Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
Ez a Legenda vagyok eltűnt kópiája, amiben még Matt Damon volt a főszereplő
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
játék bittos jobb lesz
-
Sirandrish
legenda
hát én a Traileren elaludtam olyan izgi volt
-
Jofi81
őstag
Érdekes... Meglátjuk, mi lesz belőle.
-
mephi666
nagyúr
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
hát igen... cloverfield-beütés megvan...
(láttam a filmet, de annyira nem tetszett...) 1 épület a filmben is nekidőlt a másiknak (nem vagyok statikus, de szerintem nem bírná ki ezt a valóságban...)
kíváncsian várom a játékot
-
Sadriel
tag
Ez nagyon állat lesz. Csak remélem a gyorsított megjelenés nem megy a minőség rovására.
Alig várom... -
nrgia
őstag
Pöpec az intro,nekem is nagyon tetszik,remélem a game is ennyire bejön majd!
-
Jander
senior tag
Királyság, nagyon tetszett ez a teaser/trailer amikor láttam. Kíváncsian várom, bár prioritást élvez a szintén márciusban megjelenő Resident Evil 5.
-
Prof01
veterán
Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Meglepő hír érkezett a Ubisoft-tól, márciusban piacra dobják az I Am Alive-ot!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Revolut
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest