Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Hanem mennyit?
Konkrétan mekkora kár érte azokat(anyagilag) akik nem tudtak vele játszani pár napig? Mivel kaptak egy hetet ingyen így nincs semmi anyagi kár, szerintem.
Az, hogy egy dlc fizetős egy másik kérdés. Nekem nincs konzol-om és valszeg egy darabig nem is lesz. Ha valaha is oda jutok, hogy konzolt veszek, akkor sem fogok fizetni dlc-kért, mint ahogy ezt pc-n se tenném meg soha.
-
D.Orion
veterán
Nem tudom mit háborogtok... A DLC miatt pár napig nem lehetett játszani és kárpótlásul kaptok 1 hetet, szerintem ez így korrekt... Fogadjunk, hogy a nyünyörgők közül a felének sincs xbox-a. Mellesleg nekem sincs, de korrekt dolognak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Microsoft egy teljes héttel toldja meg mindazon játékosoknak az XBOX Live Gold előfizetését, akik a legelső napon megvették a Stimulus Pack-ot.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- bambano: Bambanő háza tája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest