Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
O.CS
aktív tag
Sziasztok,
Érdekelne a véleményetek, hogy szeptember végén vásárolt 128GB Iphone 11, 1 éves Apple garanciával, mennyit érhet? -
pcnet
addikt
válasz
7Heads Drago #6797 üzenetére
Semmi baja, csak új akksis lenne és 2 év garos.
+Személyesen venném és rakatnék rá clearpex fóliát.
-
niof
veterán
Az azért elég szégyen lenne, ha egy új főverzió megfektetne egy telót. Pláne, hogy egy Apple készülékről van szó. Pláne, hogy minden készülékre kvázi saját verzió érkezik, mert még a 11-11 Pro modellek közt is van funkcionális eltérés, ami az oprendszerben is megjelenik. Ha abból indulunk ki, hogy a 2016-os SE most került ki a pixisből, és az sem akadozott, csak nyilvánvalóan lassabb, akkor én ettől nem tartanék.
-
pcnet
addikt
Most lehet megint ki fogom verni a biztosítékot... Media Marktban 200e ft a 64 gigás i11. Ha eladnám a jelenlegi 11em és az SE 2020-am, 10ezer forintot kellene ráfizetnem és 3 évre le lenne tudva a mobil téma.
A kérdésem már csak az lenne, hogy érdemes e még megvenni a 11-et. Tudom, pár napja pont én javasoltam egy kollégának, hogy vegye nyugodtan, csak megfordult bennem, hogy iOS 17-18 nem e fog már laggolni. Az utolsó verziók nem fogják megfektetni a hardvert?
-
pcnet
addikt
válasz
TestamentDNR #6788 üzenetére
A 38.600 ft + futár valóban a fizetésem fele. Nem volt költői túlzás. Rokkant vagyok, 4 órában dolgozom. Valóban nem nekem való az alma sajnos.
Köszi a linket!
-
Ricardo
titán
válasz
trebrona #6773 üzenetére
Ram mennyisége? A kamera résznél kimaradt, hogy nagyobb a kamera szenzor. Szerintem ha mélyebben belemenne az ember, még lehetne folytatni a sort.
De annyira mélyen max akkor mennék bele ha hezitálnék melyiket vegyem.Ettől függetlenül nem biztos hogy megér annyival többet, mint amennyit kérnek érte.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
trebrona #6775 üzenetére
Ez most nem pont az Apple ellen szól.
Mindegyik gyártó minden termékére. Ha csak a gyártói adatok alapján vásárolsz az egy nagy nokedli. Nyilván ezért vannak a termék tesztek és bemutatók. Talán nem véletlenül. Nyilván neked azok mind feleslegesek, de teli van velük a net.
Szóval felesleges védeni a mundért. -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Szerintetek megéri venni most egy ilyen telefont ? Meddig jön még rà frissítés ?
-
juve600
nagyúr
miért kell egymásnak ugrani ? kérdés-válasz, ennyi,ha nem kielégítő akkor tovább kérdez
ennyi -
trebrona
nagyúr
válasz
7Heads Drago #6774 üzenetére
- iPhone-nál pont nem az akkuméret számít
- a termék saját adatlapján ott a kép (+1 kattintás)
- ársávos garanciával már illene mindenkinek tisztában lennie
- a termék saját adatlapján ott a doboz tartalma (+1 kattintás) -
7Heads Drago
veterán
válasz
trebrona #6773 üzenetére
Hol is van az akku méret?
De pl mintaképek sincsenek fent, illetve közben dizájnt is váltottak.
Illetve az ára miatt a drágább modellek jóval több garit is kapnak és az sincs feltüntetve. Illetve pl a doboz tartalma sincs taglalva. De persze ezt te mind tudod már, csak ugye nem ebből kellene kiindulniuk. -
trebrona
nagyúr
válasz
7Heads Drago #6772 üzenetére
Az összes technikai információ benne van, de hajrá!
-
szellemmaszk
csendes tag
Mennyire melegszik?
Mert mas forumokon irtak, h az A13-as elegge melegedesore sikerult. Siman bongesznel is akàr. -
embe
nagyúr
11Pro Max 85% -os akkuval mennyire vállalható?
-
lmno
őstag
Szerintem csak a Pro modellek adnak érdemi pluszt egy 11-eshez képest, azt meg el kell dönteni hogy megér-e annyit.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Stareye #6755 üzenetére
Vegyél iPhone 13-at, az emagon 370k.
A 14 úgyis szinte csak egy újracsomagolt 13-as. -
pcnet
addikt
válasz
Stareye #6755 üzenetére
Szia!
Én (újra) a 11et venném. SZÁMOMRA nem ad annyi pluszt a 14, hogy dupla annyit adjak érte. A 11 még simán kap 2 vagy 3 iOS főverziót. Előbb unod meg a telefont, mint elavulna. 14et csak akkor vennék ha tényleg nem számítana a pénz. Én SE 2020 után vettem 11et (ugyan az a hardver) mert tudásra elégnek éreztem, csak kellett a nagyobb kijelző.
-
Stareye
csendes tag
Sziasztok!
Hezitálok egy iPhone 11-es ill. iPhone 14-es között. Az iPhone 11 128gb-os verziót megkapnám 220-ért az Emagnál 36 havi garanciával. Az iPhone 14 majdnem a duplája lenne. Az eszem az iPhone 11 felé húzz csak attól félek, hogy hosszabbtávra nem ez a megfelelő készülék mivel 3 éves konstrukció. Szóval melyik készüléket vegyem szerintetek? Köszönöm a válaszokat. -
g4mer
senior tag
Ha már akksi téma, mostanában észrevettem, hogy eléggé gyengusz lett az üzemideje a telefonnak, 85%-os az akksi.
Ami oké, ezzel jár. Viszont mintha a telefon is belassult volna. Lehet nem ártana már 2 év után egy hard reset?
-
7Heads Drago
veterán
Nekem meg mivel picit karcos volt a kijelző még a kijelzőt is ki akarták cserélni azért mert a hangszóró halk volt és szar az akku. És csak kijelző cserével együtt akarták bevenni javításra. 120-130 lett volna a szerviz. Röhej. Miközben nekem a kijelző megfelelt volna úgy ahogy van. És a hangszóró is jóeséllyel csak takarításra szorult.
-
lmno
őstag
Mondjuk az tényleg durva, hogy a CareCenternél eszerint 29500: [link]
És ők is hivatalosak, és gyári akksit kell hogy beletegyenek. -
A döntő többség, aki új autót vesz, az 3-5 évre veszi, mert úgy éri meg. Akkor ül át egy újba, mert még viszonylag jól tud kiszállni a régiből. Akikről te beszélsz, azok veszik meg a 3-4 éveseket 10 évre. Ha az új autó vásárlók 10-15 évente vennének kocsit bedőlne az egész piac. Már azt is megérzi, hogy kevesebbet vettek idén és kevesebbet fognak jövőre.
-
Ricardo
titán
" de azért ez csak egy akksi! Nem kijelző, nem alaplap."
Csak egy rögzítőpánt
Csak egy törlőkendő
Csak egy tok
Csak egy fonott pánt -
pcnet
addikt
iSamirainál 25e. Csak gondoltam jobban el tudom adni a régi SE 2020amat ha akksit cseréltetek, meg akkor már elküldöm a 11et is. Aztán szembesültem vele, hogy a két telefon akksi cseréje egy havi keresetem. Kicsit mellbe vágott. De tudom, ha csóró vagyok, minek veszek almát…
-
niof
veterán
Jó, de azért egy új autónál (úgy tudom), a garancia feltétele a kötelező szerviz. Meg azért a kettő nem is igazán összehasonlítható. Egy jármű tartós használati tárgy, egy telefont pár év után "eldobsz", de aki nagyon kitartó, 4-5 évnél tovább már csak irreleváns százaléka használja az embereknek ugyanazt a mobilt, autónál meg azért a döntő többség 10-15 évre vesz egy új autót. Minimum.
-
pcnet
addikt
Nagyon vicces vagy! A Holdon gyártják és onnan hozzák teher hordozó rakétával, vagy hogy? Mi 38e ft egy akksiban? 1.5 éve még 15e volt egy i8ban. De P30 Proba is 9000 volt. Már nem tudják mennyit kérjenek. Kicsit túl van ez hájpolva. 8000 az akksi, 30 ezer meg a rá nyomtatott Apple logó. Kész lehúzás!
-
pcnet
addikt
Srácok! Az komoly, hogy Istyleban 38600 ft egy akksi csere?
-
kutga
nagyúr
válasz
szellemmaszk #6730 üzenetére
Emagnál is akciós volt még tegnap, ők hivatalos viszonteladók úgy tudom.
-
rellif
senior tag
válasz
szellemmaszk #6730 üzenetére
Nem hivatalos viszonteladó,de az Alzáról hamarabb venném mint a hivatalos Euronics-ból.
-
szellemmaszk
csendes tag
Sziasztok!
Az alza most akkor hivatalos apple viszonteladò, vagy sem?
Tesom i11-et szeretne venni, jelenleg nagyon jo arban vannak. Honnan erdemes? Emag/alza/euronics? Mm-el nincsenek jo tapasztalatok. Koszonom! -
adrian14
tag
Sziasztok!
Hogy működik az IOS 16.1.2-es verziója a telefonon? Pár hónapos a telefonom, de nem mertem letölteni még, mert félek, hogy nagyon merülne az akksi (azt olvastam, hogy a sima 16-os verziónál voltak ilyen gondok). -
7Heads Drago
veterán
Mindkét sim Telekomos. És az is biztos hogy a térerő jelzés szerint sokszor eltérő az erőségük, az gondolom már másik toronyt jelent. Viszont max 1-2 km-re van az egyik torony, látótávolságban. Nem értem mi a baja vele. És nem csak a munkahelyen dobott le hanem máshol is, városban is meg otthon is.
Mindegy most mindent töröltem és újra raktam az egész telot.
A e-sim törlése és visszarakása után egy darabig mindig jó volt. És teljesen random dobta el a hívásokat kb olyan 70-80%-os arányban. Viszont én mindig újra tudtam hívni őket és hívás közben se volt szakadás. Ha hívás közben is volna szakadás akkor esetleg arra gyanakodnék hogy a szervízes elszúrt valamit az antennákkal. De a probléma csak a hívás fogadással van, hívás közben-alatt semmi gond vele. -
rellif
senior tag
válasz
7Heads Drago #6714 üzenetére
Egy párszor előfordult nálam is,hogy nem az alapértelmezett kártyáról ment a hívás.
Elég kicsi ikonban jelenik meg,hogy melyik kártyáról megy a hívás és volt,hogy későn vettem észre $$$ -
válasz
7Heads Drago #6723 üzenetére
Biztos, hogy nem a rendszerrel van a gond. Nálam 13-mon, a feleségem 11-én tökéletesen működik a 2 kártya kezelése. Hiba nélkül. Azt próbáld meg megfigyelni, hogy mindenhol előfordul-e vagy adott helyeken csak. Okozhat problémát pl. ha 2 torony határán van és ide-oda váltogat a kihasználtság miatt.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6717 üzenetére
Saját SIM kártyát is kicseréltetheted ha már régi. Hát nálunk a wi-fi mindkét csarnokban fullon van bárhol vagyok. 300 kontaktnál szánj rá 1 órát, és nincs gondod vele. Én múltkor majdnem 200 nál állítottam be nem volt több fel óránál.
-
7Heads Drago
veterán
Másik probléma: hotspot megosztás.
Kikapcsolgat sajnos. PC-re kellene osztani most hétvégén. Sajnos a kábeltévések szétküldték az telekom optikát és most hétvégén csak mobilnet van ami ugyan korlátlan de nem győzőm bekapcsolgatni.
Valahol azt mondták hogy USB-n is tudom osztani, de sehogy se megy nekem. Csak MAC-re találok beállításokat, PC-re nem.
Sajnos TV szolgáltatás is most csak TV Go-n van. 4-kor programom van és nem tudom rögzíteni a VB mecset. De az is elég lenne ha visszatudom tekerni az adást, de ha leáll a net menet közben nem fogom tudni ezt se. -
7Heads Drago
veterán
válasz
esbii22 #6715 üzenetére
1. Céges a sim. Ezt nem egyszerű lenne cseréltetni és marha sok idő lenne mire átfutna..2 éve vagyok a cégnél, bő 1 évig egy P30-ral használtam gond nélkül két simmel. Magában 1 simmel használva nem csinál hasonlót a telot, csak ha bekapcsolom a saját e-sim-emet is.
2. Ezt már olvastam. Próbálok is rá figyelni, de néha sajnos becsúszik ez az. Ilyenkor ahogy észreveszem gyorsba törlöm az adott hívást az infóból.
3. Ezt most nem mondod komolyan.... 300 kontaknál nem egyszerű ezt végig zongorázni.
4. Térerő az van. P30-on is volt, inkább csak néha a net szakadt. Ellenben a wifi nem stabil és marha gáz úgy beszélni hogy váltogat a wifi és a hálózat között. Pár nap után inkább kinyomtam a francba. Én a munkahelyen egyfolytában mozgok, nem egyhelyben ülök az asztalnál. -
embe
nagyúr
válasz
Ha nagyon régi a SIM-ed ajánlott lecseréltetni. Voltak más telóknál olyan gondok, amit a sim csere oldott meg. Időközben a simek is fejlődnek.
Mond azt hogy különféle hibákat generál a telód, és csak azzal a simmel. Próbáltad másik telóban, és abban is jelentkezett, de csak ezzel a simel. Másik simmel a hiba nem jelentkezik. Azért kell ez a kis körtés, mert van olyan szolgáltató, aki a spontán sim cseréért pénzt kér. Viszont ha hibás a sim, akkor ugye cserélik.Droidos vonalon a Volte szolgáltatás kavart be sokszor. Nem tudom ios vonalon ez hogyan működik.
-
esbii22
őstag
válasz
1. Cseréltess Simet
2. Ne mindig az előzményekből inditsd a hívást. Ha egy számra be van állítva hogy a saját számodról indítsa a hívást,de te valamiért a cégesről hívod, akkor ha ezután az előzményekbol hivod mégegyszer, ujra a cégesről fogja indítani.
3. Minden kontaktnál állítsd be hogy melyik legyen az alapertelemzett vonal.
4. Kapcsold be a wi-fi hívást( engedélyeztetni kell, 1414 +WIFIHANG ) beállítások, mobilhálózat. Így ha wifin vagy nem számít a gyenge térerő.5. nem mindenkinek való az iOS. Vannak hibák itt is ott is, kérdés mi az amivel meg tudsz barátkozni. Ha nem tudod megszokni, akkor felesleges próbálkozni ezen a rendszeren úgysem fogjak javítani vagy olyanra megcsinalni mint droidon.
6. Ha szerinted nem tudunk semmit javasolni rá, akkor minek írsz a fórumba? -
7Heads Drago
veterán
2 telekomos simmel használom a telot. Sajnos random eldobálja a hálózatott és elutasítja a hivásokat. És csak sms-et kapok róla. Pedig van térerő és nincs semmi más ami akadályt jelentene. A saját simem sok éves és azon van a net, meg sok ismerős azon hív. A cégesről meg ingyen telefonálok. Egyszerűen röhej hogy egy ilyen szintű telo ezt nem tudja probléma nélkül megoldani. Volt már másnál is ilyen gond? Újraindítás már több is. Amit nem próbáltam még az a gyári visszaállítás. Mit javasoltok?
A másik hogy hívás infó törlés után egy darabig tudja hogy a céges simről menjenek a hívások kifelé. De egy idő után össze vissza indítja és csak akkor lesz megint jó ha törlöm a hívás infót. Csak marhára gáz 2 hetente törölni és nem tudok semmit se visszanézni. De gondolom erre úgyse tudtok semmit se javasolni. -
g4mer
senior tag
válasz
TestamentDNR #6712 üzenetére
akkor mégsem olyan korrekt eladó
Vagy csak tájékozatlan.
-
g4mer
senior tag
válasz
TestamentDNR #6710 üzenetére
akkor nem volt rá garancia, vagy hogy van ez?
-
embe
nagyúr
Köszi, ez megvan.
Igazán arra lettem volna kíváncsi, hogy Imei számból megállapítható-e, ha szolgáltató adta el. Anno az LG telóknál ezt meglehetett. Mert ugye több szolgáltató függetlenül árulja, de ha a vevő nem fizeti a számlát, tiltják.
Bár ha van számla mellé, akkor azzal igazolható a származása. -
gyuri2008
veterán
Téves......
-
g4mer
senior tag
válasz
TestamentDNR #6678 üzenetére
mondjuk 2-3 éves telefonnál már minden lehet, főleg ezeknél a sokszáz értékeléses viszonteladóknál. Legalább korrekt volt azért
Én már jártam úgy egy LG-vel, hogy megvettem a csávótól, aznap este alaplaphibás kékhalált halt, a válasza erre: Azt hogy, semmi baja nem volt', nem veszem vissza mert próbagarit nem adtam rá.
Nagy szerencsémre még pont 2 hét volt a gariból vissza, de kicsit cinkes volt, mert a jómadár függetlenként árulta, közben meg telenoros volt házilag függetlenítve... de kicserélték gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Direct One (műholdas és online TV)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest