-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aron0528
csendes tag
válasz petyametyo #25773 üzenetére
B-tel nevű internetes webáruházból, mikor megvettem meg kaptam a plusz 1év garit meg a 3hónap kijelző garanciát és a készülék cserét a Hicare alkalmazásban, most viszont megint beléptem megnézni és azt írja hogy a készüléken 2018.08.10.ig volt garancia.... pedig az oldal 2évet adott rá, ezek szerint csak 1év gyártói garancia volt rá amit kaptam az aranyatagsághoz. Külföldi lehet am a telefon mivel nem EU szabványos töltővel érkezett hozzám.
-
aron0528
csendes tag
Köszönöm a hasznos válaszaitokat ! Akkor a bolt ahonan rendeltem nem jól tudta a garanciát, vagy pedig pont jól tudja csak leakart húzni. Kecskeméti Huawei szervizről tudtok valmait ? Az lenne nekem a legközelebbi.
-
aron0528
csendes tag
válasz SOAD19 #25761 üzenetére
Most lesz 2éves agusztusba a telefon, 3év garancia van rajta. Lehet szervizet felkelene keresnem tölem kb 40km van nem túl messze, az üzletnek irtam ahonnan vettem ők mondták hogy garanciába nem cserélik mert félév volt az aksira, de kicseréli a szervizük úgy ha fizettem a javítást. De a legközelebbi szerviz ami a linkelt oldalon van az kb. 60-70kmre van nekem.
-
aron0528
csendes tag
Még garanciás, a szervizzel már felvettem a kapcsolatot azt irták az aksira csak fél év garancia van, tehát azt már garanciába nem cserélik, de gondolom ha nem annak a cégnek a szervizével csináltatom ahol garanciás akkor bukom a garit is. Vagy rosszul gondolom?
-
aron0528
csendes tag
Sziasztok! A 2éves P9-em olyan tüneteket produkál hogy pl 40-50% akkumlátor szintnél, általában fényképezés közben lefagy majd újra indul, újra indulás után pedig 0%-on van az akkumlátor és kikapcsol. Utána ha félóra múlva bekapcsolom ugyan úgy azon a szinten van az akkumlátor amiről előtte lefagyott, majd ezt eljátsza mégegyszer és utánna már nem kapcsolva vissza csak ha töltőre rakom. Valakinek volt már ilyen hibája? Akkumlátor vagy pedig más lehet a hibás?
-
aron0528
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltam P9 tulajdonossá, érdeklődnék hogy lehet-e vezeték nélküli töltővel tölteni a készüléket, van e a telefonba beépítve vevő hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Jövedelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó