Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Köszi az infót akkor keresek egy komponens kábelt hozzá, egy utángyártott kompozit/scart kábelem van alapjáraton hozzá. Persze jó lenne biztosra menni, hogy valóban támogatja e a fat gép, nem tudom mekkora változtatás történt a fat és a slim gépek közt a hardverben.
A hdmi upscaler adapterektől kicsit félek mert itt ott olvastam hogy okozhatnak egy kis input lagot, ami tönkrevágná a játékélményt. Viszont mintha láttam volna kifejezetten ps2 kimeneti portba dugható adaptert is valahol.Ghard: Akkor hagyom a ps3-at, nálam a Gran Turismo széria volt ami a képernyő elé ragasztott hetekre, persze mai szemmel már nem esik le az állam az intrónál és a játék alatt, de még mindig nagyon kellemes szórakozás és az alacsony felbontást is meg lehet szokni, ps3-ból melyik verzió ami az ami strapabíró lett?
A leírtaktól független szerintem lesz kereslet erre a kütyüre is, főleg hogy decemberben jelenik meg, úgy tippelem a karácsonyi bevásárlási láz hevében sok fenyőfa alá be fog kerülni, 100$ azért még nem egy egetverő összeg legalábbis sok országban, nem megy csődbe a háztartás ennyitől.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
kolopele
nagyúr
Mi is jókat játszottunk anno ezekkel, de valahogy nálam a grafika nagyon előtérbe került. Most éppen az új Tomb Raidert játszom, és hiába az egyszerű játékmenet, ahogyan az az előző AC Originst is jellemezte, mégsem bír az ember elszakadni a látványtól. Belőlem erősen casual gamer lett így 50 évesen, ez van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest