- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz CsíkosMókus #13 üzenetére
Miért lenne furcsa? Attól mert a történet nem a realitáson alapszik, attól még felnőttek is nyugodtan olvashatják.
Ugyanilyen alapon akkor Gyűrűk Urát vagy egyéb fantasy regényeket is furcsa lenne olvasni/nézniEgyébként a könyveket kiadták "komolyabb" borítóval is, pl.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
A@ron
tag
válasz CsíkosMókus #13 üzenetére
Nem hinném, hogy furcsa lenne, jól ki van találva a dolog, tényleg magával ragadó az egész. Hála istennek, én a könyveket olvastam először, így lehet érteni a filmeket bőven. És sokkal jobban "kielégíti" a fantáziádat így.
-
Dr. Romano
veterán
válasz CsíkosMókus #11 üzenetére
Ha tetszettek a filmek akkor melegen ajánlom a könyveket. Sokkal több történés van bennük, mint a filmekben (főleg a 4. rész óta) és jobban megértheted a film apróbb/fontosabb utalásait, amiket ott nincs idő kifejteni a szűkös 2-2,5 óra miatt.
A HP játékokat azonban mindig utáltam mert nagyon gagyik voltak szerintem. Remélem a 6-os ezen változtatni fog....
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest