Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz Devil Smile #5 üzenetére
bc2 ben nagyon jó volt a pb kb 3 csíterrel találkoztam összesen ,és egyszer sem dobott le ilyen szarságokkal mint pl cod 2 hogy losing keypackets meg stb
Amúgy megnéztem mi is ez kiszivárgott verzió: n betűs torrent oldalon ezt írják: nem lehet telepíteni - nincs crack - orosz nyelvű.
(#9) Találtgyerek
Multi élmény miatt must have kategória. Már jó 6 hónapja bejelentették hogy októberben jön , ennyi aidő alatt szerintem simán összelehet gyűjteni 10 ropit a játékra.
Sokan megilyedtek a gépigénytől , de 1680*1050 ben high beállítással , aa és hbao nélkül 35-45 fps között ment a játék caspianon is.(#8) pmheros
ja kérsz egyet ?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
WongFeiHong
senior tag
válasz Devil Smile #5 üzenetére
Béta szerint nincs...
-
Gergosz2
veterán
válasz Devil Smile #1 üzenetére
Hát ja , mostanában minden AAA kategóriás játék megjelenés előtt felmeg a netre. És nem csak a pc verzió hanem a konzolos is.
Mondjuk bf3 nál ha nem most akkor okt 25-én került volna fel a netre , hiszen onnantól kezdve lehet kapni a boltokban dobozos verziót, originen meg 21. től kezdve lehet letölteni.
Szerintem aki akarja a játékot , és rendesn akar vele multizni az úgyis megveszi. Sokkal jobban fogaj élvezni , hiszen tudjuk a tört verziók hemzsegnek a csíterektől (bár a szerverfájlok még nem kerültek ki de az is idő kérdése csak)
szerintem ez a kép mindent magyaráz:
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest