Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz NandorHUN #16 üzenetére
pontosan mobilos verzióban még nem futottam össze csalóval, hivatalos emulátornak köszönhetően pedig a játék indítása után ki is írja, hogy "emulator detected" így csak emulátort használókkal tudok játszani.
+rengeteg mindent fel lehet oldani benne anélkül, hogy fizetnél érte. -
NandorHUN
addikt
válasz HELLAFLUSH #12 üzenetére
Megvan PC-re a rendes játék és inkább egy androidos emulátorral játszod a mobil verzióját ?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #11 üzenetére
One S-en játszok: menü bejön, karakter generálás. Már ott lehet látni mennyire elmarad, de nem baj, amíg a játékmenet jó, nem izgat különösebben a grafika. Szedi össze a playereket, közben nézem a mozgást, a környezetet és siralmas.
Mindegy, kezdődik. Elindul a repcsi és teljesen szürke, sehol egy körvonal vagy textúra. Kell pár másodperc mire nagy nehezen betölti. Alattam a pálya egy nagy massza, semmit sem lehet belőle kivenni. Azonnal kiugrok, repülés közben nagy nehezen kirajzolódnak a fák, iszonyat gagyi. Landolok a sziklákon. Lemegyek az épületekhez, a sziklák még mindig szürke masszák. Felveszek két fegyvert nagy nehezen, fps módra váltok és kb R6: Rogue Spear élmény fogad. Szaladgáltam kicsit, a pálya nagy része még mindig nem tölt be rendesen, amit meg látok, katasztrófa. Mintha valami lelkes amatőr fejlesztő demójával játszanék. Itt teljes mértékben meguntam, ment a levesbe.
Lehet az erősebb konzolokon jobban mutat, én akkor sem dobnék ki erre pénzt.
Remélem nem lesz sok csalódott ps vásárló. -
veterán
Én telefonon játszok vele úgy pont jó és nyilván ingyenes...
-
eeXaa
addikt
...nagy sz.r konzolon. nyomtam vele 3 kört oszt annyi vót... ha B.R. game akkor a fortnájtnál jobb nincs a piacon....
-
Padree
senior tag
Lesz ez még free to play...
Xboxon az ingyenes hétvégén rendre 4-5 percig vártam a matchmakingre, utána meguntam. Szerintem már offos a játék, PCn nem tudom milyen a helyzet."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Kakaduku
senior tag
Ha korábban adták volna ki Ps4-re is, akkor még érdekelt volna, azonban most már nem annyira. Elkéstek vele egy picit.
-
<Lacy85>
addikt
20FPS incoming
-
Carlos Padre
veterán
Megvárom míg bekerül ps pluszba.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
mindfreak
őstag
Addig üsd a vasat, amíg meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest