Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz #81556480 #91 üzenetére
Nekem az utóbbi egy évben még sosem, pedig volt, hogy órákat csücsült ugyanott az autóm. Mindegy, nem fogunk ezen összeszólalkozni...
Kex613826:
Egyet értek. Főleg, ha nem csak olyan szerverekre jár az ember, ahol mindenki mindenkinek az ellensége, és bármikor kerülhet a karakter textúrájába ólom, hanem haverokkal összeülve, csoportos baromkodás, autózás, biciklizés, repülőzés, ernyőzés, ügyességi marháskodások, Titánnal és egyéb repülőkkel a Maze tetejére leszállni, vagy akár a Chiliad tetejére, repülős figurákat csinálni a víz felett egy méterrel, ameddig a másik fényképen örökíti meg mindezt... és akkor még itt vannak a küldetések, ezer meg egy módon megcsinálhatóak. Így 300-as szint táján már rég azzal szórakozom, hogy az alacsonyabb szintű barátságos karaktereket segítem, de mostanság egy egészen jó kis csapat alakul, baromi jókat szoktunk beszélgetni délutánonként. -
kelly416
veterán
válasz #81556480 #54 üzenetére
A kocsidat akkor viszik el, ha a közelben halsz meg úgy, hogy körözésed is volt. Egy időben helyén kezelték a dolgot, ha nem a rendőrség nyírt ki, ott maradt a verda, de rövidesen visszakapcsolták, hogy bármilyen módon halsz meg, bezsuppolják a járgányt.
Amúgy ha nem is spontán, de az utóbbi időben hoztunk össze 12-14 fős autós találkozókat, gyorsulási versenyeket, tuning felvonulásokat... nem kell hozzá több, mint jó pár ismerős, egy invite only szerver, néhány hangadó mikrofonnal és kész is. Jó buli nagyon.
De az online-ban úton maradt roncsok általában másik online játékosok járgányai (voltak), vagy tényleg nagyon meleg még a tetthely... és egyben cSuwwi számára is fél válasz, PS3-on még mindig tapasztalható, a hátat fordítok-visszanézek, és más áll ott dolog, de nagyjából 50-80 méteren belül nem generál újra, hacsak nem vagytok sokan, akik arra mozognak. A minap egy reptéri busszal legalább 10-en megközelítettük a Titan hangárat. Következmény, legalább 8-9 Titan jelent meg majdnem egyszerre, és robbantak egymásba. Iszonyat nagyot röhögtünk, mert szerintem az ilyen "bakikat" is fel lehet fogni viccesen. Persze, amikor bekászálódsz egy Titan-ba, de még nem jöttél ki a hangárból, és valaki arra jár autóval, hajóval, légi egységgel, ernyővel, de akár futva is, és pont generál még egy Titan-t, akkor bosszúság van, mert Te bizony ott hagyod a fogadat, még ha spontán halálnak is számolja és nem írja a másik játékos számlájára.
-
cSuwwi
senior tag
válasz #81556480 #54 üzenetére
x360-on kitoltam, ez megvolt. de itt nem azt írtam, hogy ha otthagyom valahol, hanem az idegesítő, hogy mondjuk adott egy ház (a tengerparton ahol kezdődik a story), és ha pl. keresztbe állsz a főuton és megáll mondjuk egymás után 3 piros autó, akkor amíg futsz egy háztömbkört az 3 másik lesz. szóval annyi a bajom, hogy legalább egy adott sugarú körben ne legyen ilyen erős az élőflóra regenerációja, ami az első gta óta így van
-
fsb1000
nagyúr
válasz #81556480 #50 üzenetére
Remélem így lesz a PC-s verzió megjelenése után is. Egyébként nem a GTA5-el lesz a baj... olyan ez mint az első szerelem. Csak az az igazi.
Legalábbis én akkor, a GTA4-el éltem át először azt az élményt. hogy a végtelen tér és végtelen lehetőségek egy játékban megjelennek és szinte egy másik világba helyeztek el. (teljesen más mint egy darálós COD filling, amivel több órát töltöttem mint GTA-val, de inkább egyedül)
A GTA4 single-nek még az első küldijét sem játszottam ki (bár milliószor landoltam a rakparton) csak multiztam. Hatalmas volt, hogy mindig tudtunk új dolgokat kitalálni, új hülyeségeket kunsztokat csinálni free módban.
Lógtunk mint anno a grundon a haverokkal.
Felnött emberek, akár 40-en túl.. Eljutva a csoportos öngyiig vagy a virtuális esküvőig: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest