- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Nálatok meddig bírja az óra szuflával? Azért kérdem mert én múlt hét csütörtök vettem,akkor volt 70%-on mikor felkapcsoltam. Eltelt szűk 5 nap és 30%-on van most. Igaz elég sokat nyomkodtam,de amúgy semmi különös. Se edzés,se hasonló. Be van kapcsolva a kézmozdulatra felébresztés,állandó pulzus és stressz mérés,alvás monitorozás,értesítések ennyi. Videókat,teszteket nézve-olvasva legalább 2 hetet ígérnek,sőt van akinél több is...Direkt a hosszú üzemidő végett választottam ezt az órát.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
jegenye77
addikt
Nekem még nem jött újabb verzió. Vagy itt se egyszerre jön a frissítés mint a Huawei telefonokra?
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
snecizero
senior tag
-
-
jilian
addikt
Én épp ma tettem fel a kezemre egy Sunset orange - t.
Apple watch-ról jövök.
Igaz már lassan egy éve elhagytam a konkurens márkát...
De ott úgy volt, hogy az álló emberke azt jelképezte, minden órában volt álló tevékenységed. Tehát nem ültél, feküdtél egyik órában sem végig.
Mondjuk reggel 7-kor felteszed az órát és egész nap talpon vagy este 8-ig akkor már teljesítetted is.
A stopper azt jelezte hogy az adott napon megcsináltad - e már a napi 30 perces edzésedet.
Amit perpillanatban nem értek épp egy fél órás biciklizésből jövök és 2-őt mutat... -
snakebait
senior tag
Gépkönyv alatt nem tudom mit értesz,de én az órával kettő kis fehér könyvecskét kaptam a dobozban,egyik a garancia,másikban rengeteg nyelven ír utasításokat,de csak pár alap dolgot,meg annyira apró betűkkel,hogy nygyítóval sem igazán tudom kibogozni. De ott tuti nincs semmi ezekkel kapcsolatban amire én kíváncsi vagyok.
-
snakebait
senior tag
válasz DonDragonka #189 üzenetére
Köszönöm szépen,van benne logika,csak mondjuk az emberkénél mindig minden nap a per 12 van,a óránál meg a per 30. Mondjuk ezeket sem értem miért a /12 és a /30?🤔
-
DonDragonka
őstag
válasz snakebait #185 üzenetére
A segítségért kiáltó emberke azt jelenti hányszor álltál fel egy nap mondjuk az íróasztal mellől vagy a TV vagy x-box vagy akármi ülő/fekvő tevékenység mellől... Viszonylag pontosan mutatja...
a stopper jelentésében nem vagyok biztos, baromságot meg nem akarok írni...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
snakebait
senior tag
Custom számlapokat rakott már fel valaki? Aki csinálta árulja már el hogyan megy,mert a netet áttúrva ami megoldásokat ajánlanak,egyik sem működik.
-
muveszur
addikt
Sziasztok,
Okosóra vásárlás előtt állok, elsősorban sport tevékenység és futás trackelésére szeretném használni, amellett, hogy eközben erről hallgatnék zenét is.
Egy dologról olvastam eltérő információt, ami miatt elbizonytalanodtam. Tényleg nehéz / lehetetlen exportálni az adatokat a Huawei Helth app-ból?
Például én Samsungon használnám, futáshoz pedig Endomondo-t használok.
Mit tanácsoltok? Érdemes inkább más irányban nézetgetni?
Köszönöm!
-
adamfriday
senior tag
válasz snecizero #184 üzenetére
Az akkuoptimalizálást ki kell kapcsolni a Huawei Health app részére, különben a rendszer korlátozza a háttérfolyamatait és pl az időjárás sem fog frissülni, értesítések nem fognak átmenni stb.
A frissítés óta tényleg nyögvenyelősen tölti be az app a számlapokat, remélhetőleg hamarosan javítják.
-
snakebait
senior tag
Ezekhez az óra számlap dolgokhoz annyit,hogy tegnap előtt mikor sikerült megcsinálnom,hogy az Egészség app-ban megjelenjenek,akkor volt elég sok,azóta(tegnap,ma) csak azokat mutatja amik az órán vannak,semmi újakat. Itt valami nem kóser.
Meg van itt még egy dolog amire nem tudok rájönni mit akar mutatni ezen a menü ponton. Az első a napi megtett lépés az Ok,de alatta az a két szám,az óra és az emberke jelnél?[kép]Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
snecizero
senior tag
Miért van az, hogy csak akkor frissűl az időjárás. Ha rámegyek az órán. A számlapon amit használok ma pl 6 órakkor 2 fok volt. Mikor rámegyek az időjárásra akkor frissíti magát. Ha nem megyek rá akkor csak azt az állapotot mutatja amikor utoljára rámentem.
Na ez miért van ? A dátum is frissűl minden nap. Ez meg miért nem ? Nincs egész nap 0 fok. Xiaomi mi 9t használom. Minden engedélyezve van. Lehet hogy huawei re kellene váltanom ?Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
DonDragonka
őstag
válasz adamfriday #182 üzenetére
IIgen tévedés. Jogos a két pont.
Mentségemre legyen mondva, hogy az általad írt lapok nekem nem látszottak. Nem is tudtam, csak a városiról.
Miután többször betöltöttem a lapokat az alkalmazásban elkezdte betölteni őket. Négyszer futottam neki amikor már többet nem töltött be...
Köszönöm az észrevételt mert így most lett egy pár érdekes lapom...Amúgy valami baja van a health alkalmazásnak mert most az új lapok mellett, azok amik korábban ott voltak, most duplán vannak...
Tehát az új lapok amikre Te hívtad fel a figyelmet egy egy példányban vannak a többi meg 2x... Legalább látszólag jó sok lap lett így... 😂[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
adamfriday
senior tag
válasz DonDragonka #181 üzenetére
Ez tévedés.
Pl. Airstream, Letisztult, Steel, Városi: ezekre bármilyen modul kirakható (lépésszám, akku, HR stb), nem csak a másodlagos időzóna. És ezeket még csak most gyorsan kipróbáltam, nem is néztem végig az összes számlapot. -
DonDragonka
őstag
válasz DonDragonka #173 üzenetére
Csak egynél lehet azt megváltoztatni, hogy milyen modul jelenjen meg rajta, a többin csak a másodlagos időzónát lehet megadni...
-
CptAdamica
veterán
válasz adamfriday #175 üzenetére
Ezek tényleg nem voltak eddig, kb az utolsó tetszik csak.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #177 üzenetére
Nálad is most olvasom és azelőtt is találkoztam már a kifejezéssel AOD számlap. Ez mit jelent? Bocs, de ez nekem új
-
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #175 üzenetére
Sziasztok!
Nekem most az 1.0.2.38 szoftver van és nincs frissebb, biztos nekem is várni kell még rá.
Írjátok, hogy jöttek új számlapok, ezek gondolom az órára Az egészség app-ban amik vannak számlapok azok hogyan bővülnek a kínálatunkban? Az egészség app frissülése alkalmával vagy oda valahogy be lehet,"varázsolni " többet?Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
adamfriday
senior tag
válasz CptAdamica #169 üzenetére
-
adamfriday
senior tag
válasz DonDragonka #170 üzenetére
Eddig háromba is belefutottam amit lehet reszelni, de még nem is próbáltam végig őket.
-
DonDragonka
őstag
válasz snecizero #172 üzenetére
MiAz előző verzió frissítést meg én kaptam meg vagy két héttel a megjelenés után... Pedig az országban elsők között kaptam meg.
Nincs ebben semmilyen logikus rendszer, szokásos Huawei randomizáció.San01:
Jön majd az is idővel, talán majd a watch gt3-al
De én inkább egy szerkesztőt, egy felhasználóbarát, gyári szerkesztőt sok lehetőséggel, hiányolok.[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Nálam sincs még frissítés.
Telekomnál lett véve.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
CptAdamica
veterán
válasz DonDragonka #170 üzenetére
Amúgy nem értem miért nem nyitnak ehhez egy store-t, simán adnék ilyen 1 eurót 1-1 jobb számlapért.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
DonDragonka
őstag
válasz adamfriday #168 üzenetére
Igazából csak egyet, az Urban-t lehet reszelni... Meg lett kettő új AOD Screen...
Az új lapok közül csak egy tetszik a Spotlight...[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz adamfriday #168 üzenetére
Hozzám mindig ilyen 1 hét késéssel érkeznek ezek. Milyenek az új számlapok?
-
adamfriday
senior tag
válasz DonDragonka #167 üzenetére
Végre jöttek vele új számlapok, valamint jobban testreszabhatóbbak is lettek.
-
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #160 üzenetére
Nem hiába volt a mai munkám,nem hiába ettem meg annyi ideget. Sikerült az Egészség app-ba számlap menüt varázsolnom. Egy YT videó segített ebben. Igaz,hogy elég szegényes a számlap kínálat és elég potyók,de ez van,egyenlőre örülök a mostani sikeremnek. Köszönöm a segítéget.
-
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #160 üzenetére
Művelet végrehajtva,semmi eredmény
-
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #158 üzenetére
Nem sikerül így sem.Megcsináltam kínai huawei azonosítót Health beta appot tettem fel,előtte természetesen leválasztottam az órát,bluetooth-bam is,újra elölről minden,de akkor sincs számlap menüpontom az egészség appban
-
adamfriday
senior tag
válasz snakebait #157 üzenetére
Lehetséges, hogy valamiféle régiós korlátozásba futottál bele.
Egy ötletem még van: a Huawei Health beta app + kínia Huawei fiók létrehozás
https://forum.xda-developers.com/smartwatch/huawei-watch/huawei-watch-gt-2-custom-t3989271Ezzel a módszerrel egyébként nem hivatalos számlapok is felpakolhatók.
-
snakebait
senior tag
válasz jegenye77 #154 üzenetére
Töröltem az appot,leválasztottam az órát bluetoth-ban is,feltettem újra az Egészség appot,mindent újra kezdtem,a párosítást is,és nem jó,marad minden a régi vagyis nincs számlap menüpontom az egészség appban. Sőt letöltöttem egy régebbi verziót,mert azt ajánlották próbálkozzam azzal,de nem jó,mert ha hozzá akarom adni az órát nem lehet a GT2 nem ismeri a régi app,kéri előbb frissítsem le,amit meg is tettem és megint ott vagyok ahol eddig.
Nem tudom mit csinálhatok rosszul és miért pont nálam nem jó,de ez nekem így nem jó,nem használom így az órát tuti,mert ez a néhány számlap ami van az órán totál nem tetszik,ha nem találok megoldást rövid időn belül tuti megválok tőle.
Annyit még leírok,hátha ez valakinek mond valamit és van ötlete,hogy hogyan varázsoljak számlap menüt az egészség app-ba.Szóval én szerbiai vagyok,Szerbia régión használom a mobilom,Magyar nyelven( Xiaomi RedmiNote7,android 9,Miui 11).Feltettem az App Gallery appot is (ezt ajánlották) amibe bejelentkeztem egy régi account-ommal,ami szintén Szerbia régióra van megadva. Ezt azért tettem ,mert azt ajánlották,hogy ha App Gallery-ben be vagyok jelentkezve akkor az Egészség appban is ott lesz az opció.De nincs.
Szóval ennyi,keresem a megoldást.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
goldister
tag
Árukereső szerint már alig kapható a boltokban. A hivatalos partnereknél szinte nem is kapható. Tud erről valaki valamit? Ennyire veszik az emberek?
Vártam az új évet, mert tavaly ilyenkor kezdett csökkeni az ára a gt 1nek. Itt meg semmi nyoma sincs, hogy csökkene, sőt inkább növekszik. -
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #153 üzenetére
Aktív a VPN,de ez az Adguard által,ezt használom reklámblokkoló gyanánt a mobilon. Viszont minden jogosultságot megadtam,még olyat is engedélyeztem amire szerintem nincs is szüksége( wifi bekepcsolás,kezdő képernyő parancsikon). Nem értem nálam miért nincs bejelentkezési lehetőség Pedig tetszik az óra,de ez nagyon felcsesz. Xiaomi Verge órámra,ami még megvan,annyi számlapot lehet külsőleg is rakni amennyit csak akarok,itt meg még meg sem akarnak jelenni aminek meg kell,csak az órán van az a néhány,ami elég potyók. Be$arás. Valamit ki kell találni,ez így nem ok
-
jegenye77
addikt
válasz snakebait #152 üzenetére
Próbáld meg, hogy törlöd az app és újra csatlakoztatod az órát. Elvileg akkor mindent automatikusan telepít amit kell és közben az engedélyeket is megadod neki.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #151 üzenetére
De van,így néz ki,sehol semmi bejelentkezési lehetőség[kép]
-
snakebait
senior tag
válasz adamfriday #149 üzenetére
Így csináltam most,Huawei Mobile Service telepítve és a Huawei Health is,de dögöljek meg akkor sem találom az egészség app-ban hol lehet bejelentkezni. Mert nálam sehol sincs bejelentkezési lehetőség a Health-ban
-
-
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
Most kaptam kézhez az órát,kétszer is frissített,beüzemelés folyamatban. És máris elakadtam. Hogyan tudok az órára rárakni másik számlapokat? Az egészség appban nem kellene lenni valahol olyan menünek,hogy számlapok? Mintha valamelyik YT videóban láttam volna olyat,hogy egészség appban rengeteg számlap van és átküldik az órára 🙄😳
-
törölt tag
Rossz topikba írtam. Bocs
[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Tudja valaki,hogy az óra peremén körben az a 24 órás beosztás mire való? Egyáltalán lehet azt használni valamire vagy csak dísz?
-
TGa
tag
Alvás adatok szinkronizálása megoldva a 10.0.2.519 frissítéssel. A Huawei appgalery alkalmazásában fent van.
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki Xiaomi telefonnal? Aki igen,nála minden rendben? Minden értesítés átmegy,egészség app rendben működik az órával?Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Brekecs
senior tag
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
TGa
tag
A pulzus adatok pontossága nálam most érdekes kérdés. Tény, hogy nem a javasolt csukló feletti 2-3 cm-nél hordom az órát hanem a csuklómon. Talán emiatt, de sok pontotlanságot tapasztaltam a pulzus mérésében. Általában felül mér a megfigyeléseim szerint és sok esetben pedig kimagasló különbséget is észlelek pl 110-120-at mutat és a valós 80-85 (tesztelve samsung active 2 és kézi mérés egyszerre). Ti találkoztatok ilyennel?
-
B.Gyula
csendes tag
Ugyan ez van nálam is tesztelve iPhone-no n , androidon egyiken sem szinkronizálta az alvást. Újraindítás le választás semmi nem hatott rá.
-
Misi1980
senior tag
Nálam sem szinkronizálta át az alvásadatokat.
-
Brekecs
senior tag
válasz #32577792 #119 üzenetére
Igen, dettó ugyan ez a hiba nálam is, tegnap még rendben volt, ma már nem mutatja, van egy honor band 5 is a családban az is ezt a hibát produkálja, valami központi gond lehet sztem.
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
törölt tag
Járt már valaki úgy, hogy az alvásmonitor adatai nem mennek át az appra?
Az órán ott vannak, szinkronizál is de azt írja, hogy nincs adat, ellenőrizzem a készülék bejegyzéseit.
Restart volt órán és telefonon is. -
törölt tag
Üdv. Na sikerült végre beszereznem az órát. Számomra tökéletes. Egész nap nyomkodtam de így is csak 6 %merült. Telefon hivast fogadtam és kezdeményeztem is és a hangminoseg számomra kivalo. Gyönyörű az óra. Értesítesek megfelelően jelzi, az ébresztes is tökéletesen működik. Sokáig lesz hű társam. Vegyétek vigyétek 🤟
-
jegenye77
addikt
Nekem ami hiányzik belőle, hogy a zenelejátszó irányításánál nem lehet az albumokba belemenni. Csak előre - hátra lehet léptetni.
A másik az az üzenetek kezelése.
Elképzelhető, hogy valamikor egy frissítésnél ilyen alap funkciók változnak ( javulnak ) majd?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bobek77
csendes tag
Ez ilyen. Viszont amit ígér, azt tökéletesen hozza. Sztem az egyik legszebb óra valamint az üzemidő mindent visz.
-
törölt tag
válasz tomboy0013 #114 üzenetére
szoftveresen nem lehet ezt majd javítani? Nekem kifejezetten sportra lesz a Gt2. Holnap megyek érte. Nagyon várom már. Nézegettem mást is de én nem fogok naponta vagy 2 naponta tölteni egy órát. Haver Apple watch órája plafon másfél nap. De akkor hozzá se nyúl szinte.
-
tomboy0013
veterán
Kezdek (kezdtem?) barátkozni ezekkel a "buta" órákkal mert úgy látom, hogy WearOS alapú óránál nem igazán tudnék üzemidőben előrébb lépni a HW1-hez képest. De az, hogy az e-mail-eket nem lehet elolvasni teljes terjedelmében azt nem is értem.... Meg nem fordult a fejemben, hogy 2019-es óránál ez egyáltalán előfordulhat annak tükrében, hogy a 2015-ben vásárolt még Android Wear nevű szoftverű HW1-nél simán alap volt (már 2014-ben is).
Hát akkor inkább 2 naponta töltöm a WearOS alapú órát, minthogy egy több ponton is herélt szoftverrel rendelkező órát vegyek kb ugyanannyiért. 😄 Nem hangulatkeltés miatt írtam ezt, de tényleg megdöbbent ez a dolog és szerintem jogosan. Sok e-mail-t kapok és amelyiket nem akkor kapom amikor kezemben van a telefon azt órán olvasom el, szóval ez elfogadhatatlan nálam.
Ez a többi WearOS nélküli óránál is jellemző egyébként, hogy ilyen gondok vannak az értesítések kezelésénél? Nem tudom merre felé nézelődjek így óra ügyben. Vagy tényleg csak a WearOS opció nekem? -
törölt tag
Sziasztok. Ti milyen Bluetooth headsetet használtok az órához? Ami nem túl drága de nem is gagyi!?koszonom.
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Mi most az óra aktuális verziója : 1.0.2.38 ?
Már elég régen adtak ki frissítést !Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
ajca
tag
válasz bakesznorbi #104 üzenetére
Nálam a face messenger teljes terjedelmében olvasható,az üzeneteknek és az emaileknek csak a fejléce jelenik meg,ékezet van emoji nincs ha ez segít.
-
elod992
újonc
Helló.
Gt2 és Forerunner 645 music közül kellene választani. Fő szempont még mindig a sport és ehhez kapcsolódó dolgok: szenzorok, értékelés, regenerálódási fázisok stb...melyiket érdemes inkább? -
Inc.corp.
tag
válasz bakesznorbi #104 üzenetére
Üdv.Bármelyiket szerintem amelyik még valamirevaló okostelefonnak számít.Én egy P20Lite-al használom,ami lassan 3 éves technológia.Ehhez hozzáadhatod a Honor gyártmányokat is,amik lényegében Huawei-ek. Ha márkaazonos technológiát veszel,kényelmesebb és problémamentesebb lehet a használat.Jelen esetben ezt a telefonokban alapból megtalálható Huawei Health alkalmazás könnyíti meg,nem kell külön appokat telepíteni a különböző eszközökhöz. Pl. a GT 2-őt vagy egy CH-100-as mérleget az összes ficsőrrel együtt azonnal felismer és kezel,a frissítéssekkel együtt.Persze külső eszközöket is tud, pl. egy Omron M7 BT vérnyomásmérő adatait is beilleszti vagy egy sporthoz használatos mellkaspántot.Ha számít a BT adatátvitel távolsága;minősége;fogyasztása,akkor egy magasabb kategóriájú telefonnal ezt is megoldhatod.A GT 2 BT chipje 5.1-es és pl. a P30Pro-é 5.0-ás,tehát a távolság ha nem is 150m-re,de 50m-re is működni fog.
-
jegenye77
addikt
válasz Parallaxis #105 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Teszt videót is néztem róla de csak annyit mondtak benne, hogy értesítés jön de, hogy el lehet e olvasni az üzenetet azt nem.
Arról is szó volt, hogy nem jelzi, hogy messengeren vagy WhatsAppon jön az üzenet.
Vagy nem jól értelmezem?
Akkor most, hogy jelenik meg az értesítés?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Parallaxis
addikt
Az üzenetkezelés mennyire használható?
Kapott e-mail, üzenet stb. esetén magát az üzenetet is el lehet olvasni, vagy csak a feladó/tárgy jön át az órára? Magyar ékezeteket, emoji-kat üzeneteknél/e-maileknél tudja kezelni? -
bakesznorbi
lelkes újonc
Sziasztok,milyen huawei telefont ajánlotok hozzá, illetve melyek azok huawei telefonok,amivel az óra párositható,és teljes funkciójában használható?(melyik a legolcsóbb?).Köszönöm szépen a válaszokat.
-
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy másnál nincs gond ha bekapcsolja a digitális AoD-t?
Nálam ha be van kapcsolva akkor pár perc után a képernyő kikapcsol,nem reagál a gombokra sem. Ha hívás,vagy értesítés jön akkor rezeg,de a kijelző csak újraindítás után reagál bármire.
Ez egyből első nap kiderült, fel is hívtam az ügyfélszolgálatot. (Konzolvilágnál vettem)
Azt mondták adjam le az egyik boltjukban,és egyből 1-2 napon belül küldenek cserét. Hát rohadtul nem így volt, még mindig nem jött vissza. Nagy nehezen elértem őket, állítólag ez szoftveres gond,és majd javítja a Huawei.Ha nálatok minden frankó akkor viszont mégis egyedi gondom van. A legújabb fw volt rajta egyébként.
Nagyon hálás lennék ha segítenétek kideríteni,hogy csak nálam van-e a gond.
Tamás
-
veterán
válasz Jorgos01 #101 üzenetére
Nálam házon belül ha az emeleti dolgozó szobában van az óra akkor a jel a garázsban megy el a földszinten. Ami kb annyit jelent, hogy ha a nappaliban vagyok körülbelül a dolgozó szoba alatt vagy a wc-n ami a dolgozó szobától légvonalban 7-8 méterre van, akkor még megy a bluetooth... Amiért sz különleges mert 1 monolit vasalt födém van felettünk amin erősen árnyékol... Kint volt, hogy a kocsiban hagytam a telefont és kb 50 méter körül jelzett, hogy megszakadt a kapcsolat... szóval szerintem a 150 méter nincs meg, de bőven jó ez így szerintem , majd kipróbálom valamikor mennyit bír ténylegesen de azért a 150 csak steril rádiómentes övezetben laborban hozható szerintem
-
Jorgos01
tag
Sziasztok!
A GT2 tulajoktól kérdem, hogy mennyire igaz az a több helyen is közölt adat, hogy a telefon és az óra közötti bluetooth hatótávolság 150 méter.
Köszi.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.