Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Én is csak demot probáltam az nekem nagyon bejött. Ha korábban teszteled és ábrándulsz ki akkor lehet meg is vettem volna. Most bevásároltam szal féláron se hiszem hogy megvenném pedig ez is egy olyan játék hogy akármennyire rövid elöbb utobb biztos megveszem.
Nekem se tetszik hogy ilyen a játék, eddig a teljesről nem olvastam semmit. Ettől független 1nek jo lesz. És neked se kell kétségbe esni mert ha nem ujonnan vetted akkor árban eltudod adni. Ha meg ujonnan akkor se buksz rajta sokat. Ezt ugy kell nézni hogy elköltessz 8k-t játékra eladod 6k-ért. Ez csak egy általánosított példa, de játéka válogatja. Ha nem tartod meg nem áll benne a sok pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A válasz egyszerű: Az alacsony kvalitású játékok vásárlásának mellőzésével. Mindenki belefut néha olyan...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest