Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Nos, azóta annyi történt hogy jól lehúzták a palimadarakat, már el is tűnt a Steamről. Aztán nemrég feltűnt 2 újabb vadnyugatos játék Sergey aktuális cégétől, egy túlélős New Frontier és a BR Magnificent 5. messziről kerülni.
/s
-
wjbhbdux
veterán
Sergey Titov féle átverés ez a játék, érdemes elkerülni. [link]
/s
-
GreatL
őstag
Ezek az online mókák mindig ilyenek... a közös élménnyel próbálják feledtetni a ZS-kategóriás megoldásokat, mint oly sok játékban még.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Benito94
tag
Iszonyat gagyinak tűnik a videó alapján... 2018-ban ilyen játékot kiadni elég gáz szerintem. Az alapötlen nagyon jó lenne de a megvalósítás nulla mint egy félkész játék kb.
-
BlackDesert
tag
Megnéztem pár videót róla és nekem tetszik. Ha eventek is lesznek ,én lehet megveszem.
-
Z_A_P
addikt
1:08 - AI alakit
OK
-
duvi
nagyúr
"Akik szeretnének közelebbről is megismerkedni a programmal..."
Hát nekem elég volt a videó is Suta animációk, elavult grafika és látványvilág. Ha legalább összehoztak volna egy Red Dead Redemption 2 szintű világot, akkor kipróbálnám, de így...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Blu-ray lejátszók
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest