Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTreff
tag
Az AI tényleg elég hülyén viselkedik, ezen nagyon gyorsan javítani kéne!
Másrészről: ez lenne az a húúúú de profi végigjátszása a pályának, amihez nagyon ismerni kell a pályát és sok tapasztaltnak kell hozzá lenni?
Szerintem ha elsőre nem is, de másodikra simán meg tudtam volna így csinálni ezt a pályát!
Remélem azért a játék további részében azért nehezebb lesz, mert ez így piszok könnyű! (És egyáltalán nem a falon átlátásra és a több ember gyors becélzására gondolok...) -
wolfman
veterán
Azért elég sok hülyeség van ebben a részben sajnos! Felrobbantja az autót, mindenki odanéz, majd robban még egy nagyot, rendőrök futnak oda, te vagy az egyetlen aki nyugodtan sétál el a környékről, de a rendőrök le se sz@rják!
Másik meg mikor a kocsit ráejted a faszira. Az autóemelő kar mellől sétálsz el, de a rendőröknek akkor se esik le hogy te ölted meg, majd hirtelen távozol, csak mennek és nézik, hogy "jajj, szegényre ráesett a kocsi!"
Csak azért mondom mert itt istenítik az AI-t a videóban! Nagyon nagy Hitman fan vagyok, de ez így sz@r!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ladlac
tag
Tulajdonképpen tetszik, ami nem, az úgyis kikapcsolható. Viszont ennek a fajta átöltözésnek továbbra sem örülök, de még ez is belefér. De az, hogy történik valami baleset, te meg nyugodtan elsétálsz a helyszínről, miközben a rendőrökkel teli minden, és senkinek nem tűnik fel semmi, senki nem kérdez semmit, az számomra elég gagyi.
-
catroot
veterán
Ha a falon átlátás kikapcsolható, akkor hol a gond?
Meg azért még sok minden változhat, ez mégis csak egy pre-beta állapot.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
wolfman
veterán
Splinter Cell 5-be is kellett valami falon átlátás, de a hő szemüveg már nem volt elég bejött a radarszemöveg. 47-esünk meg egyszerűen olyan fasza, hogy tudja mi hol van és kész.
Bár mindent tönkretesz ez a funkció, de legalább 6 éves Ferike is képes lesz kijátszani!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nyugi, mint mondták purity módban nem lesznek ösztön vagy milyen pontok, tehát se falon átlátás, se pontlövés Mondjuk a pontlövést én is így csináltam, a hitman 3-ig, mert a 4 már szaggatott annyira, hogy ne tudjak pontosan lőni (:
-
Maresz00
csendes tag
Nekem ez a falon átlátás elrontja nagyon!
-
buzus
aktív tag
Szerintem gagyi az egész, a lopakodás meg ez az egész átlátok a falon dolog is. Semmi változás az elődökhöz képest a grafikán kívül. (valahogy jellemző) Az AI is ugyan olyan ostoba maradt, mint korábban volt. A tesztelő ledobta a tetőről a testet, hárman álltak alul egy kocsi mellett 10m-re és rá se bagóztak a történtekre. Továbbá még mindig el tudsz menni egy szekrényt bámuló pali mellett nesztelenül, úgy, hogy még az ajtót is kinyithatod mellette. EPIC FAIL
[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
Tetszetős, de amit 15:35nél láttam, azt bár le láttam volna. Az ott bemutatot fíícsörben, semmi kihívás nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest