Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaics
aktív tag
Játszik mostanában valaki?
-
smisa
őstag
válasz Habib[HUN] #5 üzenetére
Szia, mi is ez a hamachi?
-
bob011
aktív tag
Nem sokat játszom, de ez a game nagyon bejött. Meg ne kövezzetek, de én a Commandos 2-t is szerettem. Igaz ég és föld a kettő, de asszem mindkét játékban ugyanaz fogott meg.
A multi-t is szívesen kipróbálom mejad, ha nem keni el a számat olyan gyorsan az AI.[ Szerkesztve ]
-
Habib[HUN]
senior tag
Kicsit takarítottam a hamachi szobában, aki eddig nem fér be jelezze nekem a dolgot.
-
törölt tag
Nekem is bejön a játék. Amikor kijött végignyomtam, most újra játszok vele skirmishben.
Kizárólag nácikkal vagyok hajlandó menni . Bementem a szobába nem volt fent senki.
Jó lenne ha tudnék valakivel játszani..
ui.: ja és még így az elején ne várjatok tőlem sokat (gyakorlás teszi a mestert)
[Szerkesztve] -
cochy
tag
Buzi ez a játék
Expert ellenfelet 1x sikerült lezúzni. Mindig az van, hogy már majdnem az egész pálya az enyém, mennek a tankok.. és.....
valahogy mindig van annyi maradék cucca, hogy simán visszanyomja a támadást..
hogy honnan van azt nemtom..utána meg persze nyer .. replay szerint pedig nem csal, de akkor is..
teccik az írás. naná.. -
Levin01
őstag
Habibbal sikerült végre lenyomnunk két Expert ellenfelet Lan-ban. (2vs2)
Az elején iszonyatosan gyorsan visszaszorítottak minket a bázisainkhoz és szinte a megsemmisülés határán fogtuk vissza. Én 1-2ágyúval és 1-2géppuskással tartottam fel a folyamatos gyalogsági és tankrohamokat. Ebben az állapotban sikerült magunkat kellően masszívan beásni és szépen lassan egységeket gyártani. Amikor kellő egységünk volt elkezdtük kifelé tolni az arcvonalat amíg Habibbal a seregink nem találkoztak és végre lezártuk a báziasink közötti rést. Innentől masszív előrenyomulással szépen kitoltuk nagyjából a pálya feléig a vonalat és innen már folyamatos légi bombázásokkal és ernyősökkel felmorzsoltuk az ellent.
Gondolom azért akad olyan, akinek az expert gépi ellenfél már nem nagy kihívás de nekünk eddig gépi ellenfél ellen ez a legjobb eredményünk. -
MrCsiT
addikt
Valaki tudna link-elni egy képet, amin látszik, hogy hol látom az akt. verziószámot a játékban? (mert én a főmenünél nem látom )
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Elbandi
aktív tag
hol talalok visszajatszasokat? es hogy kell lejatszani oket?
-
hfrankee
senior tag
válasz Habib[HUN] #16 üzenetére
mindenféle marhaság fut.egyet nem értek amit most látok,mi a vérnek megy 5 svchost.exe?????????????
-
msgt.fubar
senior tag
válasz Habib[HUN] #10 üzenetére
Ezek után a CnC kérlek egy nevetséges, irreális, ámbár néha szórakoztató light-RTS :D
Nem mondom hogy rossz játék, mert nem az, de ez jobb.gottagofast
-
hfrankee
senior tag
sztem is oriási a játék!CnC 3-at én is töröltem a gépről,de nem azért mert rossz volna de nekem jobban bejönnek a történelmi cuccok,pláne a világháborús gémek!
ÉÉÉÉS, ősszel jön egy új CoH!!!!Király!!
Miért van az,hogy nálam vagy 6-7 percig tölt a játék!Kevés a ram(1Gb)?! -
Habib[HUN]
senior tag
Összehozott már vele sors, ki kéne azt is játszani. Csak amikor hozzám került még nem volt hozzá elegendő vas. Néha már képregény volt.
Én is még a Dune2-vel kezdtem az rts-ek világát. A CnC-ből az első rész illetve a Red Alert (persze ott is az első) amit máig nagyon tisztelek és szeretek. A többi viszont sajnos nem sok újdonságot hozott. Mondjuk a Generals néhány mod jól fel tudta dobni.
A Tiberium Wars egy az egyben a régi kaptafára készült. Már megszokott, szinte már unott séma. Hidd el nagy rajongója voltam a szériának, vártam mint a messiást. Viszont olyan csalódás lett, hogy hihetetlen.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
És amit kihagytam: Supreme Commanderrel játszottatok már?
What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
válasz Habib[HUN] #10 üzenetére
Úgy szeretem az ilyen kijelentéseket Ezek után mi az a CnC?
- Talán még mindig az egyik leghíresebb RTS sorozat.
- A Top3-ban van a story kategóriájában is.
Azt aláírom én is, hogy a játék stílusa nem sokat változott a Dune2 óta, de azt szerették meg a rajongók és még mindig szeretik, legalábbis az eladások alapján Én most kezdtem újra a sorozat végigjátszását, hogy felelevenítsem a történetet, mielőtt belekezdenék a Tiberium Wars-ba, amit eddig csak egy próba erejéig indítottam el, de már akkor beleszerettem.
A CoH-t nem ismerem, nem játszottam még vele, de sokan írták, hogy W40k DoW játékmenettel rendelkezik, tehát nagyon rossz nem lehet (megvan az összes része a DoW-nak)
[Szerkesztve]What else you gonna do on a Saturday?
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz msgt.fubar #9 üzenetére
Látom te is úgy jártál, ahogy én Ezek után mi az a CnC?
-
msgt.fubar
senior tag
Szia!
Nagyon jó írás, gratula :) Megfogott a hangulat amit leírtál, le is szedtem a demót, és 2-3 skirmish csatát a teljes verzió megszerzése követte, most tartok Carentan-nál, és iszonyatosan jó ez a játék szerintem :D
Előtte sokat CnC3-aztam, de ezzel a játékkal újraértékelődik (számomra) a stratégia, mint olyan.gottagofast
-
LordDragon
csendes tag
Szerintem is nagyon jól sikerült kis játék.
Mondjuk alapjában szeretem a II. vh-s stratégiákat (pl Panzers sorozat), de ez most úgy érzem kiemelkedően sikerült.
Azonban az utolsó pálya után (zsebbezárós, 4hídelfoglalós, ellentámadásvisszaverős) nem tudok kilépni main menübe, viszont ha continue-ra nyomok, akkor kidob hibaüzenettel. Gondolatok?
Egyszer lehet hogy felnézek majd multizni is ;)
btw az írás nagyon jó, és az én gépemen (athlon64 3500+, 1Giga ram, x800xl) is élvezhető volt
[Szerkesztve]/This time it's personal!/
-
TompapaTM
csendes tag
válasz Habib[HUN] #1 üzenetére
''Nálam 2 giga rammal, 3800+ X2-vel és egy x1650xt'' - erős közép?! Úristen, de le vagyok maradva! Az írás tetszik, a játék is tetszene, de az én számítógépem nem ''erős középkategória''
-
Habib[HUN]
senior tag
Hamachi szoba:
LogoutCOH
jelszó: logout -
<MZ/X>
őstag
Én nagyon imádom ezt a játékot, a demó után vártam mikor lehet megvenni, azóta aktívan játszom, van már klánunk is, a magyar titánok, egész jók vagyunk, szép sikereink is voltak. Nemsokára lesz megint házibajnokság, érdekel itt valakit?
Original's never fit - Socket 370
-
Szerintem profi a játék, a Homeworld óta minden játékot megveszek a Relictől. Viszont hangulatban közelébe sem jön a Homeworldnek és szerintem a WH40k is jobban sikerűlt. Nekem valahogy nem jön be a 2. VH-s téma.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Habib[HUN]
senior tag
''''Elkészült a nagy mű, igen, a gép forog, az alkotó pihen.''
Véleményeket, hozzászólásokat, kritikákat szívesen fogadok. Óvatosan, ezzel az írással debütálok.
Sőt játékos szellemű egyéneket, akik hamachi-n kereszül vevők némi játékra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest