Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Hát ha sikeres pénzügyileg egy projekt,annak általában szokott jönni a folytatása.Szerintem ennek is fog.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom elképzelni hogy mit találnak majd ki.
Majd úgy kezdődik hogy megnézzük az első rész végét majd kiírják hogy 10 év múlva és kapunk valami izzadságszagút ?
Már alig váromEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Ha nagyon akarnák, a sztorit lehetne folytatni, mert kb nyitott vége lett. De szerintem tippre új szereplőket kapunk majd. Ha valóban igaz a hír.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Felőlem készülhet abban a világban játszódó új rész, csak Ellie-éket hagyják békén.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Ezt írtam fentebb...arra azt írtad hogy nyitva hagyták..most már lezárták?
Mellesleg szerintem az a sztori úgy volt kerek..hozzátenni már nem tudnak csak elb*szni.
Szerintem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mentoloshypo
senior tag
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Ennyit nézel ki a Naughty Dog-ból? Adtak már okot arra, hogy már előre "le izzadságszagúzd" a játékukat? (még ha közvetve is)
Az első rész alapsztori hallatán is nagyon nagyon sokan írták le a TLoU már megjelenés előtt, erre kikerekedett belőle egy 95%-s játék.Fanboyozzatok le nyugodtan, de szerintem a Pajkos Kutya azon igen ritka stúdiókhoz tatoznak akiknél a minőség garantált, szó szerint.
Egyébként ha jól emlékszem már közvetlenül a megjelenés után volt hír, hogy tervben van a 2. rész, szóval nem lepett ez meg senkit.
Mint hogy az sem, hogy lesz Far Cry 5, a Ubisoft küldött olyan mailt amiben arról kérdeztek hogy hova vinném a következő FC részt, gondolom minden Uplay felhasználó kapott ilyet. -
Sirandrish
legenda
válasz mentoloshypo #9 üzenetére
Nem gondolnék előre semmit...egész egyszerűen nem tudom hogy érdemben mit tudnának hozzátenni Ellie és Joel történetéhez.
Találnak egy másik várost és eljátsszák még egyszer ugyanazt?Vagy teljesen más karakterek lesznek majd új helyszíneken? De akkor meg már mitől TLoU?
Imádtam az első részt, de szerintem a sztorit lezártuk.De inkább várjunk meg 1-2 infót is a játékról...aztán is ráérünk elmélkedni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
A sztori ott zárul le, hogy visszamennek tommy város féleségébe. Mi van ha már későn érnek vissza? Az egész város RIP? Innen pl lehetne folytatni.
-
Sirandrish
legenda
válasz #56230144 #11 üzenetére
Mikor már elindultak is több volt a RIP mint az UNRIP
Nem oszt nem szorozAmúgy nálam biztosan tehetségesebb írók ülnek ott szóval kitalálhatnak akármit is.
Én egész egyszerűen nem szeretném hogy egy ilyen címet az esetleges pénzhajhászás miatt elkorcsosítsanak (gyönyörű szó), még akkor is ha a Naughty Dogról van szó.
Én személy szerint jobban örülnék ha egy új projectbe kezdenének....ettől még lehet hogy a legnagyobb rajongója leszek a TLoU2nek ha megjelenik, de jelenleg másképp gondolom.Remélem nem baj
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jose73
tag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
"....Amúgy nálam biztosan tehetségesebb írók ülnek ott..."
Ebben ábszolúte egyet értünk.
-
Sirandrish
legenda
Igen mert gondolom te már 4 bestsellert kiadtál és épp az 5.en dolgozol
-
Jose73
tag
válasz Sirandrish #14 üzenetére
Az 5.-ket most írom.
A TLOU univerzuma remek hangulatú, én speciel szívesen eltöltenék még benne némi időt akármelyik huszadrangú mellékszereplő bőrébe bújva.
-
Sirandrish
legenda
Ha ezt is beleírod akkor majd köszönd már meg a prológusba kérlek
Hidd el...én is imádom. Ezért is félek kicsit
-
Jose73
tag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Ez a Naughty Dog bagázs tudhat valamit, mert egyre jobb és jobb játékokat tolnak ki, szerintem no para.
-
Sirandrish
legenda
Ez mondjuk igaz.
Legalábbis például nekem az UC1 nem tartozott a kedvenceim közé, de a második és a harmadik résszel teljesen levettek a lábamrólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jose73
tag
válasz Sirandrish #18 üzenetére
Így van, UC1 óta szerintem erősen felfelé tartanak - speciel nekem az UC2 picivel jobban testszett a UC3-nál, de akkor is. Az UC4 játéktrailer is odaba*ott rendesen, szóval erőteljes bizalmat szavazok a csapatnak egyelőre.
-
Sirandrish
legenda
Ha egy olyan ívet írnának le a TLoU-sal....áá az lehetetlen..ahhoz túl jó lett az első
-
james001
veterán
Ha jön is folytatás én is a Joel és Ellie nélkülit látnám szívesen,hiszen eleve Neil Druckmann mondta hogy a kettejük sztorija véget ért a TLoU-ban. Meg szerintem ha vissza is hozzák őket akkor max Ellie-t fogják,úgyis ráirányult az egész játék végig.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Wlac
Ármester
Millió szálon lehetne folytatni:
Mi történt Joellel a 20 év alatt?
Mi történt Tommy-val?
Joel csaja (Meg talán?) is kaphat jó sztorit, de éppen egy firefly is vadászhat a megmaradtak után. A TLoU egy rettentően jól kidolgozott világ kis részletébe nyújtott betekintést, de még milliónyi sztorit lehetne elmesélni. És igen, Az első rész párosa szerintem is maradjon ki, nem kell a közvetlen folytatás.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Logen88
aktív tag
Talán én is inkább új karakterekkel tudnám elképzelni a folytatást. Joel és Ellie sztorijához nem nyúlnék, persze az is lehet, hogy ők térnek vissza majd.
Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy valóban készül-e második rész.The Last of Us is a masterpiece.
-
laceszgamer
addikt
Én attól nem tartok, hogy bármi gond lesz vele, nem az a csapat aki arra hajtana, hogy menjen a futószalag. Lehet ülnek még rajt pár évet, de az eredményre majd úgy sem lehet panasz.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
A 2018-as E3-n lesz gameplay.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest