Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Ma reggel a csukló emelésre nem kapcsolt be az óra kijelzője. Lekapcsolás, leválasztás, gyári visszaállítást és utána újra csatlakozás és most megint működik.
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Lehet hogy a telefonom miatt vannak a hibák.
Az órával amúgy semmi gond nem lenne ha telefont cserélnék. Amúgy a napi újraindítás nálam megoldja a hibákat.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Erősen ajánlott az órát egy nap egyszer újra indítani. A jó működés érdekében.
-
snecizero
senior tag
Amúgy mikor lesz frissítés ? Már valakinél jött új. Nálunk miért nem ? Nem egyszerre kapjuk meg ?! Láttam az új számlapokat és az egyik nagyon tetszik.
-
snecizero
senior tag
Marad nem adom el. Csak hirtelen felindulásból raktam fel.
Xiaomi mi 9T használom az órát.
Minden nap egyszer újra kell indítanom az órát. Ahoz hogy tökéletesen működjön.
A következő hibajelenségek jelennek meg az órán ha egy nap legalább egyszer nem indítom újra.1.- Ha hívnak csak a számot jelzi, nevet nem.
2.- Zene lejátszásnál ha a telefon zenéjét akarom vezérelni akkor nem látja hogy lenne zene a telefonon. Meg ki írja hogy tökéletes Bluetooth kapcsolatnak kell legyen.
3.- Hívásnaplóban az utolsó hívót nem jelzi ki.
Meg ha az utolsó bejegyzett hívót akarom hívni az óraról akkor nem azt hívja amire rányomok hanem a kettővel lejjebbit pl. Szóval most vagy huawei telót kéne vennem vagy az óra sz@rakodik.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Vissza térek a Samsungra. Nem rossz ki óra. Vagy lehet, hogy valamelyik Xiaomi terméket veszem meg. Huawei watch gt 2 eladó akit érdekel nálam jelezheti prívátba.
-
snecizero
senior tag
-
snecizero
senior tag
-
snecizero
senior tag
Miért van az, hogy csak akkor frissűl az időjárás. Ha rámegyek az órán. A számlapon amit használok ma pl 6 órakkor 2 fok volt. Mikor rámegyek az időjárásra akkor frissíti magát. Ha nem megyek rá akkor csak azt az állapotot mutatja amikor utoljára rámentem.
Na ez miért van ? A dátum is frissűl minden nap. Ez meg miért nem ? Nincs egész nap 0 fok. Xiaomi mi 9t használom. Minden engedélyezve van. Lehet hogy huawei re kellene váltanom ?Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Nálam sincs még frissítés.
Telekomnál lett véve.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Végre javították a pulzusmérést óráról. Végre van. Ha éppen nincs bekapcsolva a telefonon. Akkor az óráról is el lehet indítani a mérést. Ez eddig nem működött nálam.
-
snecizero
senior tag
Délután 18 órakor levettem a töltőről. 100% Este 22 órakor ne zavarj üzem mód reggel 6 ig. Folyamatos pulzus mérés. Most 94% vagyok. Ez elfogadható ?
-
snecizero
senior tag
Az óra üzenet jelzése igen gyatra. Egyet rezeg azt kész. Azt is haloványan. Jó lenne ha hosszabban és többször rezegne. Ezen jó lenne ha javítanának. A messenger üzenetekbe is jó lenne ha bele tudnánk olvasni. Van olyan pl hogy nem minden fb messenger jön át.Sokat ki lehet hozni ebből az órából. Remélem hogy a fejlesztők reszelnek rajta.
-
snecizero
senior tag
Milyen telefonnal használod ?
Healt/eszközök/huawei watch gt2 ikonra klikk/hibakeresésA telefon akumlátor fogyasztás érdekében egy két programot energia takarékra állít. Ezeket kéne kilőni. Ott a hibakeresőbe is ezt írják. Mondjuk angolul van.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
A watch gt2 az üzem idővel tudd többet. Meg még amit jobbnak ítéltem az a Bluetooth hatótávolság. Minden másban jobb a samsung galaxy watch.
Ezt most igazából felesleges firtatni. Amúgy megint watch gt 2 órám van.
Győzött az üzemidő és ez számomra meghatározó volt. Meg a hatótávolság. Így most bárhova megyek a lakásban mindenhol elérhető vagyok. Legyen az pince vagy padlás. Sebaj volt lehetőségem kipróbálni egy samsung galaxy watch-ot is.[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Ebben az órában csak a beszélgetés jó meg a hosszú üzem idő. Azt ennyi kb 2 napot volt meg nekem. Samsung galaxy watch váltotta. Fény évekkel jobb a samu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Xiaomi Watch S3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.