Hirdetés
Aktív témák
-
Krix
őstag
A Norton Ghost már régóta támogatja az USB-s cuccokat.
-
eddie303
őstag
Azért nem hiszem, hogy WLAN s ilyesmi eszközökhöz születne driver DOS alá, bár NetWare-n kívül semmiféle DOS-os hálózati cuccot nem láttam.... De lassan ideje volt kiadni egy ilyen drivert, mert azt a kérdést én is sokszor feltettem magamban, hogy hogy is müxhetnek ezek a cuccok DOS alatt, hogy is fogsz te erre windowst (98SE, ME pl.) telepíteni... De sajnos nem volt eddig alkalmam találkozni USB merevlemezekkel :(
-
supercow
őstag
engem az érdekelne, hogy mikor lesz DOS alá driver egyéb hardverekhez... Pl. kábel- és DSL modemek, hálózati kártyák, és ami számomra a legfontosabb a WLAN eszközök :F
-
supercow
őstag
az sajnos csak az ún. Legacy device támogatás, amivel mondjuk a gép alapvető működése megoldható. Ebbe a kategóriába tartozik az USB egér, billetyűzet, de semmi más. Nyomtató, szkenner, gamepad és egyéb driver-függő eszközök nem fognak azzal a BIOS-szintű támogatással menni.
-
LordX
veterán
ÖÖÖÖ...
Az én BIOS-omban van ''USB drive support for DOS''...
Akkor most hogy is van ez? -
nap
addikt
Pozitiv, hogy nem csak az aktualis m$ termekre van tamogatas. Az biztos, hogy nem ez lesz 2003 legtobbet eladott szoftvere. :)
Aktív témák
it Windows után DOS alól is elérhetjük külső USB-s tárolóinkat.
- Automata kávégépek
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest