Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"Nem tudom ki-mit vár egy NFS-től, de komolyan... Forza-t, CREW-t, meg társait is hagyjuk a "300-al szálguldok a dombok közt 200 métert driftelve a levegőben miközben átmegyek árkon bokron mamutfenyőn mintha ott se lennének... de kapok 8 millió XP-t" fizikájával és játékmenetével..."
ezt hívják árkádnak ( : ha valaki szimluátorozni akar szimulátorozzon, kedvenc részem a nfs4 hot pursuit, na annak volt akkora feeleingje, csak mai graffal ki kellene adni aztán hadd szóljon, az ifjabbak mivel nem ismerték nekik újdonság, a régieknek meg retro, volt egy remake, de annak messze nem volt olyan hangulata, iszonyat bénára csinálták meg az ai-t_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
D.Va
senior tag
válasz Feketelaszlo #35 üzenetére
Hát mondam is hogy vannak ötleteim, de sajnos nem én vagyok a designer döntéshozó az EA-nél...
-
vhw
addikt
20-30 perc World, MW reboot és Rivals után egészen tűrhető volt, még végigjátszani is sikerült.
Kár, hogy a felétől igen túl lett tolva a rubber band, vagy hogy nem olyan kényelmes új profilt/játékot kezdeni.Meg az is kár, hogy már sok éve a PvZ-ből csak egy jól csengő név meg a csupasz alapötlet kellett egy tucat co-op lövöldéhez. Nem ebbe függtek bele annak idején a népek...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Dr. Romano
veterán
válasz Kisgépkezelő #34 üzenetére
Nekem a Durummdumdum így van meg
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Feketelaszlo
senior tag
Dehogynem lehetne újat mutatni - már csak azért is, mert az autós nem feltétlen egyenlő a versenyzéssel, de még a kettő közös halmazában is van bőven kiaknázható lehetőség, amit sok indie játék meg is mutat.
Egyszerűen mikor egy fejlesztő úgy dönt, hogy autógyártók által licencelt modelleket alkalmaz akkor már beskatulyázza magát egy olyan helyzetbe ahonnan tényleg nagyon kevés mozgástere van. Következésképpen olyan játékokat kéne csinálni, amely az autógyártóktól független, de az meg a kiadónak nem tetszene, mert a Need For Speedhez hasonló szériákat jórészt most sem a kecsegtető játékélmény adja el, hanem az autó-lista és az ezzel járó hírverés. -
Kisgépkezelő
senior tag
Azért mert az nem csak egy egész jó autós játék volt, hanem benne volt minden ami a kétezres évek első felében menőnek tűnt egy akkori fiatal számára. Kocsik, tuning, csajok, graffiti, "illegalitás", rap, nu metal, ráadásul (főleg nyugaton), tulajdonképp elérhetőnek tűnt az egész. Egy IV-es Golf, vakítós xenon, spoiler, néhány matrica, egy durrogós kipu, meg marha nagy hangszórók, aztán szólhat a "Durumdummdumm". Persze manapság a fenti felsorolás minden tagja együtt és külön-külön is nagyon gáznak hat, úgyhogy szerintem azok közül akiket tizenpár évesen elkapott az NFSU, senki se azzal tölti napjait így 30 fele, hogy elhagyatott ipartelepeken gyorsulgat valami széttuningolt japán belpiacos csodával miközben üvölt a nu metal. Én legalábis tuti nem.
-
laceszgamer
addikt
Most Wanted óta valahogy nem foglalkoztat a széria, oké a Carbont még vártam és játszottam is vele sokat, Pro Street-nek is adtam egy esélyt, pár órára szintén jó volt, de ami utána jött inkább elkerültem, a 2015-ös rész amivel próbálkoztam utána, arra még azt mondom, ha nem is remek, de hétvégi kikapcsolódásnak teljesen rendben volt.
Az kéne inkább mint a MoH szériával, ha már nem képesek normálisan megcsinálni, inkább tegyék a süllyesztőbe és ne csináljanak paródiát egy régi jól csengő névből.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
Az utolsó ami tetszett, az a Hot Pursuit volt. Drága kocsikkal szeretnék változatos pályákon versenyezni, mint régen. Valahogy ez ow stílus sosem tudott hosszabb ideig lekötni.
Még annyit hozzáteszek, a ps4-es DriveClub szintjére kellene feltornázni az NFS sorozatot, az a játék tökéletesen megmutatja, milyen jó dolgokat ki lehet hozni egy sima arcade versenyzésből.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz HELLAFLUSH #29 üzenetére
-
HELLAFLUSH
őstag
van egy olyan érzésem, hogy az új Plants vs. Zombies-ban is lesz majd battle royale
-
Garrick
csendes tag
Olyan érdekes, hogy "mindenki" az Underground szériát sírja vissza. Magamból kiindulva persze, mivel ha NFS, akkor kb csak a Hot Pursuit 2 az egyetlen amit minden évben újra előveszek. Ízlések és pofonok.
-
yozsee11
aktív tag
BR módról van már valami infó?
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
addikt
A payback csak nekem tetszett? :_D
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Phobion
őstag
Végre új NFS!!!
-
Dr. Romano
veterán
II. világháborús NFS nem lesz?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
D.Va
senior tag
Amúgy kajak nem értek senkit hogy ki mit vár egy NFS-től... Sok évig "csőbenhaladós" NFS-eket kaptunk és sírt mindenki hogy undergroundot akarunk. Megkaptuk 2015-ben, szabadon bejárható várossal, a mai trendeket követő tuninggal, Rocket Bunny-val meg mindennel ami a mai trend az autós "tuning" világban. (azt ne várja senki hogy a 15 évvel ezelőtti undergroundos tuning trendek lesznek egy mai NFS-ben...)
De ez a 2015-ös se tettszett senkinek.
NFS World szintén befuccsolt, igaz elég sokáig bírta.
Nem tudom ki-mit vár egy NFS-től, de komolyan... Forza-t, CREW-t, meg társait is hagyjuk a "300-al szálguldok a dombok közt 200 métert driftelve a levegőben miközben átmegyek árkon bokron mamutfenyőn mintha ott se lennének... de kapok 8 millió XP-t" fizikájával és játékmenetével...Aki meg komolyabbra vágyik az úgyse NFS-ezik, arra ott az Assetto meg a többi...
Nekem lennének ötleteim egy jobb NFS-hez, de nem ülök sajnos az EA döntéshozói között...
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Az utolsó kettőnél bármi jobb lesz
-
RIC5I
tag
remélem rájön az EA hogy az nfs en egy új fejlesztő csapat segítene
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ha valami korábbit folytatnának, akkor én leginkább egy Run 2-re neveznék be. Kicsit megosztó játék volt a maga idejében, de nekem kifejezetten tetszett, hogy kb. 2 percnyi cutscene meg 3 QTE szakasz volt a történet, nem kellett városban csalinkázni, mindenféle hülyeség miatt, csak verseny, szép környezetben, hangulatos zenékkel. Néha még most is feljárok multizni. A hülye maffiás üldözésektől mondjuk agyérgörcsöt kaptam benne. Az nem kéne.
-
stvnppp
senior tag
Érdekes, hogy csak olyan kommentek érkeznek, amik a régi szériákat sírnak vissza. Az emlegetett Porsche Unleashed 2000-ben, az Underground 1 és 2 2003-ben, 2004-ben jött ki. Azaz ezeknek már jó 15-20 éve. Azok akik ezekkel járszottak, (köztük én is) azok már bőven 30 körüliek, inkább 30 felettiek, és az újaknak már nem ők a célközönség.
A fejlesztő csapatok sem úgy működnek már, hogy na leülünk ötletelni, hanem hogy mire van igény, mit lehet eladni. Főleg egy akkora cégnél, mint az Electronic Arts. Sajnos emiatt kissé ötlettelennek tűnnek a játékok. A 2015-ös rész sem egy Underground reboot, ahogy azt eladni próbálták, hanem egy játékba oltott speedhunters.com weboldal. Ez merész lépés lett volna, csak a játékmenet árkádosabb, ebből adódóan könnyebb, ami az idősebb generációknak nem akkora kihívás, és az általuk elvárt realisztikusságtól messze van.
-
D.Va
senior tag
Ötleteim nekem is lennének, forradalmit csinálni, nagyot dobni már nem nagyon lehet egy autós játéknál... Meg akinek valami bjön, egy másik gamernek nem... De én is a realizmus irányba terelném a dolgot, sokan ezt kérik, mégis a full agyatlan arcade vonalat nyomatják... A sok felvillanó bizbasz engem is marhára idegesít... Teljesen eltereli a figyelmet, és teleszemeteli a képet...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Én azzal tenném az NFS szériát kicsit érdekesebbé, hogy pontosabb, élethűbb ütközési, és törési fizikát adnék neki, de mégis Arcade maradna az irányítás. Talán kicsit kevésbé driftelős, mint ami 2010 óta jellemző.
Egyszerűen jobbá kell tenni a vezetési élményt, hogy már csak ezért is megérje NFS-sel játszani.Ezenkívül azzal tenném jobbá, hogy kiveszem belőle az idegesítő dolgokat:
- rengeteg átugorhatatlan és gagyi cutscene (ugyanazt látni sokadszorra uncsi)
- béna telefonos játékokra jellemző pontozási rendszer. Szerintem kár a jó grafikát teleszennyezni felvillanó biszbaszokkal. Legyen a játék picit nehezebb, és akkor a célbaérés és a helyezés elég motíváció és jutalom, nem kell pontozni.
- Porsche Unleashed mintájára pontozás helyett lehetne az a jutalom, hogy pl. nem törted rommá a kocsit a futam végéig - nem kell javításra költened.
- Fantáziadúsabb tematikával és történettel sok bőrt le lehetne húzni egy jobb NFS szériáról; poszt-apokaliptikus, retro 60/70/80-as évek, csak ferrari, csak japán autók, dieselpunk, stb.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
rdt89
addikt
Ezzel vitatkoznék, mert az Underground 2-t a mai napig előveszem /Forza játékok mellett/, múlt hónapban pörgettem ki újra, és nekem továbbra is nagyon jó élmény, a grafika számomra másodlagos egy játéknál. Az NFS 2015 minden téren idegesítő volt, unalmas, lapos, gagyi, persze ez saját vélemény.
-
kikikirly
senior tag
Mega giga+1.
Magam is elcsodálkozom régen hogy tudtam azokba a játékokba több 10 meg 100 órákat beleölni.
Igazából a Dual Core, 9500GT konfigomon a válogatás luxus volt, bizonyos évszámon a limitált hardver miatt nem tudtam továbblépni.Több éve jó gépem van,és bizony megszoktam a komplexebb animációkat,szebb effekteket, stb, szóval mai szemmel régi játékok kifejezetten gagyik.Hasonlitsunk össze egy Jedy Academyt egy Shadow Of Mordorral/Warral. Ég és föld.Nem hiába nem Remasterelik az ilyen régi játékokat,HD textúra pakktól modellrészletesség, dinamikus elemek nem lesznek szebbek. Resident Evil 2 Remake-nél ezt tökéletesen felismerték.[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Hát én a Crew-al fél órát játszottam, szal nem tudok hozzá szólni, a Forza-val meg egy percet sem (semelyik Forza-val...)
De a 2015-ös NFS-ben a tuning még az Underground-oknál is részletesebb, és több lehetőséget nyújt, azt építesz meg benne amit akarsz kb...
Példa:
[link]Igaz, időigényes dolog...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én kb ennyit várnék :
U2, 4-5x nagyobb várossal, sokkal több autóval és még több testreszabhatósággal, 2019 -es grafikával.
Ennyi, nem egy nagy dolog. A mai fiatalok úgysem játszottak U2 -vel, a többieknek meg jó lenne nosztalgiázni.
"Mint ahogy Ma egy Wolfenstein 3D, egy Vice City se nyújtja ugyanazt az élményt mint amit anno nyújtott."
Mai napig előveszem W3D -t, régi Doomokat, Hereticet, HL1 -et, stb. Ugyan azt az élményt nyújtják. Nincsennek tele QTE -kel, több órányi idegesítő cutscennel, agyonscriptelt küldetésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
a 2015-ös mi volt ha nem underground feeling? Egyébként sztem nem volt az rossz. Az underground feelinget meg el kéne engedni, az akkor jó volt, és akkor az újdonság volt, ezért sírjuk vissza, de az idő megszépíti az emlékeket. Én is imádtam, de semmivel nem tudott többet mint a 2015-ös NFS. Ha ma előveszed az underground-ot, mai szemmel ugyanolyan uncsi lesz mint egy mai NFS, 1 óra után ráunnál. Anno szép volt jó volt, de elmúlt. Mint ahogy Ma egy Wolfenstein 3D, egy Vice City se nyújtja ugyanazt az élményt mint amit anno nyújtott. Vagy ma egy új Mortal Kombat se olyan jó mint amit anno a játékteremben az arcade pénzdobálós a kocsma sarkában. Sokszor nem a mai játékokkal van baj, hanem a gamerek lettek sokkal finnyásabbak... Ugyanazt az élményt akarjuk mint amit anno tizenévesen átéltünk. Az újdonság varázsát. De már kb mindent láttunk, így igazi újdonság nem ér a játékokban... (témától függetlenül)
Engem utoljára pl a Half Life 2 és a BIOSHOCK 1 tudott beszippantani, elvarázsolni a hangulatával...Szóval sztem a 2015-ös NFS hozta az Underground feelinget, csak az újdonság varázsa nélkül!
-
warfernom
tag
De még lenne potenciál ha nem csak úgy oda ba*** eléd egy kocsit és menjél hülye gyerek. Hanem mondjuk lehetne tényleg úgy át alakítani a kocsit mint az undergroundban tetőtől talpig. Nem úgy mint a Crew vagy a Forza Horizon-ban tessék lássék módon. Mindig van lejjebb és feljebb.
Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
D.Va
senior tag
Hát na... De amúgy most mit vársz? Egy autós játékban nem igazán lehet már újítani, nagy reformokat kitalálni... Már mindent ellőttek az elmúlt 30 évben autós témában. Kifulladt már maga az "autós téma". (most nem olyanokra gondolok mint a Rocket League, mert ha úgy nézzük az is "autós", hanem a normál autós játékokra.)
-
rdt89
addikt
Én azt hittem a 2015-ös részt nem lehet alulmúlni, aztán megérkezett a Payback 2017-ben, ha az alá is sikerül belicitálni falnak megyek. Viccet félretéve remélem végre valamikor visszatérnek az Underground feeling-hez vagy a régi Most Wanted-hez, vagy Carbon-hoz, mindig ebben reménykedek megjelenés előtt aztán bumm pofára esés.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Vééégre új NFS!!! Ja nem. De azért minden évben megadom az esélyt hátha.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest