- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
És úgy tűnik, hogy jövőre valóban jön Európába is.
Lehet gépet fejleszteni az MMO rajongóknak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ghoosty
őstag
Tetszetős, akciódús, de ez a kamera ugrálás, nagyon zavaró.
-
fornettisuti
veterán
Cimben/linkben elgepeles van, hianyzik a desert vegerol t-betu.
Gondoltam, szolok...iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz szupermacs #14 üzenetére
A múzeumban tárolt gépeken tilos játszani
-
törölt tag
koreai fanatikusoknak pont megfelel, játszik vele 48 órát egyhuzamban egy netcaféban, majd belehal egy epilepsziás rohamba a rángatózó kamera miatt...
-
szupermacs
veterán
Dual Core procin futna?
-
myckie2
őstag
válasz errorcode06 #9 üzenetére
Amikor gyerek voltam egy szót nem tudtam angolul, de mégis játszottam a WoW-val.
-
CybonTom
tag
Amúgy azt lehet tudni, hogy f2p-nek, vagy havidíjasnak fog indulni majd?
-
Xelloss
tag
"az egyik legígéretesebb koreai MMO játék"
Hányszor olvastam már ezt?
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
törölt tag
"playing Black Desert Online requires a Korean Cell Phone or I-pin Online Identification"
-
Raysen623
addikt
Megnéztem egy videót róla, de nem bejövős...szépnek szép ugyan, de ez ide kevés.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki, de a játékmenet olyan GW-nek tűnik, az meg nem túl népszerű nálam.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Diopapa
addikt
Biztos szuper lesz, fél perc után hányingerem támadt a rángatózó kamera miatt. Ez sem az én korosztályomnak készült.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
errorcode06
őstag
Sok értelme nem volt leközölni ezt. Az angol béta előtt érdemesebb lett volna, mert így hogy csak koreában csak koreai nyelven...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
AS
félisten
Legszebb MMO lesz az biztos. De hogy ehhez milyen gép kell majd.....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s