Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én azért a mortal kombat-ot sem hagynám ki
pár éve, amikor még otthon laktam, volt, hogy összeültünk nálunk 3an haverokkal és felváltva nyomtuk a mortal3-at pc-n
közben vedeltünk, amit találtunk... az lett a vége, hogy raiden-nel elpáholtam őket kegyetlen módon
de régebben wwf-fel is szórakoztunk, meg a wacky wheels-re emlékszik még valaki? nfs2se/3 előtt hatalmas volt osztott képernyőn
de a fifa/nhl is jó volt egymás ellen nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elutazott az asszony, miénk a lakás. Ismerős a szitu, mit csinálhatunk ilyenkor, ha épp nincs agyhalott-buta akciófilm, és nincs kedvünk elmenni biliárdozni vagy kocsmázni. Egy kisebb összeállítást készítettünk a tökéletes kanpartyjátékokról. Ha áthívjuk a haverokat, nyilván elsősorban olyan játékokat akarunk játszani, amit egyszerre többen is lehet.
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest