Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
-
arty
veterán
+1
sonynál ugyanez volt az Evolution studios (Driveclub)
értedm én, hogy néha megdöccen a szekér, de akkor egyből ki kell vágni a deveket?
pláne h konzolfronton MINDEN exskluziv systemseller is egyben - VALAKINEKmindegy, nyilván a komplett kiadófelvásárlások "olcsóbbak"
aztán remélem egy elrontott doom után ID is megy a levesbe#31 Gaben92 ráadásul nekem az MP3 a kedvenc. első kettő sose fogott meg igazán....
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Wesder
félisten
Azért lettek "elengedve" mert a QB csúfosan megbukott, pedig nem volt egy rossz jàték, csak a kezdeti balf@szkodás és rossz PR rànyomta a bélyegét az összes 3rdparty MS ex jàtékra.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
maputo
tag
-
k-adi
nagyúr
jó lenne egy igazi folytatás
ennek is..
meg splinter cellnek is...
...meg prince of persianak is... meg... ah mind1 -
arty
veterán
jó lenne Alan Wake 2, csak ne az epic égisze alatt készüljön... máshogy nyilván esély sincs rá, szóval nekem így nem kell
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
MikiLóS
tag
Nem fog válaszolni mert csak fikásodni jött, aki véleményt tud formálni annak alap, hogy ha valamit állít akkor azt alátámasztja, máskülönben csak egy ASSHOLE.
Nem kell vele foglalkozni, nincs mivel.
Nekem a 3 kedvenc játékom a
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Alan Wake
Mad Max -
batman91
őstag
Én már nagyon régen várok a folytatásra, szóval örülnék neki nagyon.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
toronyhaz
aktív tag
válasz Heroes fan #13 üzenetére
Nem mostanában fogok venni az tuti
De ez az Alan Wake FHD maxon 40-60 között azért hasított most (a konfig az ami a leírásomban van ) De már ez a PC gaming nagyon nem hoz lázba. KB 6 éve van PS4. Tökéletesen elvagyok vele. Igaz van mikor fél évig nem megy egy játék sem rajta mert eléggé válogatós vagyok. -
Joci93
senior tag
Nagyon adnám, ha végre készülne a második rész. Emlékszem, hogy gimisként mennyire magával ragadott a történet. Eleve már a "mesélésnek" is megvolt a maga hangulata. Uh de paráztam néha, hogy nem lesz elég elem nálam. Nem tudnék mondani hasonló játékot.
Mestermű alkotás számomra az első. Ha valakinek kimaradt, akkor ajánlom pótlásra.Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
RyanGiggs
őstag
Én nagyon örülnék egy folytatásnak már végre.
Control-t végigjátszottam tetszett, de azért nincs egy szinten A.Wake.el!
Az úgy ahogy van egy remekmű, hihetetlen jó hangulattal.
A szőr felállt a hátamon mikor játszottam!
TOP 10-ben nálam ott van! -
hogabesz
aktív tag
válasz drotsztyuart #2 üzenetére
Ha már szóbakerült a másik stúdió. Kövezz meg, de én kifejezetten szeretem a JC szériát minden hibája ellenére is.
-
myckey
veterán
Max Payne 2 többször megvolt....fúúú, a zenéjét a mai napig hallgatom, eszméletlenül jó hangulata volt az egész játéknak.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
toronyhaz
aktív tag
Kedven támadt elővenni az AW egyet és a Max Payne 3-at. Remélem 30+ fps meglesz
-
Lenry
félisten
15 éve fórumozok itt aktívan, de azt hiszem te vagy az első, akitől kizárólag fikázó és / vagy negatív hozzászólást láttam bármilyen témában.
bántott valaki? szeretnél róla beszélni?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Gaben92
őstag
Ízlés kérdése. Remedy nálam special pont azon stúdiók egyike akiknél simán nyomnám a preorder-t DD Edition-re akkor is ha annyit mondananának, hogy "majd valami játékunk jön".
Szerencsére övék az IP szóval mindenképp ők csinálják majd.
wjbhbdux: Azt nagyon el tudnám viselni én is, de valahol mint ha olvastam volna, hogy próbálták visszavásárolni pár éve csak a Take-Two nem akarja eladni.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Sirandrish
legenda
Én szeretném, mert az elsőt is imádtam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Heroes fan
őstag
Ez remélem hogy nemcsak egy elsejei baromság.
-
GodGamer5
addikt
A Controlban lévő DLC-k után ez nem is volt kérdéses, hogy készül.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
L3zl13
nagyúr
"A remedy osszes jateka hullagyenge."
Tekintve, hogy az eredeti Alan Wake-et is ők csinálták, szerintem senki aki kíváncsi a folytatásra nem ért egyet ezzel a véleményeddel.Aki hülye, haljon meg!
-
Kanczy
veterán
A Max Payne egy kiváló játék, a sorozat másik két tagja is átlagon felüli, ahogy szerintem a Control is. Mással nem játszottam tőlük, de ezek alapján nagyon nem értem a hsz-ed.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
drotsztyuart
tag
válasz BoneDragon #1 üzenetére
A remedy osszes jateka hullagyenge.
Az avalanche mellet szerintem ok a jatekfejlesztes legalja.
A lenyeg az ha keszul is, ne a remedy csinalja. -
BoneDragon
veterán
Jó lenne egy igazi folytatás. Az American Nightmare nagyon gyenge volt minden szempontból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM