Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
Csak én nem találtam meg a legendás címeket?
-
rastawicc
tag
A Mafia II jó játék, lehet hogy neki is futok, úgyis ma érkezik az új monitorom.
La Mastre.
-
Helmoras
őstag
Na akkor csak jól tudtam, nem baj még van 1 hetem majd ráfüggök
-
v!ct0y
veterán
válasz goodboy007 #2 üzenetére
Csak előfizetéssel.
-
B4ndiBuild3r
tag
Mi történik a játékokkal és egyéb letöltött tartalmakkal, ha nem döntök a PlayStation Plus tagságom megújítása mellett?
Amennyiben nem újítod meg a tagságodat, nem fogod tudni elindítani a Plus által ingyen letöltött játékokat. Azonban, ha megújítod a tagságodat, a korábban letöltött játékaidhoz ismét hozzáférhetsz bármikor az Instant Game Collection (Kezdő játékgyűjtemény) menüpontban.
Forrás: PlayStation Plus - GYIK
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
Helmoras
őstag
hopszi ezt nem is tudtam, azt hittem olyankor nem játszhatok vele, nahát miket tudok meg , ez jó hír köszi
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
Ha letöltötted, akkor akármikor játszhatsz velük előfizetés nélkül is, akár egy év múlva is.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Helmoras
őstag
Még jó hogy nincs pénzem, vagy játszottam PC-n vagy nem érdekelnek, ettől még persze nem rossz játékok csak nem nekem valók , de azért sajnálom hogy lejár a +-om Még nem játszottam le az Uncharted 3-at és a Saints Row 3-at se :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest