Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Azt hiszem, itt az idő újrajátszani a 2-t, az emlékek felelevenítésére
Tetszik, várjuk!Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
interstate76
addikt
Csatlakozom: nagyon várjuk!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
félisten
Nem sok játékot rendelek elő már( konkrétan 0), de ezt igen...
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
antikomcsi
veterán
Jövő héttől hetente fogom hallani a kérdést, hogy van már magyarul?
-
laceszgamer
addikt
Kevés játékot vártam manapság ennyire.
Igazából a trailert már meg sem néztem, nem akarok semmi spoilert.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
A szinkron, főleg a lip sync valami borzalom még ebben a pár jelenetben is.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Csak nekem tűnik rettntő szörnyűnek a grafika és a fizika?
Play nice!
-
laceszgamer
addikt
Ennél most komolyan a grafika és a fizika számít? Felőlem még az első két rész motorjával is kiadhatnák, akkor is a lényeg a történeten van...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
interstate76
addikt
Nem, grafika szempontjából nekem is csalódás, évekkel ezelőtt is csak átlagosnak lett volna nevezhető. Viszont évek óta várom, hogy folytassák ezt a sorozatot, aminél amúgy sem a külcsín a lényeg, szóval ha jók lesznek az első visszajelzések, akkor berendelem. Addig nem, mert cím és/vagy előzetes alapján semmiféle előrendelésre nem vagyok kapható.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
SunMount3r
nagyúr
Ez most akkor nem is pont-and-click?! Vagy ebben a trailer-ben akkor egy egy kumma gameplay sem volt?!
HA TP nézetű lenne, szabad mozgással még érdekelne is...
-
félisten
Ez a videó privát.. nem lehet lejátszani sajnos már.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
lmno
őstag
Ez nagyon trágyán néz ki.
90-es években a LucasArts kalandjátékokban jobb szinkron volt, mint itt. -
laceszgamer
addikt
Ez itt tényleg ennyire számít?
Vagy csak én vagyok eltolva, hogy jobban érdekel mi lett a Syberia 2 után a történet folytatása?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
félisten
válasz laceszgamer #18 üzenetére
Nem vagy eltolva, én is így vagyok vele. Grafika pedig szerintem a stílushoz illő, megkockáztatom , hogy nekem tetszik.
-
laceszgamer
addikt
Na közben elvileg megjelent, Steam vajon mikor unlockolja?
-
Bad Pritt
félisten
válasz laceszgamer #18 üzenetére
Csökkenti a beleélést sokaknál a technikai háttér silánysága. Főleg mert a Telltale ontja magából a közepes sztorikat, amik szintén nem néznek ki már olyan jól, de még mindig sokkal jobban, mint ez.
Nálam még pont a határon mozog a kinézet, viszont a szinkronba bele fogok hallgatni jobban vásárlás előtt, mert ha végig olyan amatőr, mint a trailerben, akkor no go részemről.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tian66
senior tag
Az első kettőt végigtoltam és imádtam. Ennél valahogy mégis zavar ez a félkész külalak. Magam se értem teljesen.
-
félisten
válasz antikomcsi #24 üzenetére
Én is ,ne aggódj, nekem bejön. csak ebben a videóban látszik pár rejtvény, nem olyan TR szerű, mint a másik. Nekem first day vétel lesz
-
laceszgamer
addikt
Én az este 6-ot várom, ha minden igaz akkor unlockol Steamen. Az éjjel 3-ig vártam, de persze azt nem voltak képesek pár napra előre kiírni, mikor fog unlockolni, csak valamikor ma reggel írták ki.
-
laceszgamer
addikt
De fura ott látni a harmadikat a két régi alatt.
-
laceszgamer
addikt
Menü zenét kegyetlen eltalálták.
-
laceszgamer
addikt
Na jó lett ez. Az irányításon kell kicsit finomítani, mert bizony ez már nem point and click.
-
laceszgamer
addikt
Na senki más nem próbálta, akkor lett is a " csönd " .
-
félisten
válasz laceszgamer #30 üzenetére
Nekem most jön lefele, de ma nem lesz időm kipróbálni. Majd holnap
-
laceszgamer
addikt
Ennek nem árt időt adni, nekem a kipróbálás tegnap egy laza 5 óra lett. Majd ma este folyt. köv.
A hangulatot nagyon sikerült eltalálniuk. Kicsit ugyan modernebb itt-ott, viszont mégis sikerült belecsempészniük az első részek hangulatát.
Igazán nehéz feladattal még nem találkoztam, de keresgélni már kellett ezt-azt.
-
Muton
addikt
tegnap én is toltam vagy 5 órán keresztül
pro:
a hangulat jó
a zene az nem csak a menüben van, hanem néha máskor is, kb jó
Kate hangja is tök jó, mint a korábbi verziókban
a szövegek jók kb
a helyszínek szépen meg vannak csinálvacon:
a feladatok elég egyértelműek (a Steiner órásig jutottam, épp hőbörög ), gondolkodni nem sokat kell sajnos
a grafika ultra gáz, sokkal jobb lett volna a régi, festett
az inventory, menü az konzolra van fejlesztve, elég nehézkes
a történet gyengébb eddignem tudom, hogy milyen hosszú lesz
SPOILER
miután átviszem a bagázst a tavon
SPOILER OFFde ha ez után véget ér, akkor is megérte ár/érték arányban pl mozihoz képest
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Đusty
addikt
Mi a különbség a voyage és az adventure fokozat között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víztisztító berendezések
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest