Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Igen, csak lusta voltam azt is megkeresni. Az kevésbé maradt meg, mivel már megvolt a játék.
Csak azt nem értem továbbra se, miért ingyen debütált a Pacific Assault. Régi játék, de akcióban 5€-t simán megért volna. De ha már adják, akkor meglesz így.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Bezsákoltam
-
Dilikutya
félisten
válasz laceszgamer #38 üzenetére
Ha már egyszer megvettem Originre a War Chest-et, akkor ki is fogom.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dilikutya #37 üzenetére
Kiegek jók, mind ! Akkoribban még adtak tartalmat.... Mindjárt elő is keresem azt a war chestet
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Möhe
addikt
Regeltem a cégnél. Minden ok.
Hazajövök,hogy letöltsem. Erre nem enged be.
Kértem új kódot,de 1 órája semmi. Fax@. ( hotmail.hu) -
-
Micsurin
nagyúr
válasz laceszgamer #30 üzenetére
"MoHAA, CoD1" Örök darabok, jó látni, hogy nem vagyok egyedül!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csongi
veterán
Estére lehetne lövöldözni egy kicsit Végre egy kis régi Feeleng, Ezek voltak az igazi game esték
-
laceszgamer
addikt
Itt kit érdekel a grafika? Az is hozzátartozik a játék hangulatához. Nálam rengeteg olyan játék megy amire szerencsétlen VGA-k " azt gondolják" hogy szivatom őket mert jóformán egy videó nagyobb terhelést jelent. Évente egyszer MoHAA, CoD1, RtCW mindig sorra kerül.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Ez engem is érdekelne, hogy a multi része üzem képes lehet?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Z10N
veterán
Mar ideje volt (~10 napja "coming soon").
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Dilikutya
félisten
Esélytelen. Az eleve el sem készült PC-re, és még azokat is nehézkesen adják ki, amik igen.
Bár vannak kiadók, akik még régi konzolos címeket is áthoznak manapság PC-re (Final Fantasy pár régi része).Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Gilberto
aktív tag
Imádtam, az Allied Assault volt egyébként a nagy kedvenc. Emlékszem, hogy LAN-partykon mennyit kockultunk velük. Az ilyen jellegü, es terjedelmü játékokat hiányolom a leginkább.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Piziii
tag
Hirtelen azt hittem az European assault amit lehet letölteni... De mindegy ez is megteszi Egy NFS UNDERGROUND 2-nek örülnék még
-
Dilikutya
félisten
Nem az ingyenességre gondoltam, hanem a digitális terjesztésre.
A Steam-en is csak olyan 20 éves játék van, amit a kiadója tett fel, 20 éves EA játék ott sincs, az Origin meg az EA platformja, függetlenül attól, hogy Ubisoft játékokat is lehet kapni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
shiftac
aktív tag
Berakva (mármint a játék...). Eddig a Bf3 volt a legjobb ajánlat, nem véletlen csak rövid ideig adták azt
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Dilikutya
félisten
Miért? Ma is jól néz ki. Az Allied Assault után két évvel nagyon látványos ugrás, igaz, a gépigénye is a háromszorosa volt. A MoHAA viszont tényleg baromi ronda sok helyen. Épületeken belül nem, de a szabadban rusnya, van ahol az erdő falként veszi körbe az utat, és a karakterek is elég csúnyácskák. Friss élmény, mert azt épp most játszom sokadjára.
-
Dilikutya
félisten
válasz #65388800 #11 üzenetére
2004-es játék, akkoriban még kiegészítőnek hívtuk, CD-n, DVD-n árulták, és a teljes játék fele, harmada terjedelmű tartalmat adott. Ehhez mondjuk nem készült kiegészítő, csak kétféle kiadása volt, a sima, meg talán a Director's Edition, de az extrák nem játékbeli tartalmak voltak, hanem régi világháborús poszterek, történelmi anyagok a DVD-n.
-
Arcképgyáros
+1 játék, ilyen grafikán már képtelen lennék játszani.
-
Dilikutya
félisten
Mi ezzel a gond? Sose vettél az EA.től semmit digitálisan? Nekem alapból volt fiókom, van is rajta játék bőven. Teljesen ingyen van, nem értem a problémád. Egyszer használatos e-mail címet is megadhatsz, ha nem kell az Origin később. És utána használhatod tovább nyugodtan a RELOADED Edition-t.
Amúgy az EA egyetlen hírlevelet sem küld.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Mikor jelent meg a játék az Originen? Már csak két hete az On the House beharangozásakor tudtam meg, hogy fent van, teljessé téve a szériát.
Annyit azért megtehettek volna, hogy beleteszik a widescreen felbontások támogatását, ne a cfg fájlokat kelljen túrni érte. Nekem még elmegy, de a többség nem ilyen, azt se tudja, mi az. Fura, hogy rengeteg EA játékban nincs alapból 16:9 képarány, meg 1080p még a 2005-2006 körüliekben sem, de pl. a 2000-ben megjelent Need for Speed Porsche Unleashed-ben volt.Remélem, a régi Need for Speed-ek is sorra kerülnek majd.
-
atike
nagyúr
A szokásosan ingyenes. Azaz pénzbe nem kerül, de regisztrálj.
Egyre több ilyen van, de nem is baj.
-
celafat
aktív tag
Remek játék. A multi vajon működhet még?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
2 hete a need for speed most wanted 2012 volt ingyen.
-
HAX
tag
Köszi. Már meg is "vettem".
-
vegitossj7
addikt
Igazi győztes mentalitásra vall az EA-től ekkora kaliberű játékot ingyen kiadni.
Csak így tovább!
Kinek kell egy DA:I Goty... Nekem nem.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
csongi
veterán
Már töltöm is Unatkozósnak jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Google Chromecast topic
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest