Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz fatallerror #89 üzenetére
Mondjuk én fogadni mernék rá hogy mindkét konzol úgy fog kinézni mint egy hétköznapi asztali DVD/blu-ray lejátszó.
-
törölt tag
válasz danikollar #67 üzenetére
Igen-igen, pont ezért mondom. Nekem nagyon kézre állt. Egyedül a D-Padra fér rá egy kisebb javítás, minden más jó úgy ahogy van. A PS3-é dizájnban jó, de nekem picinek tűnik, meg zavar hogy lent van mindkét analóg.
orichalcos: Reméljük igaz lesz a pletyka.
fatallerror: Nekem pl számít hogy jól is nézzen ki. Mondjuk ha csúnya akkor úgyis feltuningolom vagy átépítem egy saját házba. A dagi PS3 szvsz csúnya volt, a slim viszont már elfogadhatóbban nézett ki, ebből kiindulva a következő generáció se lesz ronda.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Remélem azt is megmutatják hogy fizikailag hogy fog kinézni a doboz, meg hogy mennyire cseszték el a controllert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest