Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelloss
tag
Nem jön be. Sajnálom.
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
-
alevan
őstag
1. Csak te érzed így.
2. Ezaz. Nem lessz gazdagabb. Akkor miért portolja. Legalább van amiért elviszik majd a 360t, mikor megjelenik az One.
3. Külön projekt, külön fejlesztők. Pénz van, és ha így 100-1000 emberrel többen használnak W8 vagy WP8at, akkor megéri.
4. Nekem eddig fel sem tünt.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha megveszi telefonra, nem kapja meg win8ra a jatekot. Oda kulon kell megvenni. Viszont win 8 meg RT kozott a fenti kapcsolat lesz majd.
Elottem szolonak. Ha ismerned a jatek vilagat tudnad hogy boven nem csak Chief van a kozeppontban. Szerencsere.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
csakdzsó
tag
Üdv mindenkinek.
1.Nem értem,minek kellett Master Chief-et kiiktatni a sztoriból.Ő vitte a hátán a Halo-t.Vagy csak én érzem így?
2.Mit szarakodnak a Halo3. pc portolásával?Már tök régi,abból nem lesz gazdagabb a Microsoft.Nyugodtan jöhetne már legalább az.
3.Halo játék ami nem fps?Ilyen sok fölös idejük van marhaságokra?Ezek tényleg hülyének nézik az embereket.
4.De ami a legdurvább,hogy a második rész pc verziója ocsmányabban nézett ki(több évvel később)mint az első rész.Szándékosan talán?
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
Воланд
titán
"Because nobody knows Microsoft’s mobile platforms like Windows Phone Central, we can tell you exactly which devices will run Spartan Assault as well. The Windows Phone 8 game only requires 512 MB of RAM, making it compatible with low-cost handsets like the Lumia 520! And although Microsoft is pushing the Windows 8 version in a big way, Spartan Assault win run on Windows RT as well. High five, Surface RT users!" [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
alevan
őstag
Vajon a mentések szinkronizálnódnak WP8 és W8 között? Vajon ha megvettem WP8re, megkapom W8ra? Ha igen-igen, és lehetőségeket teremtenek rá a fejlesztőknek, akkor szép lassú de biztos növekedése lenne a marketplacenak.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Mister_X
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #26 üzenetére
Igazad lehet, csak nálam a TPS mindig is a "hátam mögött a kamera" metódust jelenti. ( Dead Space, Max Payne pl)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Whut?
Ez nem TPS. Hivatalos megnevezés: top-down, twin-stick shooter
(#21) steven84
Azért kért kollega linket a letöltéshez, mert ironizált hogy te már biztos letöltötted és az alapján mondod ezt.
Csak egy trailert meg egy rövid gameplayt láttunk, ez alapján nem lehet megmondani hogy milyen egy játék.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
D_r_u
tag
Mondták azt is, hogy nem lesz másik Halo játék bejelentve az E3-on?
-
steven84
tag
Ez egy xar árkád lövölde. Szánalmas...
-
anulu
félisten
W8: pipa, WP8: pipa. Jöhet
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Shing
őstag
Fogják már fel, hogy ezek a mobil kütyük nem játékra valók... ahelyett h a fejlesztőket értelmes játék gyártására állítanák ilyen sz@rokra fejlesztenek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Történetileg örülök neki, hisz valszeg az ekkor játszódó események hatására tették bele Palmert a Spartan projektbe.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
És lesz is. Ha abból indulok ki, hogy a Fusion Sentitentre is rárakták az 1 gigás korlátot (és egy körökre osztott valamiről beszélünk), akkor erre tuti rá fogják.
@Xirtam: Nem úgy volt, hogy nem fikázhatod a Microsoftot? Egy bő hét és kiderül. Amúgy nem halva született ez a spin-off.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Xirtam
veterán
Ezt várom E3-tól is. A Microsoft részéről. Azaz a SEMMIT!
# Def26
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Úgy látom idkfa módban halad a hölgy.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Glenda
addikt
Ez nagyon tetszik! Tuti megveszem
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
XuChi
addikt
Szeretem a Halo szériát, de ez egy szar.
-
Xirtam
veterán
Hát ehhez csak gratulálni tudok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyik szemem sír, a másik nevet. Nevet mert új Halo cím, sír mert se windows 8-am, se tabletem, se winphone 8-am nincs.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest