Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo #6898 üzenetére
Minek kell lista az Alkalmazás kezelőbe ott vannak és van amelyiket tiltani lehet van amelyiket meg törölni.. Érdekes módon itt minden kinek elég a 2 Gb RAM persze ha FB meg a messenger szemét törölve lenne akkor talán még jó is lenne. Hát igen a szemeteket ki kell takarítani nekem 2016 júniusa ota megvan és egyszer se akad meg, igaz ki van gyomlálva (ROOT) nélkül..
Ajánlott olvasmány a Téma Összefoglaló jobbra fent meg a kereső.. A ROOT-ra meg találod a választ..
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Olyan segítségre lenne szükségem hogy a zárt képernyőn az időjárási adatokat hogyan tudom ki tenni?
Köszi előre is.
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Minden korábbi és leendő P9 Lite tulajt üdvözlök. Kb. 2 hónapja van meg a mobilom és alapjában véve igen elégedett vagyok vele, csak....., csak az a fránya 2 Gb-os RAM lehetne több. No persze ettől a siránkozástól nem lesz,
Tehát mit lehet csinálni, hogy ne akadozzon és hogy ne legyenek memóriakezelési gondjai? Korábban S4-es Samu volt, abban is csak 2 Gb RAM, mégis minden megnyitott veboldalt visszaadott.Van valami lista, ahol lehet látni, milyen gyári programokat lehet töröli? Egyáltalán lehet rootolni?
Kószi a segítséget. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6896 üzenetére
És elolvasta a szabályzatot szerintem nincs 18 éves.
Mondjuk én is tudok néha értelmetlen szavakat írni de ez tetszett nagyon.
Már lassan 7óra hosszája várok de semmi üzenet hogyegkaptam volna a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
saeed8
tag
Sziasztok. Van egy olyan gondom már egy ideje, hogy a gmail nem értesít az üzenet érkezésekor. Pontosabban csak mobilneten nem, ha wifi-n vagyok akkor igen. Belépek, frissítek akkor ott vannak de nem értesít. Most is hazaértem, fellépett a wifi-re és máris jött az értesítés. Mi lehet a gond, mert pár hete még jó volt. Vodafonos vagyok.
-
ANDROID???
addikt
-
Matyi222
senior tag
Tuti, hogy az időeltolódás miatt van csúszás. Figyeljétek meg, megint hajnali 3-4 óra körül elkezd az app "dolgozni". Akkor kezdte az első bejelentkezéseket elfogadni....
-
online1986
tag
válasz
ANDROID??? #6877 üzenetére
Okés Köszönöm
-
ANDROID???
addikt
válasz
online1986 #6876 üzenetére
Majd kiderül, mint nálunk is, épp erről van szó előtted úgy 2-3 hsz-el..
-
online1986
tag
Felraktam az appot de semmit mit kell csinálni ?Illetve Telekomos Független az enyém is ez megkapja a Betát?
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #6844 üzenetére
Írtad, hogy már magyar a FUT alkalmazás, fel is tettem.
Így már érthetőbb számomra is. Az alábbi szöveget olvashatom.
"A telefonja jelenleg nem tud részt venni egy projektben sem. Kérjük ellenőrizze, hogy telefonja típusa és verziószáma megfelel-e a követelményeknek. Köszönjük részvételét. "
Telekomos VNS-L21C432B161[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Javasoljuk, hogy a linken található alkalmazást használd (http://bit.ly/2iWqPFY)! Közreműködésed köszönjük!
Oké rendben..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szerintem nem. különben meg mindegy mert build szám és IMEI alapján azonosítja be a Telekomosnak más a build száma.
Más:
NA így születnek a zsenik, erre azért kurvára kíváncsi lennék, hogy a 5 éves gyerek mit tudna kezdeni vele
Kedves ize..huvely mobil.. lefrissitettem a telefonom..jo minden..egy darabig..aztan nem mukodik a tapscreen allandoan lefagy a telefon nem tudok hasznalni semmit mert a kepernyofedveny kapcsoljam ki- miatt rangatozik a telefon..p9 lite van..jaaaa az uj hiba..2 sms ikon 2 tarcsazo es 2 telefonkonyv ikon jelent meg ki be kapcsolas utan...ne ird hogy frissitsem..mert akkor te vahy a hulye..
Attol hogy csinalok egy resetet meg nem all vissza a frissites..marad rajta az uj..a beallitasokat allitja vissza. Ha meg factory resetet csinalok akkor meg kitorlok mindent..Fordulnek en batran hozzatok csak sok ertelme nincs..Az ovodas fiam is tobbet tud tanacsot adni mint barki mas..padig csak 5 eves..
Na ilyenektől mentse meg a tesztelőket a jó isten..
Úgy hogy akkor te is megfelelsz a feltételeknek..
[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
Szerintem single sim-re nem lesz béta, mert az is módosított a szolgáltató által...
-
winben
aktív tag
Vagy sokan egyszerűen csak bizalmatlanok és jó nekik minden ahogy van. Főleg úgy, hogy be kell vállalni, hogy x időre nincs downgrade.
Ugyan ez volt a win10-nél is, sokaknak nem kellett, mert a korábbit megszokták.Sőt...béta verzió. Én még a frissítések késleltetését is benyomtam például windowson, mert zavart a sok instabil update. Ha nem lenne meg a jelenlévő bluetooth driver bug a mostani p9lite rendszerén lehet én is 2x átgondolnám, hogy frissítsek-e idő előtt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6852 üzenetére
A Telekomnál gyárilag független a készülék.. Ezért a C432-es Európai firmware megy rá és nem a C150 Telekomos.
Ez megint nagyon tettszet
Ha a BETA teszteles veget er, hogy oldom még a visszaallitast?
Itt a kérdező a 6.0 való visszaállásra gondolt
Válasz:
kikapcsolt állapotban bekapcs gom+hangerő fel egyszerre benyomva tart és factory reset
Hát ettől biztos vissza fog állni 6.0-ra na
Na akkor az ilyenek tesztelek... Már bocs nem akarok megsérteni senkit se de szerintem az ilyen nem a tesztelő kategóriába tartózik..
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Független telefonok száma nem lehet túl sok, mert még mindig csak 55 a létszám. Többség előfizetés mellé vesz telefont...
-
ANDROID???
addikt
-
bubus66
nagyúr
Olvas bele az FB hozzászólásokba, volt tapasztalatom(tunk) anno..
Android??? az ép elég.. Különben meg TV minek reklámozná nincs benn az, hogy "De minek"
"És mi történik akkor ha én pl: a P9Lite frissítését rakom fel a P8Lite-ra? "
Lesz belőle egy nagy könyv nehezék.
Diabo6
Én feltettem de kiírta, hogy nem felel meg a verziószám pedig P9 lite VNS-L21 tettem fel
Szerinted ez tudni fog valamit is na ne amikor még senki se tette fel igaz azt se tudjuk mit akart feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6846 üzenetére
Így van ez lesz a baj mert lehet, hogy olyat szorít ki aki tesztelne és le is írná, és nem csak a nyálát verné...
Meg bár ne legyen igazam, de lehet, hogy itt valami elírás történt és itt is csak a dualos lesz a teszt alany..
Android??? de igen meglehet tudni azt..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
És regisztráltál?
Más:
Különben semmi szerepe nincs hozzászólás számnak stb. A meg a készüléknek se csak annyi hogy a Szolgáltatós (vagy is a függő nem vesz rész benne) jelen esetben a Vodafone, és a Telenor a függő a P9 litenél..
Egy valamire azért kíváncsi leszek, hány ember regisztrál teszt céljából, és hány ember aki csak azért, hogy azt mondja, hogy nekem 7.0 van fent...
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Sokáig azt használtam, meg is vettem, de mikor a Huawei telefonom lett, le kellet váltanom valamire. A hívás megerősítés, amit nagyon szeretek, csak a hívás után jött fel, és több egyéb nyűgöm is lett vele, és nem is javították a hibákat. Amit szerettem még benne, a lecserélhető Teljes képes hívás ablak, de az is megbolondult.
Most ránéztem és látom azóta van frissítése. Lehet kíváncsiságból megnézem, de nem hinném, hogy visszacsábulok, mert a TruePhone szerintem átláthatóbb, szebb, stabilabb.Matyi222
Lehet, hogy az csak sablon szöveg, és teljesen más alapokon választanak. Az enyém T-mobilos 1 simes L21-es.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz
Wiz Khalifa #6836 üzenetére
2 hsz-el a kérdésed előtt volt róla szó
Azt nem mondtam, hogy neked volt P8 Lite.. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ANDROID??? #6835 üzenetére
Nem olvastam a topikot, meg P8 lite-om se volt.
Mivel már nem az enyém a teló így csak kíváncsiságból kérdeztem meg.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Wiz Khalifa #6830 üzenetére
Amikor már a teszt is lement és véglegesítették, ezt szerinted honnan tudjuk? 1 hónapnál biztos nem hamarabb.
Pont pár hsz-el korábban témázták, hogy volt a P8Lite esetén.
Melyik nap fog esni a hó nálunk? -
ORCA58
addikt
Többek között ezért használom a True Phone Dialer & Contacts app-ot. Én adom meg, hogy mi látszik és mi nem. Remélem Nugat alatt sem lesz gond vele.
Érdekes milyen lassan osztogatják a "belépőket" a teszthez. Írták, hogy az kapja, aki sokat facebookozik. -Na az nem én vagyok, úgyhogy ne is reménykedjek-
Csak nem kézzel számlálgatják a hozzászólásokat?ANDROID???
Én majd meg megmondom, csak egy kicsit (lehet pár hónapot is) várjatok a válaszra, biztosra akarok menni.[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #6831 üzenetére
A mód abból lesz érdekes, h. simán Ota v. dload mappa és három gombos v. szervízmenüs. Egyébként meg tök mindegy úgyis megmondják. Kíváncsian várom h. követi-e a Huawei a többieket és lesz-e pl-ul adoptable storige funkció. Ebben az esetben hogy oldják meg a kártya hordózhatóságát. Vagy lesz-e a híváslistában telefonszám is, ami nekem pl-ul egy fájó pont.
-
Wiz Khalifa
veterán
Kb mikor várható a Nougat frissítés, nem beta-ban?
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #6809 üzenetére
Elvileg 35ik vagyok. Mondjuk nem jelent semmit,de ha megkapom a romot tesztelésre le fogom menteni és feleszem a megára, feltéve h. root nélkül meg tudom csinálni. Egyenlőre azt sem tudjuk hogyan kell telepíteni, vagy melyik mappába jön le. Meglátjuk. Azért nem is mondtam semmit, bár olvastam egabi bejegyzését.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6826 üzenetére
Az oké, de akkor is 3 hónappal előbb lett jól működő 6.0, mint OTA-n. Viszont a teszt végétől is több mint 2 hónapra jött a végleges. Ha ez volna most is, akkor simán megéri megpróbálni ezzel is.
Ráadásul anno nekem mintha kicserélték volna a teló, annyival szebb lett a kijelző. Itt meg szerintem már csak az alkalmazásváltóért megéri. És elvileg az értesítések sem ragadnak majd be, és informatívabbak is lesznek. Nem öncélú a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6824 üzenetére
Azért nem volt rossz. 3 hónap telt el a véglegesig, és B524 atomstabil béta volt. Januárban indult a teszt szintén (azaz most igazából csúszásban vannak, mert 7.0 korábban jött ki, mint 6.0), és csak áprilisban lett végleges B550. A hónap közepén spanyolban, a hónap végén nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
Akinek sikerült csatlakozni, azok között van aki szolgáltatónál vette a telefont?
-
winben
aktív tag
válasz
Matyi222 #6818 üzenetére
Mi tart 15-nél?
@bubus66
Én úgy próbálgattam, hogy ki-be lépkedtem az alkalmazásból/ba. Tehát visszagomb 2x és normálisan kilépp az app. Aztán vissza belépek és újra csekkolom. Próbáld így, hátha!@Diabo6
A játékba már bekerültünk, szerintem a release napjáig csakcsak kiderül a folytatás...[ Szerkesztve ]
-
Diabo6
senior tag
És ugyan mikorra várható hogy feldolgozzák a csatlakozási kérelmet?
-
Matyi222
senior tag
Nekem is megy. Független Dual a telóm. Most 15 nél tart.
-
jatszo
aktív tag
Nálam semmi változás...
-
Diabo6
senior tag
Már nekem is lehet jelentkezni. Várom is a visszajelzést.
-
Roxbury
őstag
Mehet Uraim. Most jelentkeztem.
Most nezem ott azt irja, hogy mar 4 jelentkezo a 200-bol.
Lehet, hogy 200 an lehet csak jelentkezni.[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
Új fejlemény:
Kedves Jácint! Szíves türelmedet kérjük, nemsokára elérhető lesz a regisztráció! További szép napot kívánunk! -
bubus66
nagyúr
nem az ami már 2 hónapja fenn van? Én rá érek megvárom amit nálunk adnak ki fáztunk már rá orosz oldalról letöltöttel.
3. Telepítse TWRP .
4. varrni TWRP következetesen a rendszer újraindítása nélkül: nem is tudtam, hogy a gyári bétat twrp-vel kell fel tenni....Különben meg nem nagyon érdekel mert megválok a telefontól.
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
Hali,
A VSN-L22 az milyen verzió? Ez a hivatalos független?
-
Diabo6
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.