Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Dragon Age sajnos piszkosul el lett rontva Xbox360-ra, így azzal maximum 20 percet, ha játszottam. PC-re tudom hogy jól sikerült, de így az nálam kimaradt :/
#3 TES-nek szerintem egyik része se olyan, ami ide kerülhetne. Értelmezd a leírtakat, amik az elején vannak. Legalábbis szerintem. Hiába van nálam a Top3-5-ben a Skyrim is pl, ha egyszerűen nem képes ilyen érzelmeket kiváltani. Persze elsőrangú a sztorija, csak más értelemben.
[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
Én tuti még beraktam volna a Witcher-t meg a TES sorozatot is ééés most jön rám a sárdobálás hogy valamit félreértettem hogy mi alapján készült ez a játék leírás csokor?
Amúgy ezek közül egyedül a PoP(2008)-t vittem végig, és nem csalódtam, csodálatos egy játék volt, és még érdekesebb befejezéssel. Nagy kár volt hogy lehúzták az ő idejében, de azok, akik a régi játékok közt válogatnak mostanság, és szeretik a platformer ügyességi gameket, azoknak nagyon tudom ajánlani (nem mellesleg idén fejeztem be-vittem végig a játékot-mentést, amit 2008-ban kezdtem el és jutottam el 2 boss legyőzéséig)
MassEffect 1-be belekezdtem, de nem tudott engem lekötni, pedig jó hangulata volt. Skyrim-el szintén így vagyok (tudom hogy a TES nem volt a listában)
KisDre.artstation.com
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest