Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ha van lehetőséged, akkor a harmadik részt próbáld ki. A második se rossz.
A negyedik irányítása béna volt szerintem, az ötödiké meg számomra hazsnálhatatlan. Az egér mozdulatokkal való varázslás nekem nem ment.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Vistaboy
veterán
A filmre nagyon kíváncsi leszek - eddig mindegyik rész tetszett -, de a játék annyira nem jön be.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
harry3
őstag
Hát a 6. film az eszméletlen lesz az effektek miatt, eddig ez fog a legtöbbel bővelkedni, iszonyatos munka egy ilyen világot megteremteni.
A játékra kíváncsi leszek, bár az 5-et nem tudtam végigjátszani és sokat kellett mászkálni, de a 6. remélem, hogy jó lesz. Bár a mászkálás érthető, mert nagyon nagy térben a játék és ha megcsinálták, akkor legalább láttuk minden részét. Töltöm is a demót. -
Senhi
aktív tag
Én a 4. kivételével mindegyiket végigtoltam és az 5. rész szerintem egész szórakoztató volt Egy délutánt megért a dolog. Ha ez is hasonló akkor jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz CsíkosMókus #13 üzenetére
Miért lenne furcsa? Attól mert a történet nem a realitáson alapszik, attól még felnőttek is nyugodtan olvashatják.
Ugyanilyen alapon akkor Gyűrűk Urát vagy egyéb fantasy regényeket is furcsa lenne olvasni/nézniEgyébként a könyveket kiadták "komolyabb" borítóval is, pl.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
A@ron
tag
válasz CsíkosMókus #13 üzenetére
Nem hinném, hogy furcsa lenne, jól ki van találva a dolog, tényleg magával ragadó az egész. Hála istennek, én a könyveket olvastam először, így lehet érteni a filmeket bőven. És sokkal jobban "kielégíti" a fantáziádat így.
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz Dr. Romano #12 üzenetére
Majd egyszer. Tervben van De nem furcsa majd' 23 évesen ilyet olvasni
A játékokról annyi emlékem van, hogy talán az első rész idején volt egy UT motorra épülő szaladgálós-ugrálós valami, ahol a második szobában elakadtam. Akkor még abszolút ismeretlen volt minden.
-
Dr. Romano
veterán
válasz CsíkosMókus #11 üzenetére
Ha tetszettek a filmek akkor melegen ajánlom a könyveket. Sokkal több történés van bennük, mint a filmekben (főleg a 4. rész óta) és jobban megértheted a film apróbb/fontosabb utalásait, amiket ott nincs idő kifejteni a szűkös 2-2,5 óra miatt.
A HP játékokat azonban mindig utáltam mert nagyon gagyik voltak szerintem. Remélem a 6-os ezen változtatni fog....
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
CsíkosMókus
aktív tag
Nem tudom, a könyvek milyenek, de a filmek még így vén fejjel is tetszettek
-
JColee
őstag
5össel játszottam egy két órát, de abbahagytam, mert brutál unalmas volt
(#7) Bici célját elérte, most rajta csámcsogtok
-
capafog23
őstag
válasz infectedmann #1 üzenetére
Az a baj, hogy már előre látom hogy a filmbe ki fognak hagyni egy csomó mindent ami a könybe benne volt.
-
plus44
veterán
Film még na na, de a játék...egyenlő egy heart attack-kal
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Lenry
félisten
nyelvnél érdemes az angolt és nem az amerikait kiválasztani... USA-ra koppintva a Download részben csak hátterek voltak.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gabor85
őstag
Mozit már várom. Erős mezőnybe dobták a filmet!
Az előzőket nem szerettem, de ezt "böcsületbű" kipróbálom.
-
ThaBoss
senior tag
de gyűlölöm ezt a Hernyó Porkell-t...
-
infectedmann
őstag
Kiáncsi leszek mind a filmre, mind a játékra.
A könyveket mindet olvastam. A 6. az egyik kedvencem. Tele van rengeteg fontos infóval csavarral (:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest