Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz GegeWarrior #45 üzenetére
Nem tudom.
Kalandjáték, pl. Myst, tökéletes volt már a PS1 gamepadja is hozzá.
RPG, pl. Final Fantasy, szintén tökéletes hozzá a gamepad.Amihez nem kell gyors célzás, azon játékokhoz felesleges az egér.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
tiv83us
veterán
Inkabb a PC az, ami a konzol karara letezik jelenleg.
Nezopont kerdese.
Persze, aki nem akar felevente fejleszteni, meg PC-t "epitgetni", meg tuningolgatni, meg a kompatibilitasi problemakkal szopni az hulye barom, bezzeg te...![ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
atom360
tag
válasz GegeWarrior #40 üzenetére
NEKED JÓ igy kellett volna akkor irnod 10millio embernek meg csak munkára jó a kikurt pc.probáld ki a másik oldalt mielött pattogsz utána ér is a véleményed valamit,ez bassza csöröm.
-
Def26
félisten
válasz GegeWarrior #40 üzenetére
Mert konzollal nem egy monitor előtt görnyedsz. Azért írtam a foteles példát, mert te kategorikusan kijelentetted, hogy bizony nem létezik jobb irányítás a bill/egérnél...
"Zsinór nélküli cuccal" mit akarsz? Szerinted javít a helyzeten ha a szaros billentyűzetedet meg egeredet vezeték nélkül nyomkodod a fotelből...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
atom360
tag
válasz GegeWarrior #36 üzenetére
ja.és te ezt ugy állapitottad meg,hogy kipróbáltad egy 50colos tv-n hátradölve mondjuk a burnoutot vagy a gt-t vagy akármit.szerintem inkább azért véded a pc-t mint játékplatformot" mert neked az van-arra telik..
-
Viktor77
titán
válasz GegeWarrior #36 üzenetére
Az általad felsorolt párosítás kétfajta játékhoz jó. FPS és RTS. Minden máshoz (azért van egy pár), jobb a gamepad.
És miért kéne elfogadnom? Mert te mondod?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
GegeWarrior
senior tag
Nem tudom mit akartok a fotellal, ez valami fétis a konzolosoknál? De persze ha akarom én is tudok fotelből faszkodni, de nekem nagyon jó a kényelmes székem
Zsinór nélküli cuccról hallottál már? Állítólag PC-hez is van, és tényleg (Mondjuk én nem szeretem, de attól még van)REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Akos96
senior tag
válasz LittleDemon #38 üzenetére
De PS3-ra nem.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Def26
félisten
"egyre több az agymosott barom, aki rendszerint sok pénzzel rendelkezik, és kényelmesebb neki megvenni a zixboxot, és hozzá a gagyi játékokat, minthogy megtanuljon PCt kezelni / építeni..."
Ezt te sem gondolod komolyan.
GegeWarrior: Jah, milyen fasza is lehet a fotelból billentyűzettel és egérrel irányítani a játékot.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
GegeWarrior
senior tag
A PC-nél nincs alkalmasabb platform a játékra. Max az ugrabugrálós állatságok nem olyan jók, de azok is csak azért, mert szarul csinálják meg az irányítást. Egér+ bill.-él nem lehet jobbat kitalálni, ezt el KELL FOGADNI.Lehet sírni, ellenkezni, de így van.
Microsoft meg mehet a mikroba.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Akos96
senior tag
1. A PC-t nem játékra találták ki elsősorban.
2. Ha jól esik, fejlesztgesd fél évente a géped.
3. Az mondjuk igaz, hogy az Xbox ..... mondjuk úgy nemjó.
4. PC-n ott a warez. Minek, ha a játékosok fele letölti? Az nekik megéri? Lásd.: minden megvett Crysis-ra 10 letöltött jut(ott).
5. Konzolon szerintem jobb móka. Főleg Splitscreen Coop-ban. Ilyet tud a PC?"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
kommunism
aktív tag
Villamosmérnök hallgató vagyok tehát valamicskét érte hozzá,csak játékot egyszerüen szeretem megoldani szerintem ez nem bűn.Mellesleg a szar os kommentem nem kérdés hanem kijelentés volt
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
breetai
aktív tag
Szerbusz kis barátom!
Nem szokásom leoltani a népet. Most sem ez a cél, kérlek NE szívd melre!
Szóval én úgy érzem szavaidból, hogy korelőnnyel indulok. Elmondanék neked pár dolgot, vagy elfogadod vagy nem.
Szóval a vidójátékipar az egy "ipar", értsd a pénzcsinálás avagy a profit a cél. Ezért itt nincs kenő, meg csúszópénz! Az egy másik "mese". Itt szerződések köttetnek és legál "minden".
Szóval a Win7 és a PC NEM játékplatform elsősorban. Az is! DE! Nem elsősorban. Ez a 60 közeli anyukámnak és itt a cégnél a CAD-es kollegáknak is (munka)platform elsősorban. (Bár a mamám kb. a titkárnő szintü felhasználást sem éri el persze ...)
A Microsoft kb. az első Xbox-on/nál rájött, hogy minden egyébb melett úgynevezett húzócímekre van szükség a sikerhez. (A HALO meg egymagában azé kevés. )
Ezért próbál minnél több ilyen címet, játékot megszerezni persze pénzért. De, ez a lehetőség a Sony-nak is adott, csak nem nagyon él vele ...
A PC-s játékvilág azért nyitott kérdés jelenleg, mert igen gyengék az eladások. Míg egy átlagos Xbox-os (az IGN statisztikái szerint) évente 6.6 játékot vásáról, ami több mint az összes többiplatform tulajoké. (Itt mondjuk elgondolkodtató hány Wii talál gazdára és mégis milyen kevés játék. Talán itt is ebből az okból nincsenek igazi húzócímek, persze a Nintendo saját játékain kívűl: Metroid, Zelda, Wii Sport ...)
Szóval nem a Microfos itt a ludas hanem konkrétan Te. Ezt úgy értem, hogy Mi a PCTULAJOK. Mert, nem megvesszük hanem letöltjük a játékokat. (Itt ne löjjük el a csóró gimis/egyetemista/munkanélküli féle puskaport! Mert egy gamerpc min. 120.000-től indúl és ha ennyi pénzed van akkor a játékra is tellik.)
Szóval szerintem tedd takarékra magad és az egódat, és gondold át a dolgokat amiket itt írtam. Ha meg Alan Wake-et, Halo3-at, GoW2-őt ,,, szeretnél játszani, nyári meló/spórolás ... azt vegyé Xbox360-at.
Vagy játsz pl. Diablo III-at vagy RTS-t esetleg valami MMO-t, ilyesmi meg Xbox-on nem nagyon van. Akinek meg ez kell annak marad a PC vásárlás."Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
atom360
tag
Ja vágom.de én vissza sirom azt az idöszakot mikor még megérte exklusiv cimeket kidobni platformtol fügettlenül,(én mindet kajálom nincs pc konzol war nálam) mert ezek a cuccok használják ki igazán a vasakat.amit irtál olyan mint shiftet hasonlitani egy forzához vagy gran turismohoz.
-
tjb007
nagyúr
Nem lett volna rossz de nem lesznek álmatlan éjszakáim emiatt
[ Szerkesztve ]
-
atom360
tag
-
Televan74
nagyúr
Én soha nem értettem ezt a konzol vs pc vitát. Akinek kell a kiszemelt játék az vegyen konzolt.Sajna ezért vannak az exkluzív címek.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Mobi28
tag
Akkor nálam nyílván céltért a "butítás" mert anno 2004ben vettem egy már akkor is elavultnak számító PSX -et a meglévő P4 gépem mellé. Pont azért vettem mert néha jól esik egy végiggürizett nehéz nap után levágódni a fotelba egy üveg sörrel, és Crash Bandicoot-ozni vagy körözgetni egy kicsit a GT2 -vel. Kikapcsolódás. Ilyenkor fáradtan letompulva a francnak van kedve idegörlő CS meccseket vívni PC-n.
mod: De egy rakás játék van aminél ha összehasonlítod a konzol és a pc-s veziót ég és föld a kettő. Hogy mást ne mondjak Mortal Kombat. Konzolon nagyon jó kis csih-puhi, pc-n nagyon rossz vele játszani. De ez fordítva is igaz, PC-n szeretek startégiázni és lövöldözni de nem szeretek szimulátorozni.[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Én szeretem a konzolt, a PC-t is, kár, hogy a hozzáállásomat el akarják pusztítani.
Én jobban szerettem a régi rendszert: ami értelem szerűen konzolos dolog volt az konzolra jött ki PC-re nem, ami pedig a PC-s játékokból megoldható volt konzolon azt is kiadták konzolon, ami nem volt megoldható az meg maradt PC-n, pl: én Tekkent el se tudnék képzelni PC-n,de nem is szeretném. Na mind1.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Manbal
senior tag
A témában elmondtam a véleményem, nem flamelek tovább... elnézést azoktól akiknek ez esetleg felkavarta a lelki világát!
-
Gomez86
őstag
Nem hal ki az exclusive címek miatt. Ez egy népbutított baromság
Most is jönnek PC exclusive játékok. És lesznek is mindíg. Csak van ilyen divathiszti hogy mi lesz most a PC-s játékiparral. Semmi. Volt, van, lesz.
Bocs, a dupláért
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
Van pc-m lehet gémernek nevezni, mert van egy csomó világítós szarom hozzá az asztalon meg itt-ott, meg minden szépen be van állítva rajta (CPU, RAM, VGA, hűtések), de akkor is vettem egy XBoxot, mert néha van az úgy hogy nincs kedvem telepítgetni, beállítgatni hoyg minden szépen fusson, drivereket keresgélni hogy érzékelje rendesen a kormányt stb.... Semmi népbutítás semmi különös, csak leülök és játszok. Kikapcsolódásnak hívják.
"Nem rossz dolog a konzol, de mikor a PC kárára megy, azt nagyon nem szeretem, és szerintem mindenki aki ért hozzá kicsit, ezt így látja!"
Informatikusként dolgozom, és én nem így látom
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Manbal
senior tag
Nem lenne muszáj 300 ezres PCt venni ahhoz hogy a legújabb játékok maximális részletesség mellett rezzenésmentesen fussanak! Csak normáis engine-t kéne írni, ami maximálisan kihasználja a hardvert! Manapság ezt felejtik el a programozók többsége, talán nem véletlen... (kenőpénz stb.) Nem rossz dolog a konzol, de mikor a PC kárára megy, azt nagyon nem szeretem, és szerintem mindenki aki ért hozzá kicsit, ezt így látja!
-
volvoguy
addikt
Nekem nem hiányzik, mégha pár éve megjelent volna azt mondanám, igen, forradalmi játék, de így nem tud izgatni
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Gomez86
őstag
Jézusom te aztán meg vagy áldva minden féle jóval
Már bocs, de tényleg azt gondolod hogy a konzolt népbutításra hozták létre?
Szerintem inkább haggyuk az ilyen flame keltő minden értelemtől mentes megszólalásokat.
-
Prof01
veterán
Jujj, most mi lesz!?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Narxis
nagyúr
Azért lesz hülye valaki mert nem akar drivereket, ATi hotfixeket keresgélni, kompatibilis módba rakni stb.?
Hagyjuk már ezt a butítás szöveget, a konzol egy célhardver, arra tervezték, hogy játszanak rajta. A PC-n meg játszani IS lehet.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
asadasad22
őstag
koszonjuk microsoft.
a jatek meg tenyleg nagyon specifikus, biztosan 4 iranygombot is hasznalni kell, amit pc-n mar nem lehetett volna kivitelezni. mas kerdes hogy 3 eve meg konkretan ezzel a jatekkal demoztak pc-n a core 2 quad procikat, ugy tunik azota az m$ meggyozte a fejlesztoket arrol, hogy ez megsem pc-re valo nehany boronddel, borikekkal, csekkel.
hat igen, sokmindent megtesz az m$ a vindozert mint deiksz 11-es szuper jatekplatformert.[ Szerkesztve ]
-
Manbal
senior tag
Az én szememben az összes konzol ami a PC-s játékvilág kárára létezik, xar, de akár nevezhetjük szarnak is.
A nép teljes mértékű elbutítására jöttek létre, és a minnél nagyobb profit érdekében. Méghogy ott nincs orbitális warezolás...
Manapság már nem fejlesztenek PC hardverre, tisztelet a kivételnek. És ezt köszönhetjük annak hogy egyre több az agymosott barom, aki rendszerint sok pénzzel rendelkezik, és kényelmesebb neki megvenni a zixboxot, és hozzá a gagyi játékokat, minthogy megtanuljon PCt kezelni / építeni... -
Stiky
senior tag
Aztán majd jön mégis, mint az xbox exklúzív gta 4 - lost & damned meg a gay tony...
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
DigitXT
nagyúr
Mintha egy PC-ről nem lehetne nagyképernyős TV-n
játszani a "kanapéból" mondjuk wireless kontrollerrel.
(Ilyen hülye indoklást sem hallottam még, ez a LOL.) -
Manbal
senior tag
Jujjj, nem lesz!!! És??????!!! Gagyiság amit művel a Mikrofos, sztárolják a Windows 7-et, DirectX11 stb... és emelett meg xar konzoljukat próbálják mégjobban beleverni a népbe! Még szerencse hogy egy 4 éve fejlesztgetett ócskaságról van szó, nem valami húzónévről... :S
-
Narxis
nagyúr
Itt talán jobban elhiszem, hogy tényleg nem lesz(ld. GoW2), de nem zárnám ki, hogy 1 év múlva kiadják.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Mobi28
tag
Tehet egy szívességet a microsoft.
-
kommunism
aktív tag
Jujj mekkora hiszti lesz ebből
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- További aktív témák...