Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
(Scorched) Tanks powa
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
twollah
nagyúr
Inkabb kocsmaznatok, azzal is a magyar gazdasagot tamogatnatok!
-
speeder04
csendes tag
"Kimaradtak a listából a sportjátékok"
De a Wii Sports..
Éspersze nagy kár hogy a wii play-t csak ketten lehet játszani x'( pedig szívesen horgásznánk és tehénversenyeznénk négyen
Cool. Cool Cool Cool
-
cilo9
aktív tag
válasz Invadrr_Zim #18 üzenetére
Megnéztem pár videót, tiszta életveszély ez a Wii!
Persze, nekem is volt ismerősőm, aki állandóan csapkodta a billentyűzetet, egyszer a PS2 kontrollert vágta neki a fallnak, hát nem birta ki. Én azért beletenném a csomagba alapból ezt a karra rögzíthető pántot. Én PS3-at használot, de ott is ráizzad időnként a kezem az irányítóra, és ha figyelek is akkor is egy rossz pillanatban kicsúszhat a kezemből. Csak PS3/Xbox-nál nem cseszek szét ezzel feltétlenül semmit.mod: sorry a cikk irótól az offolást!
Üdv, Cilo
-
Invadrr_Zim
tag
van ilyen kieg hozza, de ha esszel hasznalod, nem kovetkeznek be ezek a "balesetek"
-
mephi666
nagyúr
van még ilyen bőven de van más típusú is... teli ilyenekkel a jutúb amúgy jobb lenne, ha a kontroller mondjuk kesztyűre rögzíthető lenne és úgy nem szállhatna el...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cilo9
aktív tag
Lehet! Ez eddig eszembe se jutott a Wii-nél, mint kockázat! Szerintem, ha velem ilyen előfordulna azonnal adnám el a Wii-t, olyan pipa lennék! Nem is értem, nincs egy "spárga" vagy valami gyárilag a kontrolleren, amivel valamennyire rögzítenéd a kezedhez. Mint pl egy ultrakompakt fényképezőnél.
Bakker, megnézem a videót, vagy eszembe jut és elkap a röhögés. Nagyon brutál a jelenet, meg az arc, ahogy leesik neki, hogy mi is van. Nem lennék a helyébe, az biztos!Üdv, Cilo
-
mephi666
nagyúr
szerintem itt ha feladsz hirdetést, hogy x összegért kölcsönkérnél egy wii-t kipróbálásra, lehet h lenne jelentkező, aki nem is lakik messze és kölcsönadná
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeFranco
nagyúr
Van még olyan, hogy játékgép kölcsönző? Mint régen a SEGA klubokban (aki nem emlékszik, húzza ki magát, és igyon egy nagy börge kakaót ). Kaució letesz, egy napra x Ft bérleti díj, aztán vigyed, csak hozd is vissza. Szivesen kipróbálnám a wii-t de azért viccből nem ruháznék be rá, csak ha én is úgy látom, hogy érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Itthon is van egy Wii... Soha nem volt konzolom, de ez tényleg más.
Haverokkal eszméletlen, de múltkor Apával is olyat bokszoltunk... Csak úgy ugrált körben a nappaliban.╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
Endrusz83
tag
Mi a haverokkal a következő felszereléssel nyomulunk,ha le akarjuk vezetni az agressziót:
X-Box 360 Elite + Projektor - Az egyik szobában
X-Box 360 Premium + 127Cm Full HD LCD TV - A másik szobában.
A két gépben COD 4 DVD Pörög és System Linkel vannak összekötve.
Aztán Hardcore mode-ban minden radar és segítség nélkül megy a Sniper harc vagy épp a Durva közelgarc...
Azt hiszem ezt már nem tudjuk fokozni.
Azaz mégis mikor megérkeznek a csajaink és hozzák a sört meg a popcornt...Azt hiszem tudunk élni...
-
mephi666
nagyúr
lehet, hogy forgalmazni kellene ilyen lcd tv-re erősíthető centivastag plexilapot hc wii gamereknek?
-
cilo9
aktív tag
Nem hiszem el, hogy a csávó neki vágta a kontrollert a TV-nek! Szerencsétlen! Káröröm a legszebb öröm, hozzá kell tennem szétröhögtem magam, de biztos szarul lennék a helyébe én is!
Üdv, Cilo
-
Psytróger
tag
Nálunk főleg a sportjátékok a nyerők... Pillanatnyilag PC-n NBA 2k9-et toljuk (szerintem a legjobb sportjáték PC-re), míg a többiek X-Boxon Madden NFL-t pörgetik. Persze néha-néha becsúszik egy kis honfoglaló is
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
nrgia
őstag
Mi álltalában box-al mulatjuk az időt!!!
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
mephi666
nagyúr
én azért a mortal kombat-ot sem hagynám ki pár éve, amikor még otthon laktam, volt, hogy összeültünk nálunk 3an haverokkal és felváltva nyomtuk a mortal3-at pc-n közben vedeltünk, amit találtunk... az lett a vége, hogy raiden-nel elpáholtam őket kegyetlen módon de régebben wwf-fel is szórakoztunk, meg a wacky wheels-re emlékszik még valaki? nfs2se/3 előtt hatalmas volt osztott képernyőn de a fifa/nhl is jó volt egymás ellen nagyon...
-
Mr.Csizmás
titán
Istenem
Burnout rulez'
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
a2d2
addikt
Na akkor én is had osszam meg a bulizás előtti partijátékfelhozatalt, amiket előveszünk pár pohár fröccs után:
Mariokart 64 (project 64-en)
Mario Tennis (project 64-en)
Bomberman bármelyik része (Supernintendo emulátoron)
Worms world party
Frets on fire - alarian modEzekből kitűnik hogy a nintendo mindig is tudta mi kell a népnek, épp most állok én is wii vásárlás előtt
Tud valaki még a fenti címekhez hasonló multiplayeres őrültségeket?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Biomokus
tag
Nagyon jó stílusú írás! Gratula! A CC nem tűnik rossznak így első blikkre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elutazott az asszony, miénk a lakás. Ismerős a szitu, mit csinálhatunk ilyenkor, ha épp nincs agyhalott-buta akciófilm, és nincs kedvünk elmenni biliárdozni vagy kocsmázni. Egy kisebb összeállítást készítettünk a tökéletes kanpartyjátékokról. Ha áthívjuk a haverokat, nyilván elsősorban olyan játékokat akarunk játszani, amit egyszerre többen is lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest