Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Bf-l játszok és nem éreznék hátrányt,ha nem lenne kiegészítőm hozzá, többnyire a + pályák voltak a legnagyobb pluszok a dlc-el, max nem játszol az új pályákkal, én úgy is az alappal kiadott Caspiant szeretem a legjobban.
A másik az,ha valaki tudja ,hogy bejön neki a játék,egyszerűbb volt megvenni az elején a prémiumot és így nem kell külön fizetned a DLc-ért, ennyi.[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
válasz djculture #59 üzenetére
Belső kormány nézetet nem használtam soha,engen nem zavar,ha kimarad(úgy sem láttam még normális kezeket a kormányon ) , legtöbbet külső nézetből,ha meg élvezni akarom a sebességet ,vagy motorháztető,vagy lökhárító nézet a jó.Persze nem tudom ,mit számítana belerakni azt is, nem fér rá a dvd-re?
...de jó most látom E30-as BMW ott figyel a képen, olyan autóm volt csak Diesel-ben öreg rókák.
Tök jó dolog a DLC ,rakjanak csak hozzá cuccokat ,ha megéri meg is veszem,legalább sokáig megy majd a szerver. BF3-mal is vettem egy Prémiumot még a legelején 9990-ért és még most is kapok előnyöket.[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
válasz djculture #56 üzenetére
..ha már rosszabb nem lesz,mint az 1 ,akkor már több ideig bírja ,mint a mostani fos autós játékok.Tiszta szégyen amik kijönnek mostanában. Már az jó lenne,ha újraindítanák a GRID szervert.
[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
válasz echterion #44 üzenetére
Pedig a Grid driftje nagyon jó volt és izgalmas ,persze szigorúan segítség bekapcssolása nélkül gázperdállal vagy joyal. Nem is volt másik játék ahol ennyire élveztem.
Hülyeség lenne kihagyni belőle ami már eleve megvolt, evidens lennew a folytatásokat úgy kiadni,hogy plusz legyen benne ,ne mínusz.
[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
Nagyon jó volt az első része, elég sok játékot lemosott akkoriban.Nagyon szép grafikának számított és nem kellett erőmű hozzá. A multiját nagyon sokan nyomták, jó volt a fejlődés xp-s megoldása , .Kár hogy leállították a szervereket, utána pl még GameRanger-al is sokan nyomták.
Nálam inkább szimulátor,mint arkad, elég jól elvoltak találva a különböző autóknál a vezetési stílusok, rázókő stb.
Nem tudom mit nyavalyognak itt 1-esek,játékélményben -vezethetőségben sok játékot elkalapált.Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest