Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz GegeWarrior #10 üzenetére
hol rendelted meg? itthon még nem láttam beárazva.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Sirandrish
legenda
válasz szupermacs #17 üzenetére
Max egy másik Linkre cserélném
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szupermacs
veterán
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Avatárt kellene cseréltetned!
-
Sirandrish
legenda
válasz szupermacs #15 üzenetére
Az eredeti még nekem se tetszik...szerinted?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szupermacs
veterán
válasz Sirandrish #14 üzenetére
Nem vagyok hajlandó vitatkozni veled! Egyébként nem nagyon játszottam Zeldával, talán az egyik GBA változatával. Az eredeti nem tetszett. A GBA-s igen.
-
Sirandrish
legenda
válasz szupermacs #13 üzenetére
Éppen ezért a legjobb
-
szupermacs
veterán
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Legjobb? Hiszen nincsenek benne pokémonok!
-
Sirandrish
legenda
válasz szupermacs #11 üzenetére
Így is a világ legjobb játéka..hova fejlődjön még?
-
szupermacs
veterán
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Ahogy a Zelda sem.
-
csizo13
tag
499 Ft-ot simán megéri.
-
CocooN-z
őstag
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
anorche1
őstag
Kell.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
adise
őstag
előző résszel tettem egy próbát de nem jött be ez a szerepjátékos dolog meg a hardrendszer
pedig nagy rajongója vagyok a southparknak -
R3wind
csendes tag
válasz Zolbak2107 #2 üzenetére
Gratulálok, jól bedőltél. Nézd meg alaposabban mit is írt.
-
Zolbak2107
csendes tag
-
Sirandrish
legenda
A grafika semmit sem fejlődött....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest