Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
válasz Wolverine #20 üzenetére
Megmondom őszíntén régen olvastam, de láttam mind a 3 részét(azt is elég régen). J.R.R Tolkien írta A Gyűrük Ura c. 3 részes könyvet és az álljon elém pofázni aki ki is olvasta őket az első eredetiről fordításban. Íródott 1 paródia is a Gyűrűkúra. Visszatérve a témához lesza... hogy sárkány, wyvern vagy ent a neve. Ritka unalmas 1 sztori (igaz hogy az első térképpel ellátott iromány) 2.5 köteten keresztül csak mennek mindig valamerre és szépen el van nyújtva a sztori mint 1 olcsó brazil sorozatban.
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
Mért mondja mindenki hogy marhaságokat írok?? Nézzétek már meg azt a tetves videót, mert erről pofázok. Meg dobok 1 linket hogy hogyan kéne kinéznie 1 sárkánynak és akkor már tudtok viszonyítani mert nem nekem kell a szemüveg....Bocsánat hogy csak a gagyi wow-ból tudtam előrántani hirtelen 1 videót. [link] A videó végén lévő sárkány meg a linkelt között azért nem olyan nagy a különbség ugye?
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
A kiegről beszélek én is. Igazad van mert nem fogják 1 kieg miatt az egész játék motorját lecserélni de a régit felturbózhatták volna igazán(volt rá 2 évük Ha már itt tartunk akkor se szépítsük és ne mentegessük , a karakter kidolgozása elég jónak tűnik de a táj eggyes részei, a sárkány, a palotán belüli graf ratyi!! A videónak meg semmi köze hozzá, vagy az elején jó minőségű volt?
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
Igen bezzeg a WOW sokkal szebb pedig már azt is gagyinak tartom. Az mmo kérdésnek semmi köze, de ha már szóba hoztad kipróbáltam jópár mmo-t. Ha neked a LOTR a legszebb akkor sürgősenn nézzél szét. Pár példa: Cabal, Archlord, Perfect World, Metin(metin 2-őt láttam már magyarul is) és ezek kb 2 éves vagy idősebb játékok. WOW-ot direkt hagytam ki mert azt sokáig csinálták és volt idejük szépre és nem gépigényesre csinálni
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
Igazad van, első felindulásból írtam ilyet. Viszont 99 előtti bőven ugyanis most kerestem rá a Drakan order of the flame nevű játékra és az 99-es. A baj viszont az hogy most fog megjelenni ilyen graffal 2009 dec-ben. A WoW meg legalább 4-5 éves játék és nekik sikerült megcsinálniuk? A sztori meg nem érdekel ha ilyen a graf.
-
qad
senior tag
Miiicsoda?? Mien évet írunk vázze?? 93 -ban játszottam ilyen graffal. Azon kívűl hogy a zene magával ragadott, az egész 1 hatalmas gyalázat. Vagy az én szemem nagyon rossz, vagy ezt még nem merték megmutatni senkinek. Nem 1 régi elfeledett játokot linkeltél be véletlenül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest