Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika2
tag
Sziasztok!
Ezeket a kaktuszokat csak egyszer lehet megenni?
És miért kezdtek üldözni a rendőrök amikor farkas lettem? -
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtam rájönni hogy hogyan lehet teniszezni a játékban ? (multiplayer)
-
Xelo5
csendes tag
-
kelly416
veterán
válasz
sid.:Rc211v #156 üzenetére
Ja? Akkor tárgytalan, én PS3-on tolom még jó ideig, és nincs crosplay.
-
kelly416
veterán
válasz
sid.:Rc211v #154 üzenetére
Én is ezerrel toltam az offline-t, egy-két héttel a megjelenés után, aztán elindult az online, de én maradtam az offline-nál. Amikor barátom mondta, hogy végre van normális online, nem kell mindig újra kezdeni, végre ment a felhőbe, akkor csatlakoztam be. Ez volt november közepe felé, tavaly. Azóta nagyjából négy órát toltam offline.
Eszméletlen jó online, úgyhogy próbáld ki mihamarabb. Ha gondolod, privátban összeröffenünk, cserélünk elérhetőséget, és beveszünk a kis csapatba. 2-16 közötti létszámban szoktunk összegyűlni invite only szerveren, ökörködünk kicsit, ha valakinek baja van, megbeszéljük, és aztán aki akar, megy küldetésbe...
-
kelly416
veterán
válasz
sid.:Rc211v #152 üzenetére
Én is toltam nem egyszer du. 3-tól hajnali 2-3-ig. Jó a játék, jó az online társaság, ennyi.
-
Teasüti
nagyúr
Oszt törnek-e már az autók?
Vagy még mindig kartondobozból vannak? -
urbi73
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #142 üzenetére
Semmi közöm hozzá , de napi 10 órát hogy lehet játszani ?
.
Amúgy jó játék , de csak reménykedni tudunk hogy normálisan átportolják PC - re . -
kengyel
nagyúr
Már nagyon várom a PC.s megjelenést. Ez a játék amit nagyon ki szeretnék próbálni
-
pakriksz
őstag
hát ez inkább vinyó kerregésnek tűnik, mint tekercs sistergésnek, ami egyébként PC-n igen gyakori látogató
Ha nem ragasztod le szigetelőszalaggal a szellőzőket, és nem radiátorra rakod a gépet nem fog porszívózni.
Én sem hallottam semmit a ps4-től 3 méterre, ellenben az x360-al ami tényleg porszívózott.
-
Alice90
aktív tag
Raven's cry mostanába kellet volna megjelennie de megint húzzák :S
a gta 5-el is ilyen lesz se előrendelés nincs steamen
se gépigény semmi infó.
-
Alice90
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #142 üzenetére
hát akkor neked rossz a füled vagy 10m-re ülsz a tvtől
https://www.youtube.com/watch?v=gHjxtNHOq7c
rengeteg videó több száz van fent ,hogy egy porszivó hangja van
(Saját tesztből mondom)
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok a mai napon elmentem venni egy xbox one-t a gta 5 miatt. (az 576ba)
kibontottam összedugom és ez fogad:https://www.youtube.com/watch?v=Cf_uQL1n3oE
ILYEN ZZZZZZZZZZZZZZ hang eszméletlen idegesitő vissza is vittem és a pénzt is visszaadták.
PS4 pedig 30-60 perc után olyan hangja van mint egy porszivó
nah köszönöm szépen ikább megvárom a pc verziót
-
zozika2
tag
Sziasztok!
Melyik gépen jobb a játék?
Tényleg jobb PS4-en?
Nagyon látványos a különbség? -
Alice90
aktív tag
Se előrendelés , se gépigény...
nem vagyok biztos ,hogy 100% megjelenik január 27.-én
-
batai15
félisten
Én a pc változat gépigényére leszek kíváncsi. Remélem a konfigomon el fut majd élvezhető sebességgel.
-
Xelo5
csendes tag
Attól félek hogy ennek lesz aztán gépigénye ha ps4 szintű grafikát nézzük akkor kelleni fog egy 4-6GB-os kari.
A recommended 2-4GB lesz a minimum 1-2GB. csak lenne már március 20ezerrel többet fogok keresni -
Alice90
aktív tag
Az élsimitás a lényeg de engem még mindig az izgat nem lehet elörendleni steamen valamiért
pedig minden játékot elő lehet rendelni már 2 hónappal ezelött
-
kelly416
veterán
válasz
#81556480 #91 üzenetére
Nekem az utóbbi egy évben még sosem, pedig volt, hogy órákat csücsült ugyanott az autóm. Mindegy, nem fogunk ezen összeszólalkozni...
Kex613826:
Egyet értek. Főleg, ha nem csak olyan szerverekre jár az ember, ahol mindenki mindenkinek az ellensége, és bármikor kerülhet a karakter textúrájába ólom, hanem haverokkal összeülve, csoportos baromkodás, autózás, biciklizés, repülőzés, ernyőzés, ügyességi marháskodások, Titánnal és egyéb repülőkkel a Maze tetejére leszállni, vagy akár a Chiliad tetejére, repülős figurákat csinálni a víz felett egy méterrel, ameddig a másik fényképen örökíti meg mindezt... és akkor még itt vannak a küldetések, ezer meg egy módon megcsinálhatóak. Így 300-as szint táján már rég azzal szórakozom, hogy az alacsonyabb szintű barátságos karaktereket segítem, de mostanság egy egészen jó kis csapat alakul, baromi jókat szoktunk beszélgetni délutánonként. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dexar007 #119 üzenetére
Én is azt mondom: Ne legyen igazad.
Nyilván Integrált VGA-val meg sem fog nyikkani, de még gtx750 szint alatt is butatni kell majd rendesen, de ne ez legyen már a viszonyítási alap arra, hogy rosszul "portolták".
PS4-nek mennyi a valós felbontása? (ha van ilyen) FHD, vagy csak átméreteződik?
Ha ott megy FHD-ban 30fps-el X teljesítményű célhardverrel, akkor PC-n mit várjunk el 60 fps-hez? 3-4X teljesítményt?
Szerintem ez lenne a reális. Nem tudom PS4-ben milyen teljesítményű hardver van.
Viszont a PC játékosok elvárása nem 30fps lesz. -
shiftac
aktív tag
válasz
Dexar007 #117 üzenetére
Mégis hogy csinálta volna a gta4-et a ubi? Köztudott, hogy a gtakat a Rockstar csinálja. És hidd el, ha nincs is, akkor lesz a gta4-nél szarabbul optimalizált játék is. Egyébként elég valószínű, hogy a Max Payne 3 enginejét fogja használni a gta 5. A MP3 pedig egy iszonyat jól optimalizált játék.
-
Dexar007
veterán
válasz
LordAxwell #118 üzenetére
Nem,de a gta 4-bol kiindulva,sok jora nem lehet szamitani. Szokas szerint le fogjak szarni a pc-s verziot,miutan a konzolosokat - koztuk engem is- ketszer is megfejtek. De ne legyen igazam.
-
Dexar007
veterán
válasz
LordAxwell #116 üzenetére
GTA 4-et is az ubisoft csinalta. Pedig annal szarabbul optimalizalt jatek a vilagon nincs.
-
Dexar007
veterán
válasz
LordAxwell #113 üzenetére
Szerintem semennyire.
Ha annyira elcseszik mint a GTA 4-et,akkor gtx 970 sli kell hozza. -
CoDWaW07
őstag
válasz
sid.:Rc211v #108 üzenetére
Szerintem abból nagyon nagy btrány lesz ha ennyi huzavona, felhajtás és halasztás után katasztrófális lesz a PC kiadás, rmeéljük jó lesz
-
LordAxwell
senior tag
Mennyire lehetne viszonyítási alapként nézni a far cry 4 gépigényét? A nagy területből indultam ki?!
-
Mokó
aktív tag
GTA mint,olyan- az életemben van az első rész óta.A IV-et is nyomtam mióta kijött,szarrá moddoltam <csak grafikai módosítások,trainer cheat SOHA>és az V az első játék amiről kajak nézem YT-on hogy mások hogy játszanak vele.ALIG VÁROM.
-
Dexar007
veterán
válasz
sid.:Rc211v #108 üzenetére
Mindkettot!
A ps4 egyszeri befektetes 5 evre. Hasznaltan mar 90 alatt is akad.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
CoDWaW07 #105 üzenetére
Egyébként nekem is valahogy az az érzésem, hogy ezzel most nem lesznek akkora gondok mint a 4-nél.
Közbe meg a boltról ahonnan megrendeltem a gépet játékkal együtt olyanokat írnak neten, hogy 3 hetet kellett várni az árura. Meg 1 hónapot. Persze ki volt írva hogy raktáron. Hol élnek ezek ? Úgy hogy most találtam másol ahol van is ráadásul 5k-val olcsóbb is(120K). Viszont
Szöget ütött a fejembe, hogy lehet mégis 970-et kéne venni
Sztetek ?
-
-
shiftac
aktív tag
Csak legyen elég neki a 750 Ti-m minimum grafikára
-
Kex613826
tag
Amennyiben valakinek megvan a játék ps4-re, vagy Xbox One-ra, az lehetőség szerint osszon meg egy képet a Benefactor Glendale-ról! Előre is köszönöm!
-
Lavar
aktív tag
Messze még a január.
-
Kex613826
tag
Köszönjük a tesztet, de az én meglátásom szerint az online mód szinte teljesen kiforrott, valamint sokkal izgalmasabb, mint az offline mód. Online minden csak szint kérdése, de 50-es,60-as szinttől kezdve lesz izgalmas a játék! Én jelenleg 103-mas vagyok, PS3-mon játszom,a storyt végig vittem. Elnézést az esetleges hibákért telefonról írok.
-
hemaka
nagyúr
Geez, ez megeszi majd a gépem reggelire.
-
Akos1994
aktív tag
Játékélmény ide vagy oda, már kezdtem rosszul lenni a PS3-on látott san andreas szintű, "mossuk egybe egybe a lábnyi nagyságú pixel kockákat" típusú, hányás kinézetű talajtól. Vagy nem is tudom, hogy definiáljam a jelenséget.. Tudom,hogy nem ez a lényeg, meg úgy se ezt nézem majd, de azért kiábrándító volt.
Jó munkát végeztek.Most már csak egy PC-s kiadás kéne, meg egy jó optimalizáció.
-
AndrewBR
senior tag
Yo kis írás lett!
-
törölt tag
Én nagy összegben mernék fogadni hogy klasszisokkal jobb PC változat lesz mint a IV esetében. Sokszor bebizonyította már a Rockstar hogy tanul a hibáiból. ( a játékkészítési szakmai mechanizmust és az üzletpolitikát külön választanám ! )
Ezt az egy nagy ballépést (rossz IV port) mindenki megjegyezte, az "optimalizáció" szó egyenlő lett a rockstar games-el. Még a 8 éves gyerek is ezt fújja.
az MP3-témát meg nem érdemes lebecsülni, ugyanis az tény és való hogy rettenetesen jól fut gyengébb gépeken is! Plusz a IV-hez képest ugyan azon a hardveren (x360/ps3) képesek fényéveket ugrani grafikában és tartalomban úgy hogy ugyan az a hardverkörnyezet maradt. Akkor ha mindenben szemmel látható fejlődést ért el a játék, pont azt a dolgot hagynák ki ami annyi embernek fájó pont,? Az optimalizáció. Nem hinném.
Hogy fognak majd örülni a warezosok hogy ha jól fog skálázódni a gyenge gépükön
o io cio záció optimalizáció
-
the_mad
aktív tag
Hatalmas tévedés, uram. A 4. rész nem port volt, hanem valami emulált szar. Az .exe parancssorból indította a játékot és még az X360-as vezérlő gombok is benne maradtak a menüben... (eredeti játékról beszélünk ofc)
A másik kellemes pontja az volt a dolognak, hogy a Razor és Skidrow-féle verziók előbb léptek be játszható stádiumába, mint az eredeti. Egy szó mint száz, egyszerűen egy hulladék munka volt, amire nincs mentség. És MekszPéjn3 motor ide-oda, semmi garancia sincs arra, hogy most nem fogják telibe szarni az optimalizációt. -
Dany007
veterán
Bizony, 640GB-os 8800GTS-em volt. C2D E6600-zal.
Hát 40 fölött biztos volt az átlag. És biztos, hogy maxon volt olyan szinten, hogy high-vhigh beállítások vegyesen. Ebben azért vagyok biztos, mert elég sokat cseszeklődtem annak idején, hogy consolból előhívjam a DX10-es effekteket. Pl a sunflare-t.
Megvolt rá a config parancs és azzal lehetett DX9-ben is előhozni az effektet, meg még pár másikat is.
De a 40-45-ös átlag biztosan megvolt, mert 30 környéki fps-sekkel nem tudok játszani. Egyszerűen nem bírja a szemem... Márpedig Crysis-ból még a demót is végigtoltam vagy 6x... : )Viszont arra is tisztán emlékszem, hogyha ráadtam az AA-t akár csak 2x-esre is akkor már beszaggatott az egész 10-15 fps-ig, játszhatatlan volt úgy.
-
BlackDevil
aktív tag
Nagyon várom már pc-re!! Ez a kedvenc játékom. Általános iskolában is ezt toltam infó órán. ( Az első GTA-val )
remélem jól fut majd a gépemen!
-
Kleroo
veterán
Valamit keverhetsz... Nem vitte így a crysist semmi sem a maga korában. Még a 8800 ultrát is fektette max környékén. Neked pedig GTS320 v 640ed lehetett...na hát azt megmosolygta,nemhogy 40-50fps.
Valamint ne felejtsük el hogy a GTA4-nél sem lehetett AA-t kapcsolni...driverből sem.... sehogy. Volt egy homályosítás effekt a p-re bindelve tán és kész. Úgyhogy nem szabad készpénznek venni az AA-t -
huszar90
aktív tag
Pc-re kötelező lesz
-
kelly416
veterán
válasz
#81556480 #54 üzenetére
A kocsidat akkor viszik el, ha a közelben halsz meg úgy, hogy körözésed is volt. Egy időben helyén kezelték a dolgot, ha nem a rendőrség nyírt ki, ott maradt a verda, de rövidesen visszakapcsolták, hogy bármilyen módon halsz meg, bezsuppolják a járgányt.
Amúgy ha nem is spontán, de az utóbbi időben hoztunk össze 12-14 fős autós találkozókat, gyorsulási versenyeket, tuning felvonulásokat... nem kell hozzá több, mint jó pár ismerős, egy invite only szerver, néhány hangadó mikrofonnal és kész is. Jó buli nagyon.
De az online-ban úton maradt roncsok általában másik online játékosok járgányai (voltak), vagy tényleg nagyon meleg még a tetthely... és egyben cSuwwi számára is fél válasz, PS3-on még mindig tapasztalható, a hátat fordítok-visszanézek, és más áll ott dolog, de nagyjából 50-80 méteren belül nem generál újra, hacsak nem vagytok sokan, akik arra mozognak. A minap egy reptéri busszal legalább 10-en megközelítettük a Titan hangárat. Következmény, legalább 8-9 Titan jelent meg majdnem egyszerre, és robbantak egymásba. Iszonyat nagyot röhögtünk, mert szerintem az ilyen "bakikat" is fel lehet fogni viccesen. Persze, amikor bekászálódsz egy Titan-ba, de még nem jöttél ki a hangárból, és valaki arra jár autóval, hajóval, légi egységgel, ernyővel, de akár futva is, és pont generál még egy Titan-t, akkor bosszúság van, mert Te bizony ott hagyod a fogadat, még ha spontán halálnak is számolja és nem írja a másik játékos számlájára.
-
Találtgyerek
veterán
Végre belsőnézet.Eddig ezt nem is figyeltem.
-
mlinus
őstag
istenem.. mikor szálltok már le a 4-ről? nem egy pc portot csinált a rockstar. Sokat. Egy szarul sikerült, ez van.
egyrészt, a rockstar nem hülye, látták ők is hogy gáz volt. a később kiadott liberty city stories már sokkal jobban volt optimizálva, illetve regenteg patch jött ki a 4-hez is ami rengeteg dolgott javított, mind teljesítményen mind kinézeten (az eredeti árnyékok röhejesek voltak).másrészt közben kijött a Max Payne 3 is, ami még a hűtőmön is elfut 60 fps-el. És hiába mondjátok hogy nem open world, ugyanaz a motor.
Arról nem is beszélve, hogy konzolokon IS nagyon bénán futott a GTA 4. Ps3-on 640p és kb 22 fps átlag, nagyobb akció közben még annyi se. A GTA 5 720p és sokkal közelebb volt a 30-hoz.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
sid.:Rc211v #75 üzenetére
Csúnya is lenne ha nem lenne elég neki egy 970 FullHD-ben
-
Dany007
veterán
"nàlam a bill+egér nem nyerô,Sohasem jàtszottam azzal!!"
Wow. Ilyet se hallottam még.
Dehát nem vagyunk egyformák.
Persze, gondold át. Csak ne táncolj vissza, hogy majd később max eladod, mert azon buksz.
Mindkét oldalnak megvan az előnye és a hátránya. Én igazából mindkettőt megtudom érteni. Anno sokat gondolkodtam én is egy konzolon... -
Dany007
veterán
válasz
sid.:Rc211v #75 üzenetére
Hát egyelőre a 970 kb a 3. legerősebb egymagos kártya a piacon. És így is csak kb 20%-kal lemaradva a 980-tól... Januárig biztos nem jön ki új generáció és hát elég csúnya lenne ha egy ilyen kártya nem lenne elég mindenmax-ra a GTA5-nek.
Anno 2007-ben egy ugyanilyen kártyám volt (kb 2.-3. legerősebb a piacon akkoriban és árban is kb ennyi volt) és 40-50 fps-sel ment a híres Crysis első része high/vhigh beállításon 1080p-ben... (jó AA-t akkoriban nem lehetett rátenni az tény, de a procim már akkor is gyengusz volt a kártyához).
Szal ha a GTA5 nem futna el kb maxon egy 970-en (plusz hozzá való erős procin) akkor kb megelőzné a Crysis-t ilyen tekintetben...Az rendben van, hogy eladod, de akkor meg buksz rajta.
-
CoDWaW07
őstag
Nagyon jó game, nagyon várom már hogy PC-re is megjelenjen, fix hogy az első napokban meg is veszem
-
Dany007
veterán
válasz
sid.:Rc211v #72 üzenetére
"A távoli tárgyak "recézése" viszont tényleg gáz. Az ember elvárná hogy next gen konzolon ilyen se legyen."
Na erről beszéltem az imént. Ha a GTX970-et veszed és vársz még 2 hónapot a PC-s játékra akkor az ilyen "recézést" két kattintással megoldod...
Márpedig egy 970 hasra ütve is dupláját hozza a konzolos hardvernek és ha van hozzá jó procid akkor nem lehetett volna vele gond szvsz. -
sid.:Rc211v
őstag
A játék nagyon király, hétvégén toltuk haver ps4-én. Pc-re vártam én is, de annyira megtetszett hogy végül megvettem ps4-el együtt
. 125k annyira nem is vészes GTA 5-el. Ha azt vesszük 17k maga a játék, akkor így a konzol csak 108, amiből kijön egy GTX 970 amit terveztem is venni többek közt a játék miatt. És így legalább fut rendesen 40" lcd tv-n, csilli,villi, nem kell attól parázni hogy elég lesz-e neki egy 970.
A távoli tárgyak "recézése" viszont tényleg gáz. Az ember elvárná hogy next gen konzolon ilyen se legyen. -
Dany007
veterán
Én is agyaltam ilyesmin sokat... De sokkal képlékenyebb a PC. Igaz, hogy hardveresen többe kerül, de ugye szoftveresen lehet jóval olcsóbb...
De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy PC-n van esélyed 30fps fölé menni. Konzolon jelenleg nem nagyon. Van akit ez zavar, van akit nem.
Én pl simán meglátom / megérzem mikor pl GTA VC-ben PC-n feloldom az fps korlátot vagy sem. Most hirtelen ez a példa jutott eszembe csak, de elég látványos / érzékletes a különbség. Meg amúgyis más egy ilyen fps-t tps-t játszani konzolos irányítással, mint PC-n egérrel + billel. Azért az egeres irányítást ma még nem nagyon lehet felülmúlni sehogyan sem. Nem véletlenül van konzolon autoaim.Részletre PC-t is tudsz venni. De ha mégsem, akkor ott a használt piac. Ki lehet fogni jó cuccokat igen jó áron, bár tény, hogy manapság egyre ritkábban.
Persze a 7-8 éves szavatosság tényleg nagy előny a konzol mellett. De ez sem kompromisszum mentes. Valószínűleg 2-3 év múlva (az eddigi tendenciát figyelembe véve) a PC lefogja előzni grafikailag a konzolt, ahogy eddig is tette. Jobb az irányítás, olcsóbbak a játékok és igazából sokkal többmindenre használható egy pc... Számításba kell venni az előnyöket / hátrányokat és dönteni.
-
perge666
veterán
Fejleszteni nem szeretném a PC-t,most ìgy is meghirdettem,de szerintem 1-2 napon belül le is veszem,mert valòszìnûleg veszek részletre PS4-et a T-homenàl,ìgy a gép is maradhat.
Azért nem mind1 hogy a konzol 7-8évig vinni fog minden új jàtékot.......... -
perge666
veterán
Még nincs PS4-em,de tervezem,és a GTA5 lesz az elsô jàték amit meg fogok venni hozzà.
Eddig vàrtam a PC-s megjelenést,de szerintem nem lesz jòl optimalizàlva a GTA4-hez hasonlòan,ezért azt hanyagolom inkàbb!! -
shiftac
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #64 üzenetére
Azzal egyetértek, bár nem játszottam vele akkoriban, egy mai "gamer" gépen pedig nem okoz gondot a futtatása.
-
kakuk.tamas
addikt
Most lett végleges a döntésem: KELL egy PS4!!!!4!!4
(#63) shiftac : de szerintem azzal Te is egyet értesz, hogy az elején a GTA4 nem volt éppen jó, sok téren.
-
shiftac
aktív tag
Jó teszt, csak így elolvasva még jobban várom a pc-s verziót (na itt viszont erőszakot vált ki belőlem a gta 5 hiánya
). Nekem már csak azért is nagyon tetszik, mert sok dologban előhozza a San Andreast, ami a kedvenc gta részem. Áhh, ezt elő fogom rendelni pc-re, az 100%. Addig is, jó kockulást a konzolosoknak
-
törölt tag
Onlineban sokszor látom hogy ott egy roncs az út közepén de a környéken senki, vagy éppen kiégett kocsi helyek aztán szintén nincs a környéken senki, mert már elszelelt
fsb1000: Ismerem az érzést! Része is voltam
Viszont a V be sokkal színesebb a lehetőségek tárháza (ezt már mindenki tudja) a mutogatások, a személyes kedvenceim. Lehet szalutálni, tapsolni, inni enni, cigizni meg egy csomó dolgot ( léggitár) . Közben jön valami idegen, és nem tudhatod mi lesz a reakciója. ha passzív módban vagy, nem tud megölni ( csak elütni) így az sem opció. Tehát vagy megáll és visszaint vagy elszelel melletted , közben dudál. ( a dudák is lehetnek jó sokféle, vicces, hazárd megye lordjai stílus, bohócduda, komolyzene)
-
cSuwwi
senior tag
válasz
#81556480 #54 üzenetére
x360-on kitoltam, ez megvolt. de itt nem azt írtam, hogy ha otthagyom valahol, hanem az idegesítő, hogy mondjuk adott egy ház (a tengerparton ahol kezdődik a story), és ha pl. keresztbe állsz a főuton és megáll mondjuk egymás után 3 piros autó, akkor amíg futsz egy háztömbkört az 3 másik lesz. szóval annyi a bajom, hogy legalább egy adott sugarú körben ne legyen ilyen erős az élőflóra regenerációja, ami az első gta óta így van
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#81556480 #50 üzenetére
Remélem így lesz a PC-s verzió megjelenése után is. Egyébként nem a GTA5-el lesz a baj... olyan ez mint az első szerelem. Csak az az igazi.
Legalábbis én akkor, a GTA4-el éltem át először azt az élményt. hogy a végtelen tér és végtelen lehetőségek egy játékban megjelennek és szinte egy másik világba helyeztek el. (teljesen más mint egy darálós COD filling, amivel több órát töltöttem mint GTA-val, de inkább egyedül)
A GTA4 single-nek még az első küldijét sem játszottam ki (bár milliószor landoltam a rakparton) csak multiztam. Hatalmas volt, hogy mindig tudtunk új dolgokat kitalálni, új hülyeségeket kunsztokat csinálni free módban.
Lógtunk mint anno a grundon a haverokkal.
Felnött emberek, akár 40-en túl.. Eljutva a csoportos öngyiig vagy a virtuális esküvőig: [link] -
cSuwwi
senior tag
Remélem azt megoldották, amit a gta1 óta nem sikerült: ott maradnak a kocsik, legalább a tieid, vagy amibe az elmúlt ~5 percben beszálltál. Az se lenne utolsó, ha a forgalom se változna meg, legalább 100m-es sugarú körben.
illetve egy apró elírás: film noit -> noir
-
Steve198310
őstag
A PC verzsönre leszek kíváncsi
-
KAMELOT
titán
Azt hiszem ide fog kelleni a 980 8GB memóriával! Már várom a kiadás dátumát!
-
shaddam
aktív tag
Jó intenzív 3 napon át toltam, szinte csak a főszálat játszottam. Megnyugtató látni hogy mennyi minden van még hátra, nem számítva persze a céltalan városban mészárlást
Ami nem nagyon tetszett az a rengeteg filler rész. Menj a világ másik felére, majd vissza. A rablásoknál is örülök ha nem magamnak kell kocsit lopni, helyette elférhetett volna még pár heist. Az fps módot szinte alig használtam, amikor meg igen akkor Chop lihegésében gyönyörködtem
Online-ban pár kört ha mentem, kár hogy nincs ilyen red dead redemptionos odamegyek x helyre és spawnol is az ellenfél. Vagy én nem találtam
-
urbi73
senior tag
A Watch Dogs is van ilyen grafikára , miért van mindenki ennyire elájulva tőle ? Ez a játék mire megjelenik PC - re , már a konzolos tábor rég kijátszotta ,. Undorító , csak a pénzről szól az egész .
-
speed471
aktív tag
Nekem van xbox360-am de direkt kivárom inkább a pc-s verziót... Ezért várjuk nyálcsorgatva szeretettel, nagy türelemel.
-
RangerFox
veterán
Na majd One-on egyszer, egy szép napon játszok vele. Vagy PC-n, attól függ melyik jön össze hamarabb.
-
Vipeman23
csendes tag
Hét ez szomorú. Pont ez az egyetlen bajom volt ezzel a játékkal
Reméltem, hogy orvosolni fogják ezt a problémát, hamár mindenhol azt olvasom, hogy ilyen meg olyan brutál az új generáció hardverileg, illetve sokkal könnyebb lesz rájuk játékokat készíteni
Rohadtul allergiás vagyok a recékre.
-
kelly416
veterán
válasz
#97716736 #33 üzenetére
+1 A GTA az nem fps, amikor kipróbáltam, vágytam vissza a TPS nézetre.
Vipeman23:
Amennyiben a két lépésre lévő autó szárnya nagyon távoli, akkor totálra csak a távoli dolgok recések. Bár lehet, én ültem túl közel a 100+ centis fHD TV-hez (nagyjából egy méterre, mert távolabb nem volt hely), de akkor is recés. Amúgy meg jobban jársz, ha nézel gameplay videókat, és nem egyetlen rendhagyó esetre támaszkodsz, mert PS4-el már fel is lehet venni, meg is lehet osztani, és ott tuti azt látod, ami a képen is ment. De ha gondolod, majd csinálok egy videjót fHD-ben a TV-ről, hogy mennyire látszanak a recék, csak ahhoz össze kell egyeztessem a kettőnk szolgálatát.
-
front3r
őstag
válasz
#97716736 #33 üzenetére
Igazából felváltva jó használni, bár ez egy picit frusztráló. Kocsit vezetni jó 3rd person nézetből, mert látod a kocsid, és nem egy kisebb behatárolt területet látsz. Karaktert akkor jó irányítani FPS nézetből, ha a közelebbi dolgok fontosak.(Tárgyak megvizsgálása, stb..)
-
nemlehet
őstag
Mondjuk azért elég képmutatóak a kiadók. Kijön egy népszerű játék csak konzolra. Majd jóval később next genre. Majd megint jóval később PC-re. Aztán meg sírnak, hogy senki nem veszi meg PC-n. Hát persze hogy nem bakker, mert akit érdekelt az valószínűleg nem vár ennyit, hogy kijöjjön PC-re. A játékosok nagy részének kell az újdonság és valóban nem ugyan az az érzés játszani valamivel amikor minden spoiler, story, titok le van lőve és gamer community 90% már meg is unta az egészet.
-
kelly416
veterán
Totál igazad van, így is örülök, csak azt nem értem, miért tojnak azokra, akik eddig a pénzüket beletették? Csak, mert PS4-en nemcsak drágább, de ott van a PSN+ előfizetés, ami még több lóvét hoz? De még inkább az a kérdés, hogy miért csak az Amerikai profillal nyílik meg online az új fegyverek és autók használhatósága PS4-en is? Az EU profilban csak offline van újítás. Nem is tudom, de ez így eléggé csúnya megoldás.
lmno:
Na ez meg a másik. Barátom, akinél láttam 18-án a GTA-t PS4-en, akivel együtt végig izgultuk a telepítést, alig fizetett 17000Ft-ot a játékért, 15000Ft-ot a PSN+-ért, és még örülni sem örülhet, mert a 300-as karaktere az EU profilban van, az Amcsi profilban meg egy 10-es.Ja? Azért volt ilyen olcsó, mert előrendelte, mert ugyanonnan, ahonnan a PS3-as verziót is, és mert még egy ezres kedvezményt kapott, amit azonnal le is vonatott a játékból. Nem kis lehúzás... persze tudom, ez sem kimondottan Magyar piacra készült.
Alice90:
Én a helyedben PS-t vennék, főleg, miután a cikkben is benne van, hogy PS-en láthatóan jobb, mint BOX-on.Elolvastam, tárgytalan, nem az új generáció között válogatsz.Én is ezért vettem egy PS3-at egy éve. Nem mondom, hogy nem érte meg. De ha azt a rengeteg időt visszakapnám amit beleöltem, nem is tudom, mit kezdenék vele... Recésnek meg PS4-en is recés, úgyhogy ha ez zavar, akkor marad a PC.
cr33p:
Nem lehet, hogy azért, mert a PS-c világ költ a legkevesebbet játékra, és ők warezolnak a legtöbbet? Szerintem ez állhat a háttérben. -
törölt tag
Jó tárgyilagos/visszafogott lett a cikk.
Talán az FPS mód miatt kipróbálom, de nagyon sok előítéletem volt eddig a sorozattal szemben, szeretnék most kellemesen csalódni.
-
Dany007
veterán
válasz
ViharVadász #23 üzenetére
Lenne idő felkészülni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ViharVadász #23 üzenetére
Én kivárnám.
Bár kétlem, hogy azt az élményt adja majd, amit 2009-10 évben a PH! teammel átéltünk GTA4 multijában.
Pedig biztos jobb játék... 5 év.(#9) Bocha Civ, cikkre tudtok adni egy linket? valahogy nem találom.
-
Saccco
nagyúr
Hivatalos oldalon is január 27 szerepel, nem hinném, hogy ez még későbbre csúszna...
-
Alice90
aktív tag
Én elis gondolkodtam ,hogy veszek egy xbox one-t a gta5-ért..
háát nem tudom pedig sokkal szebb a képe mint a xbox360 ps3on megszüntek a recék (van rajta élsimitás)
Amúgy ha 100%-os lenne a pc megjelenés (január 27) akkor már elő lehetne rendelni steamen....
-
Alice90
aktív tag
Kivéve ha be nem jelentik januárban ,hogy elhúzzák márciusra.
-
Fitzgerald
veterán
Na majd PC-n, jövőre
-
Dany007
veterán
Fú brutálisnak tűnik... Még csak 1-1 oldalt olvastam el, de asszem kaja közben végigmegyek rajta...
Igazából anno jó 1 éve ez a játék volt az, ami miatt újból játszásra adtam a fejem és gépet fejlesztettem...Asszem ehhez már édes kevés lesz... de ahogy látom ezért megéri fejleszteni.
-
ViharVadász
őstag
Nagyon jó teszt lett! Remélem majd a PC-s változat is ilyen jól sikerül, remek optimalizáltsággal.
-
front3r
őstag
-
kelly416
veterán
Csak ott a rendszer is megkéri a magáét, itt meg gyanítom, mivel játékok futtatására van tervezve az egész, megelégszik jóval kevesebbel is.
Bocha:
"Kontra:Egy picit lehetne több új tartalom az Xbox 360/PlayStation 3 verzióhoz képest
Az online játék még mindig nem tökéletes, sokat kell várni"A missionok betöltési idejével egyet értek, sok. De azt nem értem, miért kell bármi más tartalmat kapjanak azok, akik PS4-en játszanak, mint azok, akik PS3-on? Nem elég a sokkal jobb kidolgozás, a nagyobb részletgazdagság? Nem elég a sokkal szebb grafika? Nem elég az FPS nézet? Miért kell újabb fegyverük, autójuk, repülőjük, tengeralattjárójuk vagy bármi egyebük is legyen? Miért nem kaphatja meg mindenki az újítást? Mármint nem azt kérem, hogy a RockStart szemével nézd, és úgy válaszolj, hanem a saját véleményedre. A "piacot" értem, hogy eddig ugyan fizettünk, de mostantól le vagyunk sz@*va, ha nem vesszük meg az új konzolt, még egyszer a játékot, és még fizessük a PSN+-t is, mert csak úgy van online.
-
Helmoras
őstag
vettem +1 adventi naptárt amit a GTA 5 előtt fogok elcsócsálni
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Az elmúlt időszakban Legenddtől (FIFA 15) és Bogtól (Civ) is volt teszt, illetve a jövőben a PH-s kollégák is be fognak segíteni; valamennyit szinte mindenki játszik a szerkesztőségben, logikus igazából, hogy mindenki írjon a Gamepodra, akinek kedve szottyan.
A sok telefonteszt/hardverteszt után pont felüdülés megcsinálni egy ilyet, az említett kollégák anyagain is látszik a lelkesedés, meg szerintem ezen is.
-
törölt tag
" Ez nem játék. Ez igazi felnőtteknek való szórakozás. Csak még nem találtak ki jobb szót rá "
-
chabeee
aktív tag
válasz
GegeWarrior #5 üzenetére
biztos vagyok benne hogy nem lesz kicsi a gépigénye
-
GegeWarrior
senior tag
Nagyon félek a PC-s változat gépigényétől
Remélem nem lesz nagyon ergya
Amúgy már lehetne január 27 -
Z a hangya
tag
Alig kezdtem bele a PS3-as GTA V verziómba, mikor hallottam hogy jön PC-re is. Egyből elcseréltem egy Last of Us-ra
, tűkön ülve (fáááj) várom a PC verziót
-
kelly416
veterán
Majdnem az elsők között voltam, aki csatlakozott a GTA V online világához. Nemrég, a premier napján láttam élőben PS4-en, de nem győzött meg. Nem azt mondom, hogy kevesebb lett, csak azt az árkülönbözetet nem éri meg, amit jelentene számomra, hogy váltsak. Szerintem.
Az viszont nagyon csúnya húzás a játék kiadójától, hogy amerikai profillal PS4-es el lehet érni a legújabb frissítést online, európaival csak offline, PS3-on meg semmi híre/nyoma az egésznek. Bár ma még nem néztem.Remélem idén is lesz "karácsony", havazással meg mindennel, és nem csak két napig. Legalább annyi legyen, ha már frissítés szempontjából le vagyunk ejtve...
-
Ryder62
őstag
Erre az FPS módra kíváncsi vagyok azért. Fura lesz egy GTA-t így tolni. Az milyen lehet ilyen nézetben mikor kirepül a karakter a szélvédőn keresztül
-
Saccco
nagyúr
Bocha GTA 5 teszt?
Szerk. : telefonon is nyomtad?Legyen már január 27!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bő egy évet kellett várni, hogy a Rockstar gyöngyszeme az új konzolgeneráció tagjain is játszható legyen, de megérte; ennyire kidolgozott világgal ritkán lehet találkozni.
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest