Ingyenesen elérhető a 2012-es Need for Speed: Most Wanted

Az Electronic Arts időközönként ingyenesen elérhetővé teszi egy-egy játékát az On the House akció keretében. Korábban olyan címekhez lehetett hozzájutni így, mint a Dragon Age: Origins, a Theme Hospital, a Dead Space, az Ultima 8 vagy a Battlefield 3. A legújabb akciójukkal a Criterion Games játékát, a 2012-ben megjelent Need for Speed: Most Wanted című játékot szerezheti be bárki, de csak korlátozott ideig.

Az akció után a játékért ismét fizetni kell, így akit érdekel a program mindenképp most aktiválja az accountján. A beszerzéshez nem kell más, mint egy felhasználói fiók, amely megléte esetén máris mienk a játék. (Ezek után bármikor letölthető.)

Azóta történt

Előzmények

  • Need for Speed bemutató és videoteszt

    A sorozat legújabb változatával egy teljes rebootot akartak adni a jól ismert játéknak, ez sikerült, de aki nem volt oda az Underground feelingjéért, az ezt lehetőleg kerülje!

  • Megérkeztek a Need for Speed első értékelései

    A sokak által várt játék meglepő módon nem kapott túl kiemelkedő pontszámokat.

  • Need for Speed előzetes

    Idén ünnepelte huszonegyedik születésnapját a legendás játéksorozat, az új, utótag nélküli rész pedig sokak örömére ismét visszatér az éjszakai, illegális versenyek világába és elég jónak ígérkezik.

  • Aranylemezen a Need for Speed

    A Ghost Games bejelentette, hogy elkészültek a játékkal, így semmi akadálya annak, hogy végre a boltok polcaira kerüljön a program.