Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
válasz gyáliSanyi #24 üzenetére
Mondjuk ha a BF szériát nézzük a Hardline már elég rossz példa. A 4. rész eléggé letúrta a béka segge alá a franchise megitélését PC-n. Anno például a Bad Company 2 hozta azokat a számokat mint a konzolos és szerintem a BF3 is kifejezetten jól teljesít/teljesített.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gyáliSanyi
őstag
Ez PC-re nem fog jönni, sajna Ennél a címnél is tálán csak azért jött ki az első rész PC-re, hogy aki később ki akarjta próbálni a széria folytatását kicsit jobban meggyőzék, hogy vegyen egy Xbox konzolt. Marketing egy szóval.
Egyébként ha már AAA címekről van szó, olvastam egy cíkket, hogy a Battlefield Hardline-nél 80% felett adtak el konzolokra, kevesebb, mint 20% PC-re.Live poor, die rich.
-
1m1s
tag
Mondják hogy azért adják ki mostanában a játékokat felújítva, hogy az új konzolokon is lehessen vele játszani.Kérdem én PC-re miért adják ki akkor?
Ne legyünk naivak, ez egyszerű pénzlehúzás. -
-
Ettől függetlenül lehetett volna egy Gears Of War Anniversary Edition amiben benne van mindhárom. Érdekes, hogy például a God Of War-ból bekerült egy csomagba az első 2 rész HD-sítve, vagy a Metal Gear: Solid-ból sem csak 1részt adtak ki.Mindegy végül is egyelőre nem vonzanak az újgenerációs konzolok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Mondjuk még mindig nem értem miért csak az első rész. Ebből illene egy komplett pakkot kiadni felújítva, arra biztos vevő lennék ha lenne XO-om. Számomra ez volt az egyetlen igazi húzócím az X360 felé és mostanság sem hagytam fel a szériával csak papír formában élvezem a történeteket.
-
Sirandrish
legenda
Látom a ketchupos üveg még mindig ott van a mellényzsebbe
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gergosz2
veterán
Amúgy az UE4-et beteszik alá? Bár nem hiszem, már úgyis megvette az egész brand-et az MS, szóval nem az engine reklámozása lesz a fő cél.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
nebulo
tag
Hááááát... majd generáció végén egy használt XO-n használtan... Engem legjobban az eredetiben (PC-s verzióra is igaz) a színek - vagy azok hiánya - zavartak a legjobban. A harmadik rész színek tekintetében már rendben van az én ízlésemnek. Sajnos ebből a kurta videóból nem derült ki számomra, hogy ehhez a részhez hozzányúltak-e érdemben.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egyáltalán nem vagyok elájulva.
Teljes áron biztosan felejtős, az pedig, hogy majd' két éve a piacon van az XONE, és egy rész kap felújítást a háromból, az egyenesen szégyen. (Ez az egész remaster-mizéria gáz szerintem, de így főleg.)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Döglött Róka
veterán
válasz gyáliSanyi #5 üzenetére
A multi változott, a pontozason látszik.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyáliSanyi #5 üzenetére
Új pályák? Nem valószínű. Max összes DLC, meg a PC-s exktrák.
Live-Die-Respawn
-
rodrigez
senior tag
Ahh, köszi. Szóval nem sok minden változik. PC-n a 60 FPS már megvolt a világítás persze sokat dobhat a kinézeten, de én nagyobb felbontású textúrákat is elvárnék, ha már a játék 10 éves évfordulójára csinálják. A füstre meg a vérre kíváncsi vagyok, mert abból elég sok van a játékban.
-
gyáliSanyi
őstag
Vajon belerakják azt a pályát is, ami csak PC-n szerepelt?. Majd kiderül.
Remastered verziókánél mennyire lenne valószínű az új pályák és fegyverek hozzáadása?Live poor, die rich.
-
rodrigez
senior tag
Ez őőőőőőőőő fel van újítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- ASUS ROG Ally
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest