Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz petyametyo #26574 üzenetére
Írj rám privátban, ha komolyan érdekel... Volt benne gyári akksicsere is...
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Cunaja
Topikgazda
válasz petyametyo #26572 üzenetére
Nekem Anyóka, mai napig nyomkodja, pedig van neki kettő másik. Imádja.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
asynur
tag
válasz petyametyo #26544 üzenetére
Ha van rá lehetőséged akkor márkaszerviz, nekem ez nem volt opció, így magam csináltam meg egy vélhetően kínai utángyártott akkuval kb. három és fél évvel ezelőtt. A #26209 #26211 hosszászólásómban leírtam a tapasztalataimat a cserével kapcsolatban.
Az akku azóta is üzemel, már tovább bírta mint a gyári nincsenek fagyások, telefon újraindulások ahogy a gyárinál voltak amikor döglődni kezdett. A kapacitása azonban már erősen leesett az amúgy sem izmos ~2340 mAH ról kb. 1200 mAH -ra ( Accubattery-s mérés mindkettő). Elég sokat van töltőn egyáltalán nem kímélően töltögettem. Lassan érik az újabb csere.
Most már lehet rá kéne vennem magam egy custom rom felpakolására is mert a gyári már eléggé lassúcska, apropó kérdés: bootloader nyitó kód beszerzésére még mindig csak fizetős megoldás létezik?
[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
válasz petyametyo #26544 üzenetére
Csak márkaszervíz a biztos megoldás. Megfontolható további lehetőségek is kerültek már szóba, segít a topic keresője.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
asynur
tag
válasz petyametyo #26266 üzenetére
Biztos, hogy nem törvényszerű a kijelző csere, de ha szétszedés közben sérül vagy az aksi elkezdte szétnyomni, akkor gondolom nem ússzák meg.
Nekem elsőre sikerült a csere mindenféle sérülés okozása nélkül nem éppen ideális szerszámokkal (közben voltak mondjuk kétségeim ), érdekes ha ezt a szervizben rendszeresen nem tudják megoldani.
Ígértem updatet (#26211) az akkuról ha van valami változás. A töltöttségi százalékok szépen beálltak egyenletesen mutatja töltés és merülés közben is.
Az eleinte becsült ~2300 mAh-s kapacitás viszont valójában csak 1600 mAh körüli. Így is kihúzom vele a napot általában de már megrendeltem az utódját egy „suction cupos fogóval” egyetemben.Az akku hőmérsékletek rendben vannak és a hátlapon púposodás nyomai sem láthatóak (bár ha ez kívülről látszik akkor már lehet, hogy késő lesz ).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz petyametyo #26259 üzenetére
Hát ez marha érdekes, mert nagyon sok embernek nem cserélték a kijelzőt.
The Truth is out there...
-
jeni
félisten
válasz petyametyo #26229 üzenetére
szürke
-
jeni
félisten
válasz petyametyo #26218 üzenetére
jó kérdés ennek nem néztem utána
-
Cunaja
Topikgazda
válasz petyametyo #26091 üzenetére
Dehogy leszünk kevesebben, csak a technika fejlődik, a pénztárcánk meg soványodik.
A P9 örök, itt van mellettem és pihen.
Tegnap is azt nyomkodtam, szóval nem hanyagolom el.
Ahogy fejlődik az EMUI, jönnek új dolgok, de megszűnnek jó dolgok, ami most nagyon hiányzik.
Gyári romon lenni olyan nekem, mint a télapónak rénszarvasok nélkül létezni.
Rendesen szenvedek néha.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
jeni
félisten
válasz petyametyo #26091 üzenetére
ugyanez volt a Samsung Alpha teló esetén
-
hubme
csendes tag
válasz petyametyo #26014 üzenetére
Honor 20 Pro, a vásárlási értéken belül választhattam, ráfizetni nem lehetett.
-
Egon
nagyúr
válasz petyametyo #25869 üzenetére
Betört a kijelző, nem sokkal fentebb írtam róla.
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
aron0528
csendes tag
válasz petyametyo #25773 üzenetére
B-tel nevű internetes webáruházból, mikor megvettem meg kaptam a plusz 1év garit meg a 3hónap kijelző garanciát és a készülék cserét a Hicare alkalmazásban, most viszont megint beléptem megnézni és azt írja hogy a készüléken 2018.08.10.ig volt garancia.... pedig az oldal 2évet adott rá, ezek szerint csak 1év gyártói garancia volt rá amit kaptam az aranyatagsághoz. Külföldi lehet am a telefon mivel nem EU szabványos töltővel érkezett hozzám.
-
jeni
félisten
válasz petyametyo #25688 üzenetére
P9-re biztosan több forrásból beszerezhető és max 4000Ft + munkadíj
-
Robaj
addikt
válasz petyametyo #25688 üzenetére
Nem láttam, kérdeztem és mondták
Elsőnek a firstphone-ba hétfőn vittem be a telót, akkor nem vették át gariba, mert nem volt nálam a telefon adásvételi szerződés.
Kérdeztem, mi van ha nem találom, lesz-e megint huawei szervíz nap július végén. Mondták h. igen, az akksi csere díja 10200 Ft munkadíjjal együtt, amiből lejön a 8000 Ft akció, így jön 2200-ra a csere díja, mert erre is vonatkozik az akció. (ekkor nem kellett volna semmi adásvételi papír, csak beadom a telót és kész)
De meglett az adásvételi papír, így gariba bevittem tegnap a telót akku cserére.
Ma pedig megjelent a szervíz akció link és ahogy hétfőn mondták, valóban benne van a kecskeméti firstphone
UI: most olvastam is: "A promóció keretein belül engedményes áron kínál garancián túli szervizelést a Huawei, minden fizetős javítás árát 8000 forinttal csökkenti ezen a három napon a szerviz."
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz petyametyo #25670 üzenetére
nálam is 2db P9 van
az egyikre az eladó elfelejtett regit megcsinálni és így csak 2éves de viszont előtte még teljesen felújítatta fullra. a főpanelon kívül mind vadiúj rajta.
a másik az meg Telekomos dominos és 3év garis . tehát erre biztosan majd csere gari lesz majd,mert még 2 év gari van rá,és addig még hangszóró sem lesz hozzá kapható,nem,hogy aksi is. -
jeni
félisten
válasz petyametyo #25666 üzenetére
ez a statisztika,hogy %? csinálta meg a regit ez van valahol leírva? pedig erről is volt reklám többfelé hirdetve.
amúgy nagy költség vonzata van annak,hogy még a 3. évében is javítani kell a cuccokat ingyenes. szerintem már így nem volt nyereséges a cégnek. hiszen nagy eséllyel már a második évtől kezdve javítania kell valamiért a huawei cégnek a telókat,sőt még alkatrészeket is gyártatni továbbra is. arról nem is szólva kivenné meg a P50-t ha még a P30-t is a 3. évében ingyen javítgatja valaki?
-
SOAD19
addikt
válasz petyametyo #25666 üzenetére
Vélhetően, mert nem tudtak a lehetőségről, nagyon sokan vesznek úgy telefont, hogy egyáltalán nem néz utána a dolgoknak. Bemegy a szolgáltatóhoz, ott meg rádumálnak valamit, és kész, utána meg csak használja. Gondolom, ha tudatában lettek volna, akkor, csak ráfordítanak 2 percet a regisztrációra a +2 év garanciáért.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz petyametyo #25611 üzenetére
T-nél vettem. Meglátjuk mi lesz.
(#25612) Cunaja : Bocsánat, hogy a 25k hozzászólás között nem találtam meg a már többször kitárgyalt témát!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
válasz petyametyo #25609 üzenetére
Bocsánat! Még egy kérdés jutott az eszembe...
Ha nem tudják javítani és csereutalványt kapok, az milyen összegre szól? Eredeti vételár, vagy van valami amortizáció rajta?
(Az lenne a legjobb, ha egy nap alatt rendbe tennék, de kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatok, ha ez nem sikerül...)Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
válasz petyametyo #25607 üzenetére
Így fogok tenni. Köszönöm!
-
lacibacsi
addikt
válasz petyametyo #25605 üzenetére
Köszönöm! A József körúti szerviz útba is esik, be tudom vinni személyesen. Van tapasztalat, hogy meddig szokott tartani egy ilyen csere? Illetve a telefont érdemes leadás előtt törölni és/vagy a SIM-et kivenni, vagy csak simán leadom és nem fognak a személyes dolgaimon csámcsogni?
-
Aryon87
félisten
válasz petyametyo #25428 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz petyametyo #25426 üzenetére
Ahhaa. A hűség lejárta után is érvényes lehet vajon? Bár páromat ismerve úgyse menne bele új hűségbe, szabadulni akar a telefonos részlettől
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Caldera
aktív tag
válasz petyametyo #25408 üzenetére
Előtted lévő hozzászólásban szerintem Cunaja elég világosan leírta. Garanciális akku csere esetén elbúcsúzhatsz a P9-től. Vagy másik telefon vagy pénz/utalvány. Ha szükséged van a telefonra, megtartod és garancia időn túl saját költségen cserélteted az akkut bárhol.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
fecus
őstag
válasz petyametyo #25397 üzenetére
Csak aksi. Ezt írták.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
diegho
nagyúr
válasz petyametyo #25304 üzenetére
Első tulaj. Majd vissza küldjük postán és lesz ami lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz petyametyo #25300 üzenetére
230km-re vagyok onnan.
-
diegho
nagyúr
válasz petyametyo #25298 üzenetére
Az egész telefon nem ér 40k-t, szóval akkor így marad.
-
diegho
nagyúr
válasz petyametyo #25291 üzenetére
A kijelző üvege repedt csak, maga a kijelző teljesen jó és nem ezt akarom javíttatni, hanem a fagyásokat. Ebben az esetben is ugrott a gari?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz petyametyo #25234 üzenetére
Nekem azt mondták az egész telóra mert fődarab csere volt,de nekem még elég sokmindent cseréltek
-
C. Vieri
tag
válasz petyametyo #25231 üzenetére
Nano.
-
Williams
aktív tag
válasz petyametyo #23201 üzenetére
"Ha postán adtad le akkor Huawei ügyfélszolgálat , íme bedigtal és ők megadják a munkalap számot neked" - köszönöm, ezt nem tudtam!
-
Williams
aktív tag
válasz petyametyo #23194 üzenetére
Ide írom majd, hogy mi volt a szervizben. A Telemax oldalán nekem nem sikerül infót szereznem, hogy hol jár a dolog...
-
mgaben
senior tag
válasz petyametyo #23192 üzenetére
Nekem holnap lesz 2. hete, hogy elvitte a futár. Meg nekem bolti garis. A tmx az a telemax? Mert az meg az asszonyek cegcsoportjahoz tartozik és az a terv, hogy hozzájuk visszük magába ha nem tudják javítani vagy cserélni. Bár lehet a bolt is oda vitte, mert külső szervizbe viszik, csak mindent ők inteznek.
[ Szerkesztve ]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
válasz petyametyo #23189 üzenetére
Nagyon tapasztalat nincs, nekünk jelenleg ott van. Hasonló szitu. GPS jel elég gáz, össze vissza mutogat a szántóföldre meg ujratervez. Plusz elég durván melegedett sokszor a telefon.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat