Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
Én tuti még beraktam volna a Witcher-t meg a TES sorozatot is ééés most jön rám a sárdobálás hogy valamit félreértettem hogy mi alapján készült ez a játék leírás csokor?
Amúgy ezek közül egyedül a PoP(2008)-t vittem végig, és nem csalódtam, csodálatos egy játék volt, és még érdekesebb befejezéssel. Nagy kár volt hogy lehúzták az ő idejében, de azok, akik a régi játékok közt válogatnak mostanság, és szeretik a platformer ügyességi gameket, azoknak nagyon tudom ajánlani (nem mellesleg idén fejeztem be-vittem végig a játékot-mentést, amit 2008-ban kezdtem el és jutottam el 2 boss legyőzéséig)
MassEffect 1-be belekezdtem, de nem tudott engem lekötni, pedig jó hangulata volt. Skyrim-el szintén így vagyok (tudom hogy a TES nem volt a listában)
KisDre.artstation.com
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest