Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz aron0528 #25760 üzenetére
Melyik szerviz hazudta ezt? Nagyon hülyének akarnak nézni, minden telefonra érvényes az, hogy amennyiben nem kivehető az akkumulátora, akkor a telefonnal együtt arra is él a jótállás, amíg tart. Tehát, az akkudra is van még bőven. Add fel valamelyik postai Huawei ponton a közeledben a pesti szervizbe.
The Truth is out there...
-
SOAD19
addikt
válasz aron0528 #25760 üzenetére
Biztos ez? Szerintem esélyes, hogy az egész telefonra él a 3 év. Hogy miért is gondolom, hogy így van?! Most voltam pár napja kicseréltetni az akksit, amin még 1,5 év garancia lenne, ha nem áztattam volna be. A szervizes srác, említette is, hogy ő úgy látja, hogy még van garancia a telefonon, azaz garanciába akarta volna bevenni, de mondtam neki, hogy mi a helyzet. Ez alapján nem fél év jár az akksira, hisz 1,5 éves a telefonom. Szerintem járj utána, már csak büszkeségből, esélyes, hogy csak le akartak rázni. Bár, lehet nem éri meg vesződni vele, az akciós árú szervizelés miatt. Még annyit, hogy, ha jól rémlik, azt mondta a szervizes, hogy 1 év jár a cserélt akksira.
-
SOAD19
addikt
válasz aron0528 #25757 üzenetére
Valószínűleg az akkumulátort kellene cserélni. Ha esetleg már nem garis a telefonod, akkor érdemes lenne valahogy kihúznod vele még egy hónapig, aug. 29-ig, mert van egy remek akció szervizelésre a Huawei-nél. Korábban linkelte egy kedves fórumtárs: [link]
8 eFt-ot elengednek a szervizelés árából, így 2,2 eFt-ból megúszod az egész mutatványt, ami elég baráti összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest