- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Kb. úgy vagyok vele mint a Tomb Raiderekkel, a trilógia óta nem várok tőlük semmi komolyat... (ez az új trendi, hogy nyomd meg a gombot a megfelelő időben és a játék megy magától kinyír)
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
Tetszettek az eddigi részei,várom a folytatást
Good hunting,STALKER !
-
wolfman
veterán
Azért azt ne felejtsük el, hogy ha új sorozat jön, az már nem biztos, hogy a "sands of time" univerzumot viszi tovább. Jó is meg nem is.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
Apika
addikt
"Lehetséges, hogy bejelentik a sorozat legújabb részét?"
Én szívesen venném! Régen rengeteget játszottam a korábbi játékkal...
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Nekem a 2008-as Prince of Persia a kedvencem. Imádtam, rendben volt minden - mondjuk nem lehetett meghalni, de nehezebb fokozaton ment a szívás ezerrel.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
->Raizen<-
veterán
Sokszor lerágott csont. A warrior withinnél úgy se képesek jobbat csinálni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
danikollar
őstag
Nem tudja véletlen valaki, hogy a Forgotten Sands miért csak 24Hz-ben akar menni?
-
WayneGace
őstag
Minden évben van PoP, csak AC-nak becézik. :/
BestSecret invitációt privátban adok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Besírok, tényleg mobilos játék lesz:
Live-Die-Respawn
-
Xaels
félisten
Az FS-nek nekikezdtem, kb. a feléig jutottam egy huzamra aztán soha többet nem indítottam el. Annyira érezhető izzadságszaga volt.
A "Prodigy"-nek viszont nekiültem és egy nap alatt végigjátszottam. Történet és látvány kiváló volt. Nagyon szerettem. Egyedül a harcokkal volt baj, hogy kevés volt és relatív egyszerűek.
(#12) danikollar: én meg tolom be a PoP Triology HD-t a PS3-ba
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
danikollar
őstag
Na tessék, most kedvet kaptam a Forgotten Sands-hez, már teszem is fel.
[ Szerkesztve ]
-
jocek91
aktív tag
Pont ma futottam bele az Otherworld-ös Forgotten Sands bemutatóba erre ilyen infót látok itt . Még egy pár évig pihentetni kéne nekik szerintem... ahogy az AC-t is a 4 után.
-
HS 2142
őstag
Warrior Withinre még egy szavazat. De akkor sem fogok megbántódni, ha összekapják magukat és valami igazán eredetit alkotnak, 2003-ban a SoT épp ennek köszönhetően volt egy meglehetősen üdítő élmény.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
danikollar
őstag
Valóban talán a WW volt a legjobb rész, de én mindet imádtam. Hát merem ajánlani, hogy ne mobilos rész legyen, mert akkor mérges leszek.
-
Akos96
senior tag
Ámen. Azt a látványvilágot és azt a zenei aláfestést nem tudja überelni semmi.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
b@zsi
csendes tag
válasz Physicist03 #5 üzenetére
csatlakozom!
legjobb PoP volt. a The Two Thrones már nem annyira ,a The Forgotten Sands pedig egyáltalán nem tetszett -
oriic
HÁZIGAZDA
Bejelentés jön. ÚJ játék. Mobilra. Mostanában az ilyen bejelentések olyan trendik. Először Halo, aztán Project Gotham 5 helyett az a semmi, minap a Colin McRae...
Live-Die-Respawn
-
Xaels
félisten
Csak olyan legyen mint a Warrior Within. Szerintem a műfajban az az "etalon". Remek történet, látvány és kellőképpen gondolkodtató. Azok a harci mozdulatok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Crytek
nagyúr
3 év nem elég pihentetés?
Remélem nem fos iphoneos hír jön.
Next PC Upgrade: 2022
-
Gergosz2
veterán
Nem az tmondták , hogy az AC sorozat miatt kicsit pihentetik?
Szerintem valamilyen telefonos kiadás érkezik.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest