Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
válasz #57018880 #40 üzenetére
A fejlesztők elmondták, hogy mivel a Heat sikeres lett, azt az utat folytatják. Az pedig sokat merített a klasszikus részekből. Ez itt is látszik, most főleg UG-ra mentek rá (ez főleg a városon köszönt vissza). Rendőrök régóta vannak, nem volt kérdés, hogy marad.
A HUD szerintem is jobb volt a Heat-ben. Viszont ha minden igaz itt azt is testre fogjuk tudni szabni (nem tudom, hogy ez csak átszínezést jelent-e).
Ha Frostbite, akkor én csak CGI-t tudnék elfogadni vagy élő átvezetőket. Köztes megoldásnak még a rajzolt is jobb. -
törölt tag
Eléggé Heat 2.0-nak néz ki.
- Maradtak a rendőrök
- Több lett a shitty effekt, sokkal több, de miért ennyivel és miért zsírkrétával?
- Sokkal rosszabb inyourface GUI/HUD
- Az animált karakterek 3d helyett cheapo anime? ok EA=pénzVezetést majd meglátjuk, nekem alapvetően nem volt gond, hogy 4 külön útviszony/terep között kellet egyensúlyozni, de sajnos a kevert mapokon 1-1 hiba már restart volt emiatt ha az ajánlott szintben ment valaki, ha +30-40 akkor még talán vissza lehetett mászni.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz Találtgyerek #36 üzenetére
Tulajdonképpen ennyi, egy megfáradt munkanap után bohóckodni jó lesz. Attól még persze érdekesnek érdekes a koncepció, de megvárom míg bekerül EA Acces-be.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Találtgyerek #34 üzenetére
Annak keresését el is engedtem, azért is írtam hogy nem kell túl komolyan venni ezt a játékot, mert akkor még lehet fun. Amolyan mobil játék feeling-je van.
Sic Parvis Magna
-
Segal
veterán
Egyre gázabbnak tűnik a játék...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
30z.Samu
félisten
Továbbra is fenn tudja tartani az érdeklődésem. Az már most látszik, hogy nem lesz valami full komoly produktum, nem is kell tőle olyan sokat várni. Akkor még szórakoztató is lehet.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Chiller
őstag
Abba már rég beletörődtem, hogy az utóbbi 20 év termése olyan, amilyen.
Hol jobb, hol rosszabb részek, de inkább csak rosszabb - azért bevallom, van pár (MW2005, UG2, HP2010) rész ami nekem is tetszett, attól függetlenül, hogy nem sok közük van az első 5 rész 6 évéhez...).Na meg így is van elég ember aki megveszi azért, legalábbis ha még ennyi év után is mindig megéri új részt csinálni, akkor csak veszik elegen.
De az, hogy a Criterion, a Codemasters, sőt néha a DICE-t is kénytelen ezeket gyártani/besegíteni, az már nagyon elszomorít.
-
Segal
veterán
Tulajdonkeppen 2 dolgot kell csinalniuk hogy siker legyen a jatek.
Az egyik ezek a kotelezo csili-vili effektek. (Remelem meg fustot is lehet majd venni a jatekban )
A masik hogy a sztoriba bele kell rakni 2 azonos nemu (minimum) csokolozasat...
Extra kotelezo elem ugye a szivarvanyos zaszlo a szurkoloknal..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Olvastam valami olyasmit, mekkora királyság lesz hogy az Ubound visszatér a sorozat gyökereihez, és lehet újra csillámautóvá tuningolt verdával sztrítrészelni. Én meg pislogtam hogy WTF, az első 5 rész akkor mi volt ha nem a gyökerei, amikben szó nem volt ilyenekről, mielőtt lementek a boyracerek színvonalára...
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Chiller
őstag
újabb mélységeket ér el a régen legendás sorozat
Nem csoda hogy lapítanak, és nem merik mutogatni.
Úgy látom a codemasters is megy majd a többi közé az ea által bedarált fejlesztők közé.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Mondtam én hogy ne játszál vele?
Én csak bekategórizáltam hogy SZERINTEM kiknek való..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Max 8 éveseknek jó lesz ez.
A többiek maradjanak az Assetto Corsa és társainál."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
GodGamer5
addikt
Gusztustalan.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
30z.Samu
félisten
-
yagami01
aktív tag
Igazából a Payback-be hozták vissza asszem. Csak ott a szar lootbox része volt. Heat-ben minden ilyen elérhető volt szerencsére. Valószínűleg itt is így lesz.
Furcsa, mert azt mondták, hogy kevésbé lesz az Unbound testreszabható - mármint a pletykák mondták. Holott eddig itt vannak olyan dolgok, amik újat az elmúlt pár részhez képest: tetőcsere, ablakszín...
-
yagami01
aktív tag
válasz Találtgyerek #8 üzenetére
Ez sem meglepő, sejteni lehetett, hogy testreszabható. De kikapcsolható.
Korábban is volt színezhető füst, lásd Heat például. Az más kérdés, hogy sose használtam, valószínűleg itt se sokat fogom állítani... -
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a hír. Megjött az alig fél perces kis semmi... (Youtube verzió még nincs, csak olyan, amit Twitterről szedtek le mások és tettek fel YT-ra)
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
válasz Találtgyerek #3 üzenetére
Én egy cikkben azt olvastam, hogy ez csak a cutscene-ben lesz, mint anno a Most Wanted-ben volt az élőszereplős.
Sic Parvis Magna
-
Urzu_7
aktív tag
Nagyon kíváncsi vagyok hogy lehet majd pimpelni a verdákat. Nem számítok egy UG2 szintre, de ha már a karosszériát és a matricákat teljesen testre lehet szabni akkor már nekem megfelel, bár teljes áron biztos hogy nem szerzem be
giran~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest