Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Tiszta hack 'n' slash jatek lesz a vegen a L4D 2.
-
BalaNce87
addikt
Nehogy már ebből is codot meg nfs-t csináljanak tök értelmetlen, ezt azért nem gondoltam volna Valve-tól. Az első meg nagyon faja, igaz csak free weekend alkalmából próbáltam be, ha lemenne olyan 2-3k-ra akkor jöhetne.
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Szerintem a Valve is érzi h ez kevés második résznek, vagy sokkal többet hozzátesznek még, vagy olcsóbb lesz mint az első a megjelenéskor, br én azért is sokalltam 10k-t.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Silenzio
addikt
Pre-pre-pre alfa ELŐTTI verzió. Azért az, ahogy bekötözte a doki a játékost, meg ahogy átesett a hulla a szögesdróton illetve megállt a szörny, az gáz. Ilyen illúzióromboló gameplay-eket ne mutassanak a nagyközönségnek, mert ebből csak az látszik, hogy kottára mint az első rész ráadásul még szarul is van megcsinálva.
Keldor papa: Azért a legjobb zombifilmek is nappal játszódnak. Délidőben sokkal nagyobb fíling bemenni egy sötét épületbe, ahol már rég nincs világítás...
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
keIdor
titán
Pff, ez szánalom szarnak tűnik! Mondom ezt úgy, hogy imádom az első részt! Mi ez már?
Ezért újra el akarnak kérni 10k-t? Ez egy kiegészítő, ami nem ér többet 3-4k-nál!
A hangok ugyan azok, az új gyors zombi nem tetszik fellök oké, mert gyors, de hamar meghal... az baseball ütőt nem fogjuk használni örök pisztoly miatt, a serpenyőt megint nem fogjuk... ez nevetséges, nem tetszik ez az új Valve! Az első rész mapjai zseniálisak voltak, itt nem tetszik, hogy nappal megyünk, teljesen elvész a para érzés... áhh ebben most hatalmasat csalódtam... nem tudom minek évente kiadni egyet, látszik, hogy kevés az idő...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tibz03
őstag
Én nem igazán értem a rajongást, ami ezt a játékot körülveszi; nekem egyáltalán nem jött be, én maradok a CS: Source-nál.
-
LackoMester
addikt
az elsö videó elején egyböl hiba,nemhiszem,h.nemvették észre...mintha az 1 rész kieégészitése lenne...nemigazán gyözött meg..az elözö részt megvettem,de ez szerintem most kimarad...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
mephi666
nagyúr
hát nem estem hanyatt az első részétől sem és ettől sem... azért pár dolgot helyre kell tenni még ebben a verzióban: pl az ahogy az első videóban is beleállt a játékos az npc-ben, az elég hülyén mutat...
nem tetszik a stílus a folyamatos rush miatt... jönnek ezerrel a zombik, mészárolod őket és kész... amúgy a sörétes szépen muzsikál... ennyi erővel tehettek volna bele "jackhammert" dobtárral... sógorjelöltnek hétvégén mutogattam videókat róla, hogy elég brutál egy fegyvert... íme kemény zombiszaggató fegyver lenne..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14-dk0631ng laptop
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T - 6 mag / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- TP-LINK Archer T9E AC1900 WiFi PCI-E hálózati kártya
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , 1060 6GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Eladó RGB AMD Ryzen PC konfiguráció a szoba csillogó ékszere !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest