- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Krix
őstag
A Norton Ghost már régóta támogatja az USB-s cuccokat.
-
eddie303
őstag
Azért nem hiszem, hogy WLAN s ilyesmi eszközökhöz születne driver DOS alá, bár NetWare-n kívül semmiféle DOS-os hálózati cuccot nem láttam.... De lassan ideje volt kiadni egy ilyen drivert, mert azt a kérdést én is sokszor feltettem magamban, hogy hogy is müxhetnek ezek a cuccok DOS alatt, hogy is fogsz te erre windowst (98SE, ME pl.) telepíteni... De sajnos nem volt eddig alkalmam találkozni USB merevlemezekkel :(
-
supercow
őstag
engem az érdekelne, hogy mikor lesz DOS alá driver egyéb hardverekhez... Pl. kábel- és DSL modemek, hálózati kártyák, és ami számomra a legfontosabb a WLAN eszközök :F
-
supercow
őstag
az sajnos csak az ún. Legacy device támogatás, amivel mondjuk a gép alapvető működése megoldható. Ebbe a kategóriába tartozik az USB egér, billetyűzet, de semmi más. Nyomtató, szkenner, gamepad és egyéb driver-függő eszközök nem fognak azzal a BIOS-szintű támogatással menni.
-
LordX
veterán
ÖÖÖÖ...
Az én BIOS-omban van ''USB drive support for DOS''...
Akkor most hogy is van ez? -
nap
addikt
Pozitiv, hogy nem csak az aktualis m$ termekre van tamogatas. Az biztos, hogy nem ez lesz 2003 legtobbet eladott szoftvere. :)
Aktív témák
Hirdetés
ph Windows után DOS alól is elérhetjük külső USB-s tárolóinkat.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Padavan firmware
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Battlefield 2042
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest