- Witcher topik
- Dark Souls sorozat
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- World of Tanks - MMO
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Rövid videón az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Kezdek (kezdtem?) barátkozni ezekkel a "buta" órákkal mert úgy látom, hogy WearOS alapú óránál nem igazán tudnék üzemidőben előrébb lépni a HW1-hez képest. De az, hogy az e-mail-eket nem lehet elolvasni teljes terjedelmében azt nem is értem.... Meg nem fordult a fejemben, hogy 2019-es óránál ez egyáltalán előfordulhat annak tükrében, hogy a 2015-ben vásárolt még Android Wear nevű szoftverű HW1-nél simán alap volt (már 2014-ben is).
Hát akkor inkább 2 naponta töltöm a WearOS alapú órát, minthogy egy több ponton is herélt szoftverrel rendelkező órát vegyek kb ugyanannyiért. 😄 Nem hangulatkeltés miatt írtam ezt, de tényleg megdöbbent ez a dolog és szerintem jogosan. Sok e-mail-t kapok és amelyiket nem akkor kapom amikor kezemben van a telefon azt órán olvasom el, szóval ez elfogadhatatlan nálam.
Ez a többi WearOS nélküli óránál is jellemző egyébként, hogy ilyen gondok vannak az értesítések kezelésénél? Nem tudom merre felé nézelődjek így óra ügyben. Vagy tényleg csak a WearOS opció nekem? -
tomboy0013
veterán
Valami baromi idétlen egy üvegfólia az órán, bazárivá teszi számomra tehát azt inkább kihagynám.
Telepíthető app-ok közül a Messenger, Shazam nem lenne rossz. Meg úgy alapvetően minden flottul működik WearOS alatt és már annyira megszoktam, hogy nem szívesen cserélném le. Na meg végülis ez az igazi okosóra.
A HW1-nek még mindig nem találtam utódot.
-
tomboy0013
veterán
Zafír üveg és WearOS nélkül ez se ér sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku