Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuri2008
veterán
Most vásárólt telefonhoz már nincs a dobozban semmilyen tartozék?
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Reggel jelzett az AppStore hogy frissítsem az Asphlat 9-et. A gáz csak az hogy már rég le van törölve ez a játék
WTF?[ Szerkesztve ]
-
Light Yagami
junior tag
válasz
Cranberries #5379 üzenetére
Hát, már késő...
-
Richie86
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #5381 üzenetére
Egyetértek. Biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni, ma hozza a futár a 11 Pro-t
-
kutga
nagyúr
válasz
Light Yagami #5377 üzenetére
Már van.
-
válasz
Richie86 #5380 üzenetére
Nincs számottevő teljesítmény- és képességbeni különbsége a SoC-nak az előző évi generációhoz képest, még nagyon üzemidöben sem. Lényegében semmi elmaradása nincs egy A13-nak az A14-hez képest. 5-10-15 esetleg nagyon maximum 20% teljesítménybeni különbség, de ezt nem észrevehető. Neg hát 5G-s telefont nagyon felesleg még venni,annyi felárat meg még nem ér meg, hiszen normális lefedettség sincs még. Nem bánnáf meg a 11 Pro-t.
-
Richie86
senior tag
válasz
Cranberries #5378 üzenetére
Igen ezt tudom. De nekem ez inkább előny, mint hátrány
Éppen ezért fogalmaztam így: “számomra annyival marad el a 12-től, hogy eggyel régebbi proci van benne.”[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Light Yagami #5377 üzenetére
A Telekomnál, Telenornál és a Vodafone-nál is kapható Snapdragon processzoros Samsung Galaxy S20 FE.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Light Yagami #5363 üzenetére
Pont a visszaállítással szívtam múlt héten, a legutolsó újraindításnál mindig bootloopba került, az n+1-edik próbálkozásra tért csak magához.
Amúgy az iOS témaköre hozzátartozik a telefonhoz, miért írtunk off-ban?
[ Szerkesztve ]
-
niof
veterán
válasz
Richie86 #5364 üzenetére
Az ilyen jellegű problémák nem feltétlenül a rendszer sajátjai. Az alkalmazások fejlesztői is rendszeresen elqrnak dolgokat, lásd Viber (ha használod...). Annál rendszeres, hogy azt mutatja, van egy olvasatlan üzenetem, megnyitom, és nincs semmi új, de a jelvény ott marad. Ilyenkor bezárom az appot, majd újra elindítom, és akkor eltűnik a jelvény. Fater meg elég sokat használja telefonálásra ugyanezt, és van, hogy pl. nem lehet felvenni a hívást (2016-os SE-n). De volt egy időszak, mikor az üzenetek több órás, vagy esetenként 1-2 napos késéssel jöttek meg. Mondjuk ilyen utoljára tavaly fordult elő, de bosszantó volt.
-
Richie86
senior tag
Én sem mondom, hogy 1000%, hogy soha többet android
Mert a mostani fejemmel ezt mondanám, de lehet hogy fog ez még változni. De pár évig szerintem maradok most iOS-nél.
Te mi miatt váltottál most vissza androidra?niof: jogos a felvetés
Ennek ellenére nyilván az iOS sem tökéletes, de számomra (és az itt lévők számára) jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Na hát kinek a pap, kinek a paplan
Ezért jó ez a világ, mert mindenki eldönti mi tetszik neki. Kár, hogy teljesen kiesett a Windows Phone meg a Black Berry. Bár én akkor is az iOS-t választanám, de színesítené a mezőnyt.Light Yagami: én nem tapasztaltam ilyet szerencsére az iMessage-nél, de a feleségem sem. Majd figyelek
De remélhetőleg javítják.
-
Richie86
senior tag
válasz
Light Yagami #5361 üzenetére
Egyetértek. Stabilabb sokkal, mint a korábbi androidos telefonjaim. Pedig voltak bőven csúcskészülékeim (is). Nem ekézem azokat sem, mert szerethetőek voltak azok is (S7-et, S8-at, P20 Pro-t is szerettem annak idején). Csak mostanra rájöttem, hogy nekem az iOS megfelelőbb. Jobb későn, mint soha
tboldi: persze néha ez is megröccen, vagy Gmail appal jártam úgy, hogy ki kellett lőni, és újraindítani, mert "beragadt" és nem jött értesítés az új mailekről. De tapasztalataim szerint szignifikánsan kevesebb gebasz van vele, mint az androiddal. Nem is beszélve a hosszabb szoftveres támogatásról. Fiatalabb koromban szerettem a kavalkádot, a különböző beállításokat babrálni, csengőhangot cserélgetni, launchert, stb, mára elég ha a megszokott dolgok a megszokott minőségben működnek.
[ Szerkesztve ]
-
Light Yagami
junior tag
Hát, az email kliens remekül működik, ráadásul push-ban küldi a leveleket, mind a gmailt mind a hotmailt. A Huawei P20 Promon a kliens egyszercsak megszűnt működni egy frissítés után (ami amúgy csak egy biztonsági frissítés volt). Amúgy is csak 15 percenként frissítette a leveleket meg óránként, de utána már csak kézzel lehetett frissíteni, hiába töröltem meg reseteltem az adatokat. Itt a biztonsági mentés is egy csoda az Androidoshoz képest. A legutolsó appnak a beállításait is lementi a rendszer, a Google képtelen ezt megoldani a mai napig. Persze rákötöd gépre meg letöltesz 3 programot, mert mindegyik mást ment le… Egy belakás fél nap, az iOS fullra visszaállítja a régi telefonod állapotára az újat. Olyan, mintha nem is vettél volna telefont.
Bugok persze vannak itt is, pl. az iMessage iszonyú szerencsétlen tud lenni nálam, de legalább az Apple javítgat, foltozgat. Az androidos telefonok meg úgy maradnak, vegyél újat.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz
Light Yagami #5361 üzenetére
itt minden működik, amit tud a rendszer.
Kivéve, amikor nem. 🤷♂️
-
Light Yagami
junior tag
válasz
Richie86 #5360 üzenetére
Én is 32 vagyok, azt hiszem kezdünk felnőni…
Az ember csak azt szeretné, hogy kibontja a telefont és használhassa gond nélkül. Az iOS ezt nyújtja, semmi többet. És ez nem negatívum. Nincsenek Global ROM-ok meg Google ROM-ok, meg MIUI-k, itt minden működik, amit tud a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz
Light Yagami #5355 üzenetére
Igen az iOS engem is megvett kilóra. Még valamikor az ősidőkben használtam 5S-t, de akkor valahogy nem győzött meg. Sok év android után tavaly év végén vettem egy XR-t. Egyedül kamerában vágytam volna kicsit többre (látva mit tud a feleségem i12-ese), meg egy OLED jöhetett volna, de ezt leszámítva nagyon szerettem azt a telefont is. Ott rontottam el, hogy kb. fél év használat után előjött a régi kisördög, hogy cserélni kellene... Elcseréltem egy Samsung S20 FE-re (nem ajánlom senkinek), majd azt elcseréltem egy makulátlan sima iPhone 8-asra. Ezt is szerettem, de kicsinek éreztem. Tettem még egy próbát megint az androiddal, a Poco X3 Pro-ról sok jót olvastam és tetszett a bitang akkuja. Hát... Hatalmas az a telefon, jellegtelen, és a MIUI-t sem szerettem meg különösen. Akkor azt eladtam, és vettem egy 8 Plus-t, amit szeretek egyébként, de fárad az akksija. Itt kezdtem el gondolkodni, hogy akksi csere kellene, kb egy fél éven belül. De szerintem egy év múlva úgyis cserélném mert azért csak 5 éves modell lesz. Akkor már nem akksicserézgetek, eladom, amit kapok érte kapok, aztán jöhet most a csere. És innentől kezdve csak iOS! 35 leszek nemsokára, talán most kezdem kinőni a cserélgetést/kísérletezgetést (remélem)
Nagyon remélem, hogy kb 3 évig meglesz ez a telefon, mert már nekem van tele a tököm magammal a sok cserélgetés miatt (természetesen a leírtak előtt is millió fajta telefonom volt már).
-
Light Yagami
junior tag
-
Richie86
senior tag
válasz
Light Yagami #5351 üzenetére
Hát ezaz
Hamarabb megunom, mint ahogy elavul
2-3 évre tuti jó, aztán majd látom mi lesz akkor 14 vagy 15 -
Richie86
senior tag
válasz
Light Yagami #5349 üzenetére
Én is így gondolom
Az a durva, hogy már tavaly is nézegettem december környékén, de akkor nem volt már kapható…
Most meg vártam, mert 12-est akartam, de nincs a Telekomnál készleten sem fekete sem kék, a többi szín meg nem tetszik. És akkor hirtelen megjelent a kínálatban a 11 Pro, mint kifutó termék, csak online rendelhető. Hát, kicsit vacilláltam, de aztán letettem a voksom mellette. Kijelzőről, kameráról, üzemidőről jókat olvastam, számomra annyival marad el a 12-től, hogy eggyel régebbi proci van benne. De úgy gondolom évekig nem lesz még ezzel teljesítmény probléma. -
Richie86
senior tag
válasz
Saskakas18 #5340 üzenetére
És mi a véleményetek a 11 Pro-ról?
Az jöhet még szóba. -
Richie86
senior tag
válasz
Saskakas18 #5338 üzenetére
Igen-igen, jómagam is inkább a 12 felé hajlottam, de most itt többen megerősítettetek ebben
-
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri még hosszabb távra (minimum 2-3 év) megvenni az i11-et?
Telefonváltás előtt állok (8 Plus lesz lecserélve), és eddig csak a 12-es szériában gondolkodtam, de most képbe került a 11 is. -
GreenGoblin
őstag
válasz
vargagabor1 #5330 üzenetére
Ha állványról csináltad akkor miért csak 15 sec? A telefon észleli ha állványon van és akkor tudsz max záridőt ami 30 sec.
Próbáld legközelebb a csúszkát elhúzni a max 30-ra és időzítőt használj hogy elkerüld a bemozdulást mikor megnyomod az elsütő gombot. Vagy süsd el Apple Watch-al vagy füles gombjával. -
GreenGoblin
őstag
válasz
vargagabor1 #5328 üzenetére
Én csináltam korábban. Nálam okés volt. Szintén állvány 30 sec záridővel. Másik appot felesleges letölteni. A gyárinál egyik sem jobb.
-
rellif
senior tag
válasz
Light Yagami #5324 üzenetére
Valamikor a hét elején raktam fel,eddig semmi gond nincs vele.
Merülni biztosan fogde semmi extra a 14.7-hez képest.
-
Light Yagami
junior tag
Feldobta a telefon a 14.7.1-et. Felrakható, vagy merülni fog a telefon? Most a 14.7-tel nagyon jó az üzemidőm, nem akarom elrontani.
-
tboldi
nagyúr
-
GreenGoblin
őstag
Na rendeltem egy ilyet feketében. Semmi extrát nem rakattam rá. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Ez lesz a harmadik tokom eddig.
[link] -
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt,hogy eltűnt a személyes hotspot menüpont a iPhon11 telefonomból.
A mobilhálózatok menüpontba lépve ad egy kék személyes hotspot beállítása lehetőséget,de ezt érintve egy ablakban megjelenik,hogy vegyem fel a kapcsolatot a szolgáltatómmal.Ez megtörtént a Telekom nem talál semmi rendellenességet.
Apple oldalán található segítség alapján a Beállítások- Általános- Visszaállítás-Hálózati eszközök alaphelyzetbe állítása megtörtént, változás nincs.Újraindítás után sem.Továbbra sincs személyes hotspot menüpont.
Tudnátok segíteni?Üdv.István
-
mtm800
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #5317 üzenetére
Oké kösz.
-
-
mtm800
senior tag
Haználja valaki e-sim+fizikai simmel az i11-et? Üzemidő érdekelne, hogy sacc/kb hány százalékos a csökkenés.
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #5313 üzenetére
ProShottal meg tripoddal majd csak elboldogulok, ha annyira nagylátóznék éjszaka. 🤷🏻♂️
-
zool1
őstag
válasz
GreenGoblin #5313 üzenetére
Nem olyan rossz az.
-
törölt tag
Sziasztok, ne beléptem én is a klubba, előfizetéssel kihoztam egy i11-et. Amin meglepődtem, az a költözés volt az SE-ről, csak egymáshoz közel kellett raknom a két készüléket és a komplett tartalom, minden beállítás átment pár perc alatt. Korábban mindig biztonsági mentést csináltam a MacBookra, majd azt állítottam vissza, ha új készülék jött, szóval ez most meglepett.
Egyébként szuper készülék, a nagylátószög meg üt, mint az ipari áram. -
Mitya2010
csendes tag
Köszi a választ mindenkinek. Én is a költözésre gyanakszom.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mitya2010 #5306 üzenetére
Én is arra tippelnék, mint st3v3np3t3r, de kérdezz be az iPhone szakmai topikba, ott nagyobb eséllyel kapsz használhatóbb választ.
-
-
Mitya2010
csendes tag
Sziasztok!
Általános IOS kérdésben tudna valaki segíteni? Végre párom is megtért és beruházott egy 12 Minire azonban az sms-eket valamiért nem sikerül időrendbe tenni, ömlesztve vannak a listában. Gyári app-al költözött át androidról, lehet ez is probléma, de az új üzenetek sem időrendben jelennek meg a listában. A beállítások ugyanazok, mint az én 11-esemben. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Köszi a tippeket előre is. -
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
úgy néz ki 11 év android után privát készülékemet is iPhone-ra cserélném (a céges egy 8 Plus), és úgy gondoltam jó belépő lenne egy 11 128 GB.
Párom is így döntött, őt az iPad Mini 5-je indította el, neki is mindig android volt előtte.
Úgy láttam, hogy meg bőven kitart 3 évet ha most ősszel belevágunk a 11-be.
Valószínűleg használt lesz, remélem találunk két szép állapotút.
Céges miatt a rendszert ismerem, bár sok appot nem használok rajta amit a priváton igen, de úgy láttam minden megvan itt is.
Kijelző lesz érdekes, most egy Full HD Amoled kijelzőt használok de nem a top kategóriát.
Viszont hasonló árban ilyen felszereltségű mobil androidban nincs és meguntam a szoftver mizériát.
Szóval hamarosan csatlakozom -
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata kamera üveg cserével? 11pro rol lenne szó a széles látószögű kameráról. A garancia sajnos már lejárt.
Istylenál 160 ért cserélnének komplett kamera egységet, amit lehúzásnak érzek
Sufni gsm boltok 10től 25ig-30-ig hirdetnek. Nem tudom, hol lenne érdemes megcsináltatni.Tapasztalatokat várok! Köszönöm!
-
Astor22
tag
Így van , én is így vagyok vele …
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Könyvajánló
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115