Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs_
senior tag
Nos, innye, de mekkora kára lett az EA-nak.
-
Destructo
senior tag
Eszméletlen a játék Nagyon tetszik !
-
Scholes9
nagyúr
válasz Találtgyerek #53 üzenetére
A multi a játék lényege, az meg úgy sem megy törttel Majd ők fognak irigykedni, h tolhatod multiban is
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Találtgyerek
veterán
Ma már több ismerősöm is jelezte,hogy letöltötte és működik neki.
Bosszantó,mert az én eredetim még ide se ért.06-3o/9759I39
-
Kami11
őstag
válasz Kareszovics #39 üzenetére
Magas labda volt, és senki nem ütötte le...
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Single-ben valószínűleg tényleg csak a grafika(bár megjegyezném, hogy a rombolhatóság miatt BF3-at tutira meg lehet a másik kettőtől különböztetni) a különbség, de Multiban azért Grand Kanyonnyi szakadék van köztük.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
krystman
őstag
Hát én is kíváncsi leszek mit mutat majd a játék! De, a grafikán kívül szerintem nem többet mint egy COD vagy MoH. Igazából nekem mindegyik tök egyforma. Mindegy melyikkel játszik már az ember. Mondhatnám azt is, ha nem lenne az egyiknek a neve CoD vagy MoH esetleg BF nem lehetne megkülönböztetni őket. Minden esetre kíváncsi leszek rá, de nagy reményeket nem fűzök hozzá.
-
Balazs_
senior tag
Srácok, kövezzetek meg, de szerintem ez most tudatos belső húzás. Kell valami, ami pluszhír, főleg, hogy COD is jön.
-
Bazzzs
senior tag
Hmm... mondjuk így jobban belegondolva tényleg naív gondolat részemről, hogy pont emiatt a cikk miatt fogják lényegesen többen leszedni. Aki le szeretné tölteni, az enélkül is kereste volna a virágbolti verziót. Kicsit túlreagáltam a helyzetet az előző hozzászólásomban, de ettől függetlenül azt a részét még fenntartom, hogy nem biztos, hogy szerencsés felhívni a warez verzió létezésére a figyelmet.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Bazzzs
senior tag
Úgy nem értem, hogy ilyen híreket miért kell kitenni Lényegében ez egy burkolt üzenet, hogy hééé, figyeljetek, mostantól kereshetitek a warez verziót a torrent oldalakon! Erre szerintem nincs szükség, még szerencse, hogy az eddigi hozzászólások alapján nem is működik. Részemről megvárom az eredetit
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
eL Geri
őstag
Nem hiszem, hogy emiatt fejek hullanának!
Amíg nincs crack, addig nem is történt semmi.
Ha lesz, akkor is ez sajnos normál állapot, ezzel már mindenki előre számol.Azt meg főleg nem lehet kivédeni, hogy egy kis fizetésű raktáros, vagy egy hipermarket raktári biztonsági őre ne csórjon el egy példányt a több százból és pl. adja el egy cracker csapatnak. Ezekre is már bejáratott források lehetnek.
-
Mozsa
tag
Ne is lehessen vele játszani. Elég sokat dolgoztak vele, elég sokan.... nem tudom ki mit szólna ha "ellopnák" a munkáját, azok közül akik most ezerrel töltik és hátradőlnek hogy milyen jó hogy nem rendeltem meg.
-
Kami11
őstag
válasz Kareszovics #27 üzenetére
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kareszovics
addikt
Nem feltétlenül erre gondoltam ; nekem valahogy csak az jön be ezekből a játékokból, hogy van egy epik story, azt szépen a magam tudásával/tempójával szépen kitolom és jónapot.
Nekem a multi része a játékokban kimerül a Co-opban.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Findzs
addikt
válasz Kareszovics #27 üzenetére
+1
multira ott van a quake live
jöhet a sav meg a tégla"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Recon666
Közösségépítő
Hiába szivárgott ki, nem játszható.
-
pzstm
titán
nekem nem volt rá lehetőségem, de akkor annyit elárulsz hogy meg fogom-e bánni az előrendelésemet ha imádtam az elsőt?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Manbal
senior tag
Ez nem igazi kiszivárgás, egy fosh clone DVD istentudja mikori verzió...
Ennyi erővel minden nap írhatnátok hogy 7-8 nappal korábban kiszivárgott ennek meg annak az Xboxos verziója, mert az bizony így van... szal csak felesleges carkavarás ez a cikk... -
LouiS22
veterán
FELEJTSÉTEK MÁR EL A KAMPÁNYT SZÓT!
KAMPÁNYOLNI A POLITIKUSOK SZOKTAK, a campaign magyar megfelelője a hadjárat.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
sittes79
addikt
Mutassatok már legalább egy embert aki tolja a szinglét!?
"Állítólag" wtf
-
pzstm
titán
én is csak regeditből angolosítható crack nélküli verziót láttam...de őszintén mint írtam totál hidegen hagy. Viszont ahogy látom forza4 és batman téged is jobban felcsigáz mint holmi warez bf3
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Találtgyerek
veterán
válasz Találtgyerek #17 üzenetére
Neki se megy,csak letölteni tudta.Már vagy 5 helyről szedett le crack-et és nem megy.
06-3o/9759I39
-
megint én
őstag
válasz Balika23hun #3 üzenetére
A multi miatt megveszem 100%,
de a singlet, akkor kitolom már maMondjuk, lehet inkább megvárom mégis, mert jegyezni fogja a statverse a single-t is. És én Hardon akarom kitolni. Ott virítson valami kitüntetés.
[ Szerkesztve ]
-
-
h-yle
addikt
-
keIdor
titán
Nem is megy... minek lehírezni? Ráadásul ruszki only.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
A hír ebben a formában nem igaz.A kiszivárgás tény,de nem játszható semmilyen része,single sem.
-
johni86
tag
Ebben a hírben nincs semmi újdonság, ez tök várható volt...
-
Gergosz2
veterán
válasz Devil Smile #5 üzenetére
bc2 ben nagyon jó volt a pb kb 3 csíterrel találkoztam összesen ,és egyszer sem dobott le ilyen szarságokkal mint pl cod 2 hogy losing keypackets meg stb
Amúgy megnéztem mi is ez kiszivárgott verzió: n betűs torrent oldalon ezt írják: nem lehet telepíteni - nincs crack - orosz nyelvű.
(#9) Találtgyerek
Multi élmény miatt must have kategória. Már jó 6 hónapja bejelentették hogy októberben jön , ennyi aidő alatt szerintem simán összelehet gyűjteni 10 ropit a játékra.
Sokan megilyedtek a gépigénytől , de 1680*1050 ben high beállítással , aa és hbao nélkül 35-45 fps között ment a játék caspianon is.(#8) pmheros
ja kérsz egyet ?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kapeti07
senior tag
válasz WongFeiHong #7 üzenetére
Hát igen a PB hiánya érződött a Bétánál. Olyan sok volt a cheater, hogy egy-egy szervernél úgy éreztem csak én nem csalok
De azon a szerón még így is volt 2 kill-em
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
pzstm
titán
múlt héten megvettem forza4-et, most pénteken jön Batman...szerintem simán megvárom vele a hivatalos megjelenést de lehet még a karácsonyt is
-
Találtgyerek
veterán
Én mindenképp megveszem,főleg a multi miatt.
06-3o/9759I39
-
WongFeiHong
senior tag
válasz Devil Smile #5 üzenetére
Béta szerint nincs...
-
Kr/\toS
senior tag
válasz WongFeiHong #2 üzenetére
Így van!
-
Devil Smile
őstag
mar csak azert se toltenem le mert a legtobbszor nem az a verzio van torve ami ki lesz adva es igy hemzseg a bugoktol...bar crysis2nel az eredeti is tiszta bug..(Maximum Fail)
a multi meg a legtobb warez jateknal mar megoldhato es sajnos az eredeti jatekkal rendelkezok is talalkoznak csiterekkel...
remelem ez a jatek bebizonyitja h van meg remeny a csiterek ellen...Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Gergosz2
veterán
válasz Devil Smile #1 üzenetére
Hát ja , mostanában minden AAA kategóriás játék megjelenés előtt felmeg a netre. És nem csak a pc verzió hanem a konzolos is.
Mondjuk bf3 nál ha nem most akkor okt 25-én került volna fel a netre , hiszen onnantól kezdve lehet kapni a boltokban dobozos verziót, originen meg 21. től kezdve lehet letölteni.
Szerintem aki akarja a játékot , és rendesn akar vele multizni az úgyis megveszi. Sokkal jobban fogaj élvezni , hiszen tudjuk a tört verziók hemzsegnek a csíterektől (bár a szerverfájlok még nem kerültek ki de az is idő kérdése csak)
szerintem ez a kép mindent magyaráz:
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Balika23hun
aktív tag
Igazából édes mindegy hogy előbb vagy később jön ki a tört.Aki nem akarja megvenni úgyse fogja, aki meg multizni szeretne vele annak muszáj megvenni.Nekem már véglegesítve van az előrendelés.
Mondjuk bár nem szoktam warezolni de lehet kitolom a singlit vele mert a teljessel már hozzá se szagolnák.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
WongFeiHong
senior tag
Kötelező vétel ez igy is.
-
Devil Smile
őstag
Sajnos ezek mar nem is hirek.. mar az lenne a hir ha nem tornenek fel vmi uj AAA kategorias jatekot...
azert en varom az eredetit..
[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest