Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Richie86 #4274 üzenetére
Épp ezt akartam írni, ha a picit jobb üzemidőt nem nézzük (Xr is elég okés), akkor ott a kamera a deep fusion-al, ami miatt megérheti. Én sem vagyok nagy fotós, de úgy vagyok vele, ha már csinálok néha párat, azok rendben legyenek. Volt 11-em, és szuper volt, most is 11 pro maxot használok, a plusz egy kamera jó, de a másik kettő ugyanaz.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
g4mer
senior tag
válasz Richie86 #4295 üzenetére
Újonnan tervezed vanni? Mediamarktban 220k most a 11. Ha azt nézed most 1 éves a 11, xr 2 éves, 2 év múlva már épp, hogy határeset lesz az xr szerintem. Ha belefér 50 pénz árkülönbség, akkor a 11. Eladásnál is többért fogod tudni eladni.
Más: sárgában marha jól néz ki a 11, múltkor nézegettem euronicsban, pedig képeken egyáltalán nem tetszett
Sic Parvis Magna
-
GreenGoblin
őstag
válasz Richie86 #5333 üzenetére
Én biztos a 12-őt venném a helyedben. Nem mintha baj lenne a 11-el.
Én ezek miatt venném a 12-őt:
Kisebb és könnyebb
Éjszakai módot végre tudja a széleslátó is
A sík kijelzőre egyszerűbb felrakni fóliákat, üveget
Amoled miatt a sötét mód jobban mutat.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
-
Light Yagami
junior tag
-
Light Yagami
junior tag
válasz Richie86 #5360 üzenetére
Én is 32 vagyok, azt hiszem kezdünk felnőni… Az ember csak azt szeretné, hogy kibontja a telefont és használhassa gond nélkül. Az iOS ezt nyújtja, semmi többet. És ez nem negatívum. Nincsenek Global ROM-ok meg Google ROM-ok, meg MIUI-k, itt minden működik, amit tud a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Richie86 #5364 üzenetére
Az ilyen jellegű problémák nem feltétlenül a rendszer sajátjai. Az alkalmazások fejlesztői is rendszeresen elqrnak dolgokat, lásd Viber (ha használod...). Annál rendszeres, hogy azt mutatja, van egy olvasatlan üzenetem, megnyitom, és nincs semmi új, de a jelvény ott marad. Ilyenkor bezárom az appot, majd újra elindítom, és akkor eltűnik a jelvény. Fater meg elég sokat használja telefonálásra ugyanezt, és van, hogy pl. nem lehet felvenni a hívást (2016-os SE-n). De volt egy időszak, mikor az üzenetek több órás, vagy esetenként 1-2 napos késéssel jöttek meg. Mondjuk ilyen utoljára tavaly fordult elő, de bosszantó volt.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
válasz Richie86 #5380 üzenetére
Nincs számottevő teljesítmény- és képességbeni különbsége a SoC-nak az előző évi generációhoz képest, még nagyon üzemidöben sem. Lényegében semmi elmaradása nincs egy A13-nak az A14-hez képest. 5-10-15 esetleg nagyon maximum 20% teljesítménybeni különbség, de ezt nem észrevehető. Neg hát 5G-s telefont nagyon felesleg még venni,annyi felárat meg még nem ér meg, hiszen normális lefedettség sincs még. Nem bánnáf meg a 11 Pro-t.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest