Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
sztem a cím alapján is a grafikáról szólt ez a demó, úgyhogy ne ríjunk a játékmenet miatt
igaz télleg igazi vicc.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #11 üzenetére
Valszeg 1080Ti, leírásban csak annyi van hogy GeForce GTX.
-
Jhonny06
veterán
válasz
SnoozyBird #2 üzenetére
Elég régóta.
-
tepenzed
őstag
azt kéne felfogni, hogy a gyenge hardwares 30 fps konzol tábort nem lehet összeereszteni az új konzolok 60 fps-ével (4k-ba nem valószinű hogy meglenne, de 1080p-ben simán), mert az iszonyatosan nagy előnyhöz juttatná az új gépek tulajait, szétszedni meg nem lehet a tábort. Elég egyszerű a dolog, a lock nem a teljesítmény miatt van, hanem a balance okából.
Az meg, hogy melyik videókártya mennyibe kerül teljesen mindegy, egy tömegcikk legyártásánál nem ugyanannyiba fog kerülni és összehasonlítani sincs értelme, mert konzolnál egy hw-re (mostmár kettő) fejlesztik le a játékot, így amúgy se azt a teljesítményt nyújtaná
-
NandorHUN
addikt
-
arc82
tag
Azért egy fps játék 30fps limitel konzolon azért nem semmi.Azért az xbox x-en csak elment volna.Igaz a 1080ti már maga többe kerül mint a xbox one x.Kíváncsi leszek rá az elsőt sokat toltam csak azok a drága dlck.
-
ForRedGlory
félisten
Ez milyen NVIDIA kartyan fut? Gondolom 1080TI.
-
Nem tudom, ez nekem így nagyon üres ,semmitmondó volt. Az ellenfelek meg... semmik.
-
XuChi
addikt
Csak hogy egy klasszikust mutassak a multból
-
-
nemszabad
tag
Nem volna rossz, ha egyszer egy olyan tagja is lenne 1-1 fejlesztő csapatnak, aki konyít is valamit a fizikához.
Az első 5-6 találat nem dobja hátra a karaktert, az utolsó, a halálos meg elviszi vagy 2 métert. Miért?!?!
Egy hülye kitalálta ezt valamikor, azóta a többi 'okos' követi.
Arról nem is beszélve, hogy ha őt eldobja 2 méterre a találat, akkor azt is eldobja 2 méterre, aki leadja a lövést. -
ldave
félisten
Szerintem lenyűgöző. Jól áll a Destiny világának ez a 4K.
-
rodrigez
senior tag
válasz
SnoozyBird #2 üzenetére
Rengeteg cuccot én is így tolok. A TPS-ektől (Tomb Raider-től, Batman, stb.) kezdve a magától értetődő platformereken át néha az FPS-ig.
Sokszor kényelmesebb mint kepeszkedni a bill+egér felett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SnoozyBird #2 üzenetére
Sok fejlesztő így tolja valamiért.
-
SnoozyBird
csendes tag
Mióta szokás PC-n gamepaddel tolni fps-t?
-
CocooN-z
őstag
"Monitor, is that you?"
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az NVIDIA egy rövid trailerrel mutatta be, milyen lesz a PC-s változat.
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest