Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
sztem a cím alapján is a grafikáról szólt ez a demó, úgyhogy ne ríjunk a játékmenet miatt igaz télleg igazi vicc.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ForRedGlory #11 üzenetére
Valszeg 1080Ti, leírásban csak annyi van hogy GeForce GTX.
Live-Die-Respawn
-
Jhonny06
veterán
válasz SnoozyBird #2 üzenetére
Elég régóta.
-
tepenzed
őstag
azt kéne felfogni, hogy a gyenge hardwares 30 fps konzol tábort nem lehet összeereszteni az új konzolok 60 fps-ével (4k-ba nem valószinű hogy meglenne, de 1080p-ben simán), mert az iszonyatosan nagy előnyhöz juttatná az új gépek tulajait, szétszedni meg nem lehet a tábort. Elég egyszerű a dolog, a lock nem a teljesítmény miatt van, hanem a balance okából.
Az meg, hogy melyik videókártya mennyibe kerül teljesen mindegy, egy tömegcikk legyártásánál nem ugyanannyiba fog kerülni és összehasonlítani sincs értelme, mert konzolnál egy hw-re (mostmár kettő) fejlesztik le a játékot, így amúgy se azt a teljesítményt nyújtaná
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Csak nem értem miért rögtön 1080Ti-t említitek. 4K 144fps-hez biztos az kell. De legtöbb játékos QHD ~100fps-sel már örül, és arra meg elég egy 1070 is, azt meg addigra olyan 100e alatt lesz és kevesebb pénzért jobb élményt kapsz mint ha XO X-et vesz az ember.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
arc82
tag
Azért egy fps játék 30fps limitel konzolon azért nem semmi.Azért az xbox x-en csak elment volna.Igaz a 1080ti már maga többe kerül mint a xbox one x.Kíváncsi leszek rá az elsőt sokat toltam csak azok a drága dlck.
Üdv
-
ForRedGlory
félisten
Ez milyen NVIDIA kartyan fut? Gondolom 1080TI.
-
félisten
Nem tudom, ez nekem így nagyon üres ,semmitmondó volt. Az ellenfelek meg... semmik.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
XuChi
addikt
Csak hogy egy klasszikust mutassak a multból
-
ribizly
veterán
Amióta RPG-k vannak FPS köntösbe öltöztetve azóta lett ez csak igazán divat. Engem is zavar, de valóban jó volna, ha nem csak egy csík mutatná a karakter felett, hogy fogy a HP, hanem valami más is. Érdekes a quake 2-ben ezt meg lehetett oldani...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
nemszabad
tag
Nem volna rossz, ha egyszer egy olyan tagja is lenne 1-1 fejlesztő csapatnak, aki konyít is valamit a fizikához.
Az első 5-6 találat nem dobja hátra a karaktert, az utolsó, a halálos meg elviszi vagy 2 métert. Miért?!?!
Egy hülye kitalálta ezt valamikor, azóta a többi 'okos' követi.
Arról nem is beszélve, hogy ha őt eldobja 2 méterre a találat, akkor azt is eldobja 2 méterre, aki leadja a lövést. -
ldave
félisten
Szerintem lenyűgöző. Jól áll a Destiny világának ez a 4K.
A Slime draws near! Command?
-
rodrigez
senior tag
válasz SnoozyBird #2 üzenetére
Rengeteg cuccot én is így tolok. A TPS-ektől (Tomb Raider-től, Batman, stb.) kezdve a magától értetődő platformereken át néha az FPS-ig. Sokszor kényelmesebb mint kepeszkedni a bill+egér felett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SnoozyBird
csendes tag
Mióta szokás PC-n gamepaddel tolni fps-t?
"Brute force will prevail as brute force does tend to prevail when applied in appropriate quantities"
-
CocooN-z
őstag
"Monitor, is that you?"
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest