Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Lassan mindent cenzúráznak
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
wikings2
őstag
Hát már a Return to Castle Wolfensteinben is ha jól emléxek voltak bizonyos szimbólumok és stb
Ez most tényleg csak valami "divat" ,ha más miatt nem, akkor majd emiatt hangoztatják magukatTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Zirowe
nagyúr
Jó, nem teljesen úgy értettem, hanem akkor úgy mondom, hogy "tartalomszabadság".
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Már nem azért, de Mick Jagger: Sympathy for Devil számát meg mi a fenének kellett kivenni belőle??
Ezt már tényleg nem értem..Akkor amikor Mr. Jagger Németországban koncertezik, nem is énekelheti el, mert ki tudja milyen hatással lehet a németekre?
Ezt már túlzásnak tartom, elvileg demokrácia van, ahol mindent szabad, nem?
Hadd döntsem el mi a jó és mi a rossz nekem, 18as karikát rá, oszt csá, mindenki döntse el maga, hogy kell-e a játék vagy sem.
A boltban az eladókkal meg betartatni a korlátozást, nem pedig cenzúrázni a tartalmat.A cenzúra az önkényuralmi rendszerek szeretett fegyvere..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
VIC20
őstag
válasz LeslieG Jr. #9 üzenetére
Persze, hogy nincs! Én sem kötekedni akarok.
A felelősséget nem háríthatjuk át másra mint arra aki valóban felelős érte. Csak mindig könnyebb kimondani, hogy a MW meg a Cod teszi szegény Hans-t gyilkossá vagy erőszakossá.
No, én is azt mondtam és mondom most is, hogy ezt így, egy az egyben tényleg nem lehet kimondani.
De összefüggés azért lehet. Egy tényező a sok közül lehet a videojáték is. -
Morden24
nagyúr
válasz LeslieG Jr. #16 üzenetére
Hát nem tudom, a T&J belőlem gyerekként is azt váltotta ki, hogy az a kib_szott egér ok nélkül basztatta szerencsétlen macsekot
Sectumsempra - For Enemies
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát ez nagyon jó. Szép is lett volna ha ezt mind megcsinálod.
Amúgy a Tom & Jerry is erőszakos mese. Gondoljunk csak bele hogy Tom mindig azon mesterkedik hogy fogja el Jerry-t, hogy megegye ebédre. És ezt különböző módszerekkel teszi. Aljas és erőszakos szándékkal. Persze Jerry mindig túl jár az eszén és hol dinamittal, hol üllővel, hol petárdával, és egyéb eszközökkel intézi el Tom-ot.
Na mi ez kérem hát nem erőszak?
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
wwenigma
Jómunkásember
Én Tom&Jerry-n nőttem fel, eddig MÉG senkinek sem toltam tüzijátékot a seggébe vagy ejtettem rá üllőt SŐT bowling golyóval sem dobáltam meg senkit sem... Szerintem nem kivételes példa vagyok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Morden24
nagyúr
Mondjuk én is azt mondanám, hogy okozati összefüggés van.
Nyilván van tényleg olyan génhulladék, akit csak egy játék választ el attól, hogy Sebastian B.-vé váljon, de tartok tőle, hogy az ilyenek számára ez csak egy a több lehetséges külső hatás (megaláztatás, sikertelenség, nem jön össze az áhított csajjal, whatever) közül.Sectumsempra - For Enemies
-
frame>24
addikt
Még szerencse, hogy a nagyvárosi, (aszfaltonnőtt ) számítógépező gyerekek nem látnak pl. disznóvágást! Ami ott megy öregem! Még pörkölik is a szőrét lefele! Áhh, kegyetlen világ ez!
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
gamek!ller
őstag
Tényleg az lesz hogy nem fogják megvenni boltban.. Kicsit viccesnek tűnik már ez az egész.
-
misx
senior tag
Doom (1994)
-
LeslieG Jr.
őstag
Elnézést a helyesírási hibákért.
Amit meg Te mondasz, hogy összefügg a vérpistike mészárlása meg a játékokban valós erőszakos történések képi megjelenítése szerintem ennyi erővel nyugodtan burokban is élhetünk, hogy ezeket az "atrocitásokat" képi "fusztrációt" ne éljük meg egy játék során. Szerintem ezen kár úgymond vitázni mert erre szokták az mondani hogy: mindenkinek igaza van de mégsem.
Szerintem addig nincs gond míg az ember el tudja dönteni hogy mi a valós és mi nem az. Én sem lettem gyilkos vagy erőszakos pedig "gyilkolászós" játékokon nőttem fel. Egy játék bármennyire is a valósághoz "közeli" sosem lesz az. És ez mind nevelés kérdése. Addig míg Hans vérpistike szülei nem foglalkoznak eleget a gyermekük lelki és mentális fejlődésével addig mindig lesz olyan aki berobog egy iskolába és vérengzést követ el. És itt a SZÜLŐ a kulcsszó és nem mondvacsinált dolgokra rákenni a felelősséget. A felelősség mindig a SZÜLŐN van és nem a játékon, filmen, egyéb dolgokon.
A felelősséget nem háríthatjuk át másra mint arra aki valóban felelős érte. Csak mindig könnyebb kimondani, hogy a MW meg a Cod teszi szegény Hans-t gyilkossá vagy erőszakossá.
Ennyit akartam mondani. Remélem nincs harag mert nem vitázni szerettem volna.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
VIC20
őstag
válasz LeslieG Jr. #1 üzenetére
Nem akarom megbántani a Németeket. De lassan már a PacMan-t is cenzurázni fogják mert fel kell falni benne az "ellent"?
Na, most a "németek" szó kis kezdőbetűs (a "német" mint melléknév pláne), a cenzúra meg hosszú ú.
A lényegét tekintve meg túlzásba vitt túlzás: már nem nyomatékosít, hanem - a ló túloldalára átesve - a butaság határát súrolja.
Ja arról nem is szólva hogy lassan még a fegyvereket is kiveszik belőle, sőt minden ami lő egy játékban nehogy valamelyik vérpistike mészároljon egy iskolában. Bár véleményem szerint ez a kettő nem függ össze egyáltalán.
Szerintem meg igen. Bár az tény, hogy nem egyenesen arányos, nehezen mutatható ki az összefüggés. Szerintem nem készült még átfogó felérés ezzel kapcsolatban (elég nehéz is lenne kivitelezni). De ez még nem jelenti azt, hogy nincs is összefüggés.
-
anulu
félisten
akkor a nemetek nem otthon fogjak megvenni vagy letoltik. ennyi
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
frame>24
addikt
Mivammá, az Unreal-sorozatban hogy repkedtek pedig a végtagok a rocket launchertől, nem? (népszerű volt mindig, sokan tolják)
Meg hirtelen megijedtem, hogy őket is a frontra küldött katonák családjának lelkivilága aggasztja, de nem.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Morden24
nagyúr
Mi a franc, friccék már zenét is cenzúráznak? Extrém
Sectumsempra - For Enemies
-
NewTiger
csendes tag
"tálalva lövik halomra az egyik ellenséges katonát"
WTF? -
aram01
nagyúr
válasz LeslieG Jr. #1 üzenetére
most ez a divat.lehet megirigyelték az amcsikat
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
LeslieG Jr.
őstag
Nem akarom megbántani a Németeket. De lassan már a PacMan-t is cenzurázni fogják mert fel kell falni benne az "ellent"?
Lassan olyan purítán játékok lesznek a játékokból hogy egy FPS játék a Sims-re fog hasonlítani nehogy valakit rossz érzés töltsön a Német cenzúrázó bizottságban.
Ja arról nem is szólva hogy lassan még a fegyvereket is kiveszik belőle, sőt minden ami lő egy játékban nehogy valamelyik vérpistike mészároljon egy iskolában. Bár véleményem szerint ez a kettő nem függ össze egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest